WTF?! Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Witam, wchodze sobie przed chwila pograć na serwer i postrzelałem kilka Head'ów a tu nagle pisze owy admin " ban ns'ie" ja pisze że mam steam a tu ban.. Śmiechu warte na prawdę, zróbcie coś z nim. A tutaj z konsoli: ` KEEP CALM AND SMOKE WEED . : ban : ) ` KEEP CALM AND SMOKE WEED . : nsie *** WTF?! killed S.O.G with a headshot from ak47 *** WTF?! : kto [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Forum.TheGames.PL [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:12271464' [AMXBans] Your IP: '85.219.130.13' [AMXBans] =============================================== ` KEEP CALM AND SMOKE WEED . killed WTF?! with ak47 ` KEEP CALM AND SMOKE WEED . : ty WTF?! : mam steam
aX0rR Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 adminem banującym byłem ja za powód bana podałem czitowanie , nastąpiła pomyłka gdyż ktoś z graczy z ns'a wchodził notorycznie na czitach na serwer o dokładnie tym samym nicku UB jak najbardziej się należy oraz moje przeprosiny za pomyłkę z innym graczem
Daniel Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 Czyli sprawa została wyjaśniona. Gracz dostał UB. 'Close.
Recommended Posts