Jump to content
TheGames.PL More than games

dr. Dlaczego ? Ban za nie wiadomo CO !

Recommended Posts

Dzień: 19 Lipiec 2010 r

Godzina: OK. 14:30

Nick Admina: FleeSzzUuu

Nick Zbanowanego: dr. Dlaczego ? <3 JP

Uzasadnienie bana: ' Nie podano powodu '

Treść odwołania: Chciałbym wyjasnic o co chodzi , poniewaz nigdy nie grałem na czitach ani na tym servie ,ani na zadnym innym. Dlatego nie rozumiem decyzji admina. Grałem czysto.Ten ban bardzo mnie zaskoczyl. Prosze o rozpatrzenie sprawy i szybkiego unbana.

Pozdrawiam dr. Dlaczego ?

I jeszcze jedno nie wiem czy dostalem unabana bo moge normalnie wchodzic na server a ip nie zmienialem ,a kiedy daje konsole to nic nie pisze ze masz bana prosze o pomoc bo nie chce byc posadzany za wchodzenie na aktywnym banie.

1 - jeżeli zostaniesz zauważony na serwerze otrzymasz bana perma na cfg i nie wejdziesz już nigdy

2 - by zostać odbanowanym (bo nie jesteś, jesteś neo kid'em) musisz wrzucić screenshot'y które zrobił Ci admin, jeżeli tego nie zrobisz, nie pograsz

dziękujemy

pozdrawiamy

Chwalmy Pana

Dziecko drogie, jak możesz mieć takiego "skilla" skoro nawet nie wiesz że gdzie są screeny? Ja już cię chciałem nagrać wcześniej bo mi się nie podobałeś. Nie udawaj większego durnia jakim w rzeczywistości jesteś.

Edited by Raca

Kurna tu nie musisz sie tlumaczyc, żalic i pierdolic od rzeczy. Jak znalazles te screeny a macias dal ci link zebys je wrzucil to po co chwalisz sie ile grales.

Dajesz SS albo sie spamujesz tutaj

kolega mi wyslal to rano.

dedust20008gs.th.png - to chyba jakas pomylka.

dedust0027.th.png

czekamy na reszte Screenow bo dostalem tylko tego 1

Edited by paczek
bo tak

Raca to powiedz ile grasz w tego cs`a.Ja nie gram 5 dni tylko jakies 3 lata takze mam sporo umiejetnosci.Rozumiem poniewaz gram na non-steamie to sa wieksze podejrzenia o haxy.Ale mowie nigdy na nich nie grałem.

3 lata, nigdy do czynienia ze "zdjęciami" nie miałeś przy komputerze, nie potrafisz wyszukać w przeciągu 15 minut dysku w poszukiwaniu "zdjęć" bo chyba każdy z nas wie jak "zdjęcia" wyglądają na dysku. 3 Lata, powtarzam, jakiś ogar z CS'em powinien być nie mówię o graniu ale komendy, pliki gdzie jakie się znajdują, nie chce mi się wierzyć na prawdę, że gość na NS'ie grając przez 3 lata nie ma zielonego pojęcia jak zlokalizować Valve\cstrike czy inny folder z csem mając to wysunięte pod nos, no kurna może ten świat na prawdę głupieje? Ile ty masz kolego lat? Podstawowych rzeczy nie potrafisz wykonać na komputerze mimo, że każdy Ci mówi gdzie masz tego szukać, rozumiem gdyby to było kurna chociaż instalować linuxa i go odinstalować to, że z tym mógłbyś mieć problem ale w szukaniu screenów? Drążysz temat, piszesz "Oh, znalazłem je" wrzucasz jakiś screen gdy mapa się kończy który CS sam robi na koniec mapy zamiast wrzucać od razu screena. Wybacz, ale mnie trochę poniosło i powiedz mi tylko "Ile ty masz lat" 3 lata w cs'a to kurna powinien być ogar... Ja piernicze.

Masz pięć godzin na dodanie wszystkich ss'ów.

Jeśli nie znajdą się w tym temacie do 20 zamykam i zapominamy wszyscy o sprawie (bo już miałeś dość czasu żeby znaleźć głupie zdjęcia) i radze wysłać wszystkie a nie srać po jednym.

A pierwszy ss nawet przez admina nie jest zrobiony (jestem pewien na 90%)

Edited by FleeSzzUuu

Wiesz, ostatnio jeździłem po urzędach...

I będę jak te wstrętne baby którym wszystko nie pasuje, dlatego chce ss od odwołującego się a teraz nic nie ruszam...

Taczu, nie bądź jako służący, on ma załatwić sprawę na forum a nie przez kogoś...

W koncu on dostał jak to w temacie "ban za nie wiadomo co!"

Teraz czas do 19...

i jeszcze co do tych "baba z urzędu" mógłbym chcieć ss w 3 egzemplarzach w 3 róznych folderach, o nazwie "ss1" "ss2" i "ss3"

ale ograniczę się tylko do tego ze mają być na imageshack, bo nie chce mi się pobierać.

Edited by FleeSzzUuu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...