Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Dostałem bana na zawsze za cheat-y bez ss-ów tylko dlatego ze jestem lepszy od Wilku ^^ Pytał się skąd wiedziałem gdzie on jest a ja żartobliwie odpowiedziałem że mam wh i co ? Nagle dostaję bana bez ss-ów. Ehh już któryś z kolei . No przepraszam drodzy Newbie admin's że jestem lepszy ^^ Ss też były ostatnio wrzucane więc proszę się nie pluć i pograć bo ja się bawię nie od dziś :D Poprosiłbym o ub i nie osądzania ludzi o cheat gdy są po prostu lepsi.

PS:3 bany w 1,5 miecha 0_o ogarnijcie się ludziska.

Posted

Znam gracza osobiście i na pewno nie jest odpalony. Był u nas najdłużej pierwszy w /top15 bo po prostu ogarnia. Ss'y już raz wstawiał i były czyste. Jak dla mnie należy się UB ale niech wypowie się admin banujący i może H@.

Posted

-Po pierwsze kup steam i zapraszam na ESL

-Po drugie dostales dwa fleshe na twarz uciekles ja sie schowalem i nie bylo mnie widac i tez nie mogles zobaczyc ze tam jestem jak bylem na BS (A) i nagle biegles strzelales przez sciane i dziwne ze akurat wiedziales ze tam jestem nie gram trzy dni i umiem zobaczyc kto gra czysto kto nie <3 , a jezeli sadzisz ze jestes zemna zapraszam kup steam i esl 1on1

nie mam zamiaru sie klocic na forum bo nie mam trzynastu lat -_-.

Screen ktory sam zrobilem

http://www73.zippyshare.com/v/43912092/file.html

jak widac gracz sie przyznal i nie jestem policjantem ani sedzial aby sadzic sie czy gracz mowi prawde czy robi sobie jaja z admina, moim zdaniem jak i jednego admina i gracza powiedzieli ze dobrze zrobilem , inni gracze tez mi sie skarzyli ze tak ladnie powiem strzelasz przez sciany i to nie przypomina (skanu) gram w counter strike dlugo i dosc duzo widzialem

kup na allegro key'a 15 zl i masz steam a jak cie nie stac :( to podaj mi swoja date urodzin to ci sprawie prezent to tyle z mojej wpowiedzi

{twoja wypowiedz} Ss też były ostatnio wrzucane więc , dobrze napisales ostatnio , dla mnie gracze na non steam sa zerem bo udaja kozakow pozdro <3

Posted

PO PIERWSZE napisze po raz kolejny, że gracz ma STEAM !

zakładanie, że ktoś ma 100 flash jest błędne - ja dostałem ostatnio 2, a 2 był na 30 % mimo, że był pod nogi

znaczy że mam wh ? znaczy, że gracze ns powiedzą że mnie zbanować to tak trzeba ?

chyba już więcej nie chce mi się pisać - też mam wh

jak by ktoś bardzo potrzebował to profil kolegi na Steam

http://steamcommunity.com/profiles/76561198063330962

Posted

Hah po uno nie dostałem flesza byłem na podeście. byłeś obok skrzyni więc skanowałem. Moje wh : UrbanEars Plattan good stuff :* słyszę nawet jak kupujesz broń.

Po duo xD Mam steam kolego. Gram więcej na tym serwie niż stąpasz po de dustowej ziemi sorry