macias Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) Nick: maciaS Wiek: 18 Steam_ID: STEAM_0:1:22187924 Staż w CS: trudno mi powiedzieć, ale chyba z 5 Lat Data rejestracji na forum: 16-05-2009 Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: około 14 Od kiedy u Nas grasz: od ponad roku Powód ubiegania się o Admina: powód raczej oczywisty - chciałbym pilnować porządku na serwerze. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Byłem już wcześniej adminem na serwerach TheGames. Nigdy nie było na mnie żadnych skarg ani zażaleń. Spełniam wszystkie wymagania rekrutacyjne. Edited July 1, 2010 by macias Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 tak tak wiemy, spełniasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Cięzko powiedzieć, że nie . Zatem Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 W porządku gościu jak najbardziej na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 proste ze tak Ale ja pamietam ta legende :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts