hulkster Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 nie ma to sensu bedzie jak zawsze kazdy chce nosic sie mozie i bedzie fajnie lecz by cos z tego bylo,to cena pewnie byla by chora oprocz ceny koszulki,nadruku,jeszcze logistyka i czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo-s4- Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 musimy się liczyć z tym że cena w najlepszym przypadku wyniesie z 30 zł powtarzam w najlepszym ale potem jaka duma wyjść z taką koszulką na dzielnice o.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
>M@K@V3LI< Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ja tam bym se kupił taką koszulkę tylko jak bym zobaczyl najpierw jej zdjecie jak ona wyglada gdyby byla ladna za jakies 40 zl to spoko biore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Jestem całkowicie za, ponieważ sam bym chciał Was "reklamować" Fajnie sie przyzanać, że gra sie na takim serwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Jestem całkowicie za, ponieważ sam bym chciał Was "reklamować" Fajnie sie przyzanać, że gra sie na takim serwie Jeśli by do tego doszło, a nie kupisz lub nie będziesz w niej chodził po szkole to ja Cie znajdę... ;] P.S Lizus ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 (edited) Pomysł fajny :] Bravo dla Avaja. Koszulki można by było robić na zamówienie, a aukcje wystawić na allegro. Dobre w tym jest to że w ten sposób wspieramy server. Troche żal jest kasy oddawanej na server za nic a gdy ten pomysł z koszulką wejdzie w życie "może" i server na tym nie straci. Edited January 14, 2010 by Koszmar11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Koszmarze, sądziłem, że jeszcze jest czas gdy koszmary zapadają w sen "latowy"... Chyba troszkę za późno się obudziłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Jeśli by do tego doszło, a nie kupisz lub nie będziesz w niej chodził po szkole to ja Cie znajdę...;] P.S Lizus ;p Ciekawe jak mmnie znajdziesz bocie I w ogóle jaki lizus ;> To jak z tymi koszulkami, będą czy nie? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 zdaje się, że doszliśmy do wniosku, że jest to zbyt dużo roboty, bardzo duże koszty i gówniana jakość koszulek więc raczej nie będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeL Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Zrobcie te koszulki !! Ja bym chetnie kupil , ale w szkole to raczej ludki nosic nie beda ^^ Bo teraz w schoolach sa mundury...;pp Ale na wF zawsze mozna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Avaj lub ktos z adminow ktory by to tez chcial ogarnac napiszcie mi na PW dam duze info w sprawie koszulek pzdr. eS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts