WTF?! Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Witam, wchodze sobie przed chwila pograć na serwer i postrzelałem kilka Head'ów a tu nagle pisze owy admin " ban ns'ie" ja pisze że mam steam a tu ban.. Śmiechu warte na prawdę, zróbcie coś z nim. A tutaj z konsoli: ` KEEP CALM AND SMOKE WEED . : ban : ) ` KEEP CALM AND SMOKE WEED . : nsie *** WTF?! killed S.O.G with a headshot from ak47 *** WTF?! : kto [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Forum.TheGames.PL [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:12271464' [AMXBans] Your IP: '85.219.130.13' [AMXBans] =============================================== ` KEEP CALM AND SMOKE WEED . killed WTF?! with ak47 ` KEEP CALM AND SMOKE WEED . : ty WTF?! : mam steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 ale KEEP CALM AND SMOKE WEED nie jest adminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
aX0rR Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 adminem banującym byłem ja za powód bana podałem czitowanie , nastąpiła pomyłka gdyż ktoś z graczy z ns'a wchodził notorycznie na czitach na serwer o dokładnie tym samym nicku UB jak najbardziej się należy oraz moje przeprosiny za pomyłkę z innym graczem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Czyli sprawa została wyjaśniona. Gracz dostał UB. 'Close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts