dr. Dlaczego ? Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Dzień: 19 Lipiec 2010 r Godzina: OK. 14:30 Nick Admina: FleeSzzUuu Nick Zbanowanego: dr. Dlaczego ? <3 JP Uzasadnienie bana: ' Nie podano powodu ' Treść odwołania: Chciałbym wyjasnic o co chodzi , poniewaz nigdy nie grałem na czitach ani na tym servie ,ani na zadnym innym. Dlatego nie rozumiem decyzji admina. Grałem czysto.Ten ban bardzo mnie zaskoczyl. Prosze o rozpatrzenie sprawy i szybkiego unbana. Pozdrawiam dr. Dlaczego ? I jeszcze jedno nie wiem czy dostalem unabana bo moge normalnie wchodzic na server a ip nie zmienialem ,a kiedy daje konsole to nic nie pisze ze masz bana prosze o pomoc bo nie chce byc posadzany za wchodzenie na aktywnym banie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 1 - jeżeli zostaniesz zauważony na serwerze otrzymasz bana perma na cfg i nie wejdziesz już nigdy 2 - by zostać odbanowanym (bo nie jesteś, jesteś neo kid'em) musisz wrzucić screenshot'y które zrobił Ci admin, jeżeli tego nie zrobisz, nie pograsz dziękujemy pozdrawiamy Chwalmy Pana Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr. Dlaczego ? Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 A gdzie moge znalezc te screeny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 powinny się znajdować w plikach counter-strike jak ma się steam'a to ss'y zapisują się tu: steam > steamapps > "nazwa twojego konta" > counter-strike > cstrike Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr. Dlaczego ? Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 tylko ze ja gram na non-steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 to wejdź do swojego folderu counter-strike i tam powinny się znajdować Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr. Dlaczego ? Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 A jak one sie powinny nazywac ? Bo szukam szukam i nic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 nazywają się tak samo jak mapa na której zostały Ci zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Ty, tak ciężko jest znaleźć format .jpg .bmp lub .png? Tak ciężko znaleźć zdjęcia w folderze z CS'em? W Valve\cstrike prawdopodobnie masz zrobione screeny? Co z tą dzisiejszą młodzieżą jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Gdyby te ss wyglądały tak jak powinny by wyglądać to by dodał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Co by na nich nie bylo jak nie wrzucisz to ub nie bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr. Dlaczego ? Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Dobrze tylko szukam i szukam i nic . Wiem ze jak nie wrzuce to dalej ban . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr. Dlaczego ? Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 OK mam je Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 to wrzuć je na http://imageshack.us/ i podaj linki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Dziecko drogie, jak możesz mieć takiego "skilla" skoro nawet nie wiesz że gdzie są screeny? Ja już cię chciałem nagrać wcześniej bo mi się nie podobałeś. Nie udawaj większego durnia jakim w rzeczywistości jesteś. Edited July 21, 2010 by Raca Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr. Dlaczego ? Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Raca to powiedz ile grasz w tego cs`a.Ja nie gram 5 dni tylko jakies 3 lata takze mam sporo umiejetnosci.Rozumiem poniewaz gram na non-steamie to sa wieksze podejrzenia o haxy.Ale mowie nigdy na nich nie grałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) Kurna tu nie musisz sie tlumaczyc, żalic i pierdolic od rzeczy. Jak znalazles te screeny a macias dal ci link zebys je wrzucil to po co chwalisz sie ile grales. Dajesz SS albo sie spamujesz tutaj kolega mi wyslal to rano. - to chyba jakas pomylka. czekamy na reszte Screenow bo dostalem tylko tego 1 Edited July 22, 2010 by paczek bo tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Raca to powiedz ile grasz w tego cs`a.Ja nie gram 5 dni tylko jakies 3 lata takze mam sporo umiejetnosci.Rozumiem poniewaz gram na non-steamie to sa wieksze podejrzenia o haxy.Ale mowie nigdy na nich nie grałem. 3 lata, nigdy do czynienia ze "zdjęciami" nie miałeś przy komputerze, nie potrafisz wyszukać w przeciągu 15 minut dysku w poszukiwaniu "zdjęć" bo chyba każdy z nas wie jak "zdjęcia" wyglądają na dysku. 3 Lata, powtarzam, jakiś ogar z CS'em powinien być nie mówię o graniu ale komendy, pliki gdzie jakie się znajdują, nie chce mi się wierzyć na prawdę, że gość na NS'ie grając przez 3 lata nie ma zielonego pojęcia jak zlokalizować Valve\cstrike czy inny folder z csem mając to wysunięte pod nos, no kurna może ten świat na prawdę głupieje? Ile ty masz kolego lat? Podstawowych rzeczy nie potrafisz wykonać na komputerze mimo, że każdy Ci mówi gdzie masz tego szukać, rozumiem gdyby to było kurna chociaż instalować linuxa i go odinstalować to, że z tym mógłbyś mieć problem ale w szukaniu screenów? Drążysz temat, piszesz "Oh, znalazłem je" wrzucasz jakiś screen gdy mapa się kończy który CS sam robi na koniec mapy zamiast wrzucać od razu screena. Wybacz, ale mnie trochę poniosło i powiedz mi tylko "Ile ty masz lat" 3 lata w cs'a to kurna powinien być ogar... Ja piernicze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) Masz pięć godzin na dodanie wszystkich ss'ów. Jeśli nie znajdą się w tym temacie do 20 zamykam i zapominamy wszyscy o sprawie (bo już miałeś dość czasu żeby znaleźć głupie zdjęcia) i radze wysłać wszystkie a nie srać po jednym. A pierwszy ss nawet przez admina nie jest zrobiony (jestem pewien na 90%) Edited July 22, 2010 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 proste ze ten 1 screen nie jest zrobiony przez admina tylko na koniec mapy tabele screenuje pozatym to nie server thegames. tu daje link do wszystkich ss ktore dostalem po tamtych 2. http://www.speedyshare.com/files/23477026/ssy.rar spakowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) Wiesz, ostatnio jeździłem po urzędach... I będę jak te wstrętne baby którym wszystko nie pasuje, dlatego chce ss od odwołującego się a teraz nic nie ruszam... Taczu, nie bądź jako służący, on ma załatwić sprawę na forum a nie przez kogoś... W koncu on dostał jak to w temacie "ban za nie wiadomo co!" Teraz czas do 19... i jeszcze co do tych "baba z urzędu" mógłbym chcieć ss w 3 egzemplarzach w 3 róznych folderach, o nazwie "ss1" "ss2" i "ss3" ale ograniczę się tylko do tego ze mają być na imageshack, bo nie chce mi się pobierać. Edited July 22, 2010 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Wszystkim "nam" czytającym ogłaszam iż pierwszy i drugi termin miną... Tak że tego ... ZAMYKAM... reason: brak zainteresowania, wyręczanie się innymi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts