Dark Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Witam! Chciałem się odwołać, ponieważ dostałem bana od administratora (macias) o treści "nie było ub" nigdy wcześniej nie dostałem bana na tym serwerze ani nie miałem robionych ss. Jest w tym też trochę mojej winy ponieważ nie zarezerwowałem sobie nicku, zaraz to uczynię i proszę o oficjalne ub. Pozdrawiam Dark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 a kolega zaraz otrzyma perma na forum za nie opanowanie umiejetnosci czytania zadny z postów nie jest prawidlowy, ten zamykami, kolejny usuwam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 zedytuj pierwszego posta i napisz odwołanie wg tego wzoru: http://forum.thegames.pl/bf2-mod-skargi-i-odwolania/834-regulamin-dzialu-skargi-i-odwolania-serwera-bf2-mod.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts