Vorti Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Tak jak pisalem w tamtym poscie prosze o Ub bo dostalem bana za nic;/ Nick : [eNr!eS] # Vor[T]i< Data: 15 Lipca 2010r godzina nieznam dokaldnie ale ok 13 raczej. Nick Admina : Niewidzialem jaki admin;/ SS: Niezrobione Ip:82.160.119.87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorti Posted July 15, 2010 Author Report Share Posted July 15, 2010 jeszcze przeczytalem na banie pisze takie cos powod:"Nigdy niebedziesz weteranem" Wiedzialem ze to chodzi o odznake^^ xd prosze o ub.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 tutaj masz wzór - http://forum.thegames.pl/bf2-mod-skargi-i-odwolania/834-regulamin-dzialu-skargi-i-odwolania-serwera-bf2-mod.html tutaj możesz sprawdzić swojego bana (tzn kto Ci go dał, o jakiej porze, itp.) - http://banlista.thegames.pl/ pamiętaj również o tym, żeby nie dublować postów (używaj opcji edytuj) bana dał Ci Fleshu - poczekajmy na jego wypowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorti Posted July 15, 2010 Author Report Share Posted July 15, 2010 4. * Ban za Nic * 15-07-2010 * 12:12 * FleeSzzUuu * chyba nie bedziesz weteranem * Prosze o ub poniewaz dostalem bana za nic.. nie za czity ani nic.. normalnie gralem byl koniec mapy i ban *82.160.119.87 *[eNr!eS] # Vor[T]i< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Macias - i tłumacz takiemu .... kolego Vorti powiedz mi w jakim roku i miesiącu się urodziłeś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorti Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 06.10.1991r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorti Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 dostane tego UB!!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 a widzisz by banujący admin się wypowiedział ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Nie, nie dostaniesz unb. Grałeś na wh patrzyłeś, przez ściany. I jeszcze perfidnie cieszyłeś jepe ze jeszcze kilka kili i weteran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorti Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 hhahahhaha bravoo dla cb^^... jak ja gralem na wh to ty madonna jestes;]... wejs niesciemniaj teraz .. Ciekawe dlaczego ss albo demka nienagrales?.. bo nic niemialem pewnie.. dales mi bana bo niemogles pograc bo padales^^ .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 to za takie stwierdzenia unbana nie dostaniesz bo my gralismy jak ty pod szafe nocnikiem wjezdzales a na gowno mowiles papu wiec twoj skill na nikim wrazenia nie robi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Jesteś taki czysty jak dziewica z Madonny (jeśli już do niej zawiązałeś i jeśli wiesz co znaczy słowo "dziewica") unb. nie będzie, zaraz wrzucę demka http://www.sendspace.pl/file/60d71ccaa136f70f4679681 http://www.sendspace.pl/file/e3f89126fcfce4e61cf5819 P.S. Tak patrząc na Twój ostatni post to albo chciałeś być fajnym albo jesteś pedałem i tak piszesz. Edited July 21, 2010 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Korki, czy jak się tam nazywasz. Dostałeś bana, odwołujesz się i na koniec obrażasz. Nie dość że pisać nie umiesz .. ponieważ, zapewne na słownik cię nie stać. Idź zobacz co leci w TV zamiast na forach i przed CS ludziom dupę zawracać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorti Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 (edited) hahaa jakie debile omg^^ 0 skila... ^^ teraz mozecie mowic ze was obrazam pedaly zajebane;] bo to noob serv i grac niepotraficie.. ;] pa dziwki;] jebac TEN SERV WASZ ten lepszy http://lubie-ssac-paly.com/ steam ;] Edited July 22, 2010 by macias Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Zniżając sie do Twojego poziomu odpowiem Ci słowami Tedego Dokladnie ja tylko powiem jedno kurwa i tak nas chuj to boliI chuja kurwa mozesz robic ale ci nie podam bo kurwa gejem nie jestem lachociagu jebany pedale zjebany kurwa rozumiesz mnie kurwa co do ciebie rozmawiam kurwa to se kurwa zapamietaj i czesc i wypierdalaj mnie. Dziękujemy za wspólną gre na naszych serwerach cs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Czarny z góry dobrze prawi... A co do tego to - Pedex to pedex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr. Dlaczego ? Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Fleszu to dziwka bo mu nie pasuje ze przez kogos te ss`y wklejane byly noob jebany ! Lubiłem ten server ale widze ze nie wszyscy sa tu normalni. Zegnam was ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr. Dlaczego ? Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Szybko o mnie nie zapomnicie !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 zebys sie dziecko nie zdziwil I przestan uzywac okreslen jakich twoj stary uzywa do twojej starej drogi 14 letni szymonku nie groz mi, bo po jednym strzale nie wiedzial bys gdzie szukac zembow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Jak było wspomniane, 14-letni szymonku, proszę cie nie wpierdalaj się w temat kogoś innego. Miałeś swój 14 letni pedale z 3 letnim stażem (który potrzebuje 3 dni żeby znaleźć ss) Nie pisałeś, więc skończ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts