wieslaw Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Witam wszystkich zainstalowałem sobie Steama Odpalam go z i pokazuje mi sie jakies takie dziwne okienko nie error tylko jakies okienko tak jakby jakas strona internetowa:/ to to jest i jak odpalic Steama?? Prosze o szybki kontakt moze byc i na gg 3881951 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieslaw Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 (edited) http://yfrog.com/3u61574637j tu masz ss takie cos mi wyskakuje jak nacisne ikonke od startu:/ fleszu napisz do mnie na gg bo nie moge dodac do przyjaciół na steamie !:/ Edited June 27, 2010 by wieslaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 to co pokazałeś na SS to jest właśnie steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieslaw Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 ale jakodpalic gre prostu z tego co mialem normalnie zainstalowanego non?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 odpisz na tym GG to ci powiem wszystko. chyba ze zły nr podałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 (edited) Problem polega na tym że nie ma opcji Pobierz czy też Instaluj tylko jest możliwość kupienia gry http://zapodaj.net/723aeb5bc569.jpg.html szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi, aktywując klucz steam proszą o "wsadzenie" płyty z CS Anthology do napędu. Edited June 27, 2010 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Odpalamy : Start > Steam > Steam.exe Następnie Prawy klawisz na ikonce Steam w Tray ( koło zegarka ) Biblioteka (w wersji PL) Potem w Lewym dolnym rogu > Dodaj Grę > Aktywacja produktu w Steam Pojawia się nowe okno (czytamy > Dalej (czytamy warunki umowy > Zgoda (jeśli się zgadzasz ) >Wpisz kod produktu, który chcesz aktywować (Tu wprowadzasz kod, który masz w opakowaniu) (Chyba ze kupiłeś klucz tylko,to klucz który masz*) (*Jeżeli nie działa, skontaktuj się ze sprzedawcą) Jeżeli klucz jest poprawny, zostanie dodana gra do Biblioteki A następnie możesz wybrać miejsce instalacji I pobrać grę przez Steam Potem gać Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 (edited) Wpisywał klucz aktywowało mu i nadal nie było opcji instalacji, przynajmniej tak mi mówił. Chociaż gdyby był aktywowany nie wołał by już płyty Edited June 27, 2010 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 napsiz na gg niewidoczny 1246330 może się uda coś poradzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
`fGs Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 może po prostu reinstal steam-a? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 `fGs Nie odkopuj starych tematów patrz na datę! Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts