Avaj Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) Wpadłem na pomysł że można też wspomóc Kurka wodna KTO MI POSTA OBCIĄŁ???? GUPI GUPI GUPI KONWERTER!!! Całość odzyskana: Wpadłem na pomysł że można też wspomóc serwer nie tylko przez wysyłanie kasy bo np. "młodsi" gracze mogą mieć problem z rodzicami, a chcąc wspomóc serwer będą mogli powiedzieć: "mamo mamo Kup mi taką koszulkę ... ble ble ble .. " ankietę robię w celu rozeznania się czy ktoś by był zainteresowany. Koszulki kosztowały by w granicach 30-50 zł w zależności od materiału + koszty przesyłki. W nadruku mógłby się mieścić napis: " ... TheGames.pl ... ....<War3FT>.... lub ....<PokeMod>.... ...... Counter Strike Comunity ..... " + jakiś rysuneczek, pistolecik\czacha\biohazard lub coś innego. zysk z koszulek byłby przeznaczony na utrzymanie serwerów. Co o tym myślicie? Edited July 2, 2009 by Avaj poprawka krzaczków by Mteuszk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) wujek Permal doda, że głosy proszę oddawać oraz opisywać kto i dlaczemu Gracie Edited June 30, 2009 by Mteuszk j/w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adeo Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Fajnie było by mieć takie koszulki o ile będzie to estetycznie wyglądało ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolp Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Na tak. Fajnie by było mieć koszulke z napisem TheGames.pl I chodzić w niej po mieście odrazu Ludzie by zaczeli grać :] Napis Np : http://www.Thegames.pl Sieć Serwerów cs i jakiś motyw cs ;] TAK TAK TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 taaaak jak wyżej nazwy serwerów i jakiś motyw z cs-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolp Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Den koszulka będzie oddzielna dla serwera np : Na PokeMod Screen Pokemoda na war3 screen z war3 :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Nightmare. Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 No dobry pomysł ! Ja bym może kupił;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 może być Avaj - jesteś pewny, że będzie Ci się chciało tym zajmować? i zanim cokolwiek będzie zrobione to niech każdy powie czy kupi czy nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolp Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ja bym kupił ale ile by to kosztowało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Koszulki kosztowały by w granicach 30-50 zł w zależności od materiału + koszty przesyłki. tyle ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 ile? cena zwykłej koszulki z logiem (obrazkiem) i napisem to około 30zł jeżeli ktoś by sobie wymodził że chce "Polo" z jakiegoś tam niezwykłego "materiału" to myślę że firma produkująca te koszulki w 50zł by się wyrobiła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Nightmare. Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Kiedyś robiłem taką koszulkę w drukarni to zapłaciłem 15zł. Więc może cena jest zbyt wygórowana ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Nightmare tu chodzi o zysk dla TheGames w pewnym stopniu więc powinieneś też to do tego policzyć, w końcu jeśli by powstało coś takiego jak koszulka TheGames to musiałby być jakieś grafiki na tym zrobione, jakiś szablon, a przecież sam się nie zrobi, nie? Przede wszystkim miało to na celu zyskanie pieniędzy by opłacić server jak napisałem na początku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 choc tez nie do konca Ynex koszulka typu "stadion" nie ma problemu skocze, chynczyki uciesza sie jak wezme z karton jakosz - bezcenna kosz napisu, no i tu wlasnie jest koszt ja za napis na wslasniej koszulce dalem 15 zl (napis,nie logo,grafike czy cos) nastepne, grafike specom trzeba zaniesc w formie vektorowej nie, ze se odpalisz pain, i cos nasmarujesz stąd koszt nie sztuka zrobic badziew jezeli udalo by sie 10 zl z takiej koszuli dla serwera bylo wy milo jak widzicie, nie mamy reklam gugla, zbanowali mi konto oczywiscie nie pisza czemu, i troche $ poszlo w pis** ale nie o polityce mowa wkurzylo mnie to, ze zabrali mi kase, ktora mialem z poprzednich moich projektow pozdrawiam google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 często banują za namawianie do klikania w reklamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 to nie KLIKAJCIE w nowe reklamy na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 to nie KLIKAJCIE w nowe reklamy na forum głupota nie jedno ma imie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AqUaZz Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 mmmm... Niezły pomysł ja bym kupił taka koszulke ale np. motyw: Dla gracza : Player of TheGames.pl server's Dla Admina : Admin of TheGames.pl server's A taki głupi pomysł troche xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 nie chcę się wyrywać chłopaki ale mój wujek robi szablony do sito druku a ciocia drukuje tak że mogę się pod pytać ile taki interesik by kosztował oczywiście ceny podam bez własnych kosztów a wujaszed permal i spóka podali by cenę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AqUaZz Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 To do roboty ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoD--Bialy Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 bardzo fajny pomysł z koszulkami.POPIERAM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 nie chce koszulek zwiazanych z csem, dotego jeszcze jakas reklama serva... taki maniak jeszcze nei jestem ;p jakosc wykonania takiej koszulki tez szalowa by nie byla wiec mi sie nie dziwcie, osobiscie wolalbym skladki co miesiac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Ja jestem jak najbardziej za! Otórz smigać smigac w koszulce TheGames byłoby miło pozatym jesli ma to pomoc w utrzymanuy serva to czemu nie - warto spróbować. Fajnie by było zobaczyć np. na plecach TaczMajEs TheGames.pl Player Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Tak, popieram, jestem za, kupię... A jak przyjdzie co do czego i koszulki już będą to kupą je może z dwie osoby... Więc proponuję że każdy kto "jest za, popiera, kupi" napisał swoje dane i dokładne miejsce zamieszkania - Bo gdy nie kupi robimy wjazd na chatę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Bo gdy nie kupi robimy wjazd na chatę. Mogę się dołączyć ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts