Kr3aToR Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Hmmm.... To tak w skrocie mam 16 lat mieszkam w małej miejscowosci Kietrz w wojewodztwie Opolskim. Moje zainteresowania to glownie pilka nozna;] Oprocz tego lubie grac w siatke. W cs gram 3 lata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza . Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Witam . Powiedzmy tak. Muszę się przedstawić ? Chyba tak Ja mam na imię Karolina i mam 15 lat . Od kiedy gram ? Chyba od kwietnia (tego roku) ... To chyba tyle . Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Siema siema mam na imię Rafał mieszkam w okolicy Warszawy i gram w cs'a od 4 lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 El0 nazywam się Adam , moje hobby to szturchanie różnych rzeczy patykiem ;D Poza tym lubię pograć w nogę, oraz w CS'a, w którego gram od kilku lat (chyba ok. 2) z przerwami. Po wakacjach pójdę do 1 kl. gim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*eaSy=** Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Siema. To jak wszyscy to i ja ^^ Mam 16 lat w pażdzierniku 17 Życzenia mile widziane ^^ Mieszkam w Lubuczewie mala wioska niedaleko Słupska rownie malegi miasta gram w cs'a od okolo 3.5 roku i interesuje sie pilka nozna a to chyba od kad pamieta. Pozdro. Amen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`fGs Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Nick: `fGs <3 Imie: Bartek Wiek: 16 Staż: ok. 2 lata (przygode z cs-em rozpocząłem 4 lata temu, ale później długa przerwa i tak od 1,5 roku regularnie no może od dwóch? Zainteresowania? przede wszystkim sport, cs ;d muzyka, dziewczyny? Pozdrawiam. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panika Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Nick: Panika Gaming Imie: Łukasz Wiek: 19 Staż: ok. 3 lata Pozdrawiam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zocha. Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Y czesc to ja sie przedstawie ; D Jestem zocha ,a tak naprawde na imie mam Gosia ; d Gram w csa od 7 lat , choc ostanio skill mi spadl , mam nadzieje ze w miare ogarniam : P Mam 16 lat no to tak mniej wiecej 9 lat mialam kiedy zaczelam pykac ; ) Poza cs'em nie zajmuje sie niczym interesujacym , oprocz tego ze robie z siebie downa ; p No to na tyle xd PzDr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Witam ! Nick : loN ,ale tak na naprawdę Alex ;] Wszyscy mnie na servie znają 17 lat ,gram w młodej ekstraklasie a poza tym nic ciekawego nie robię ;d Staż w cs około 5lat z przerwami kiedyś bardziej serio grałem teraz już mnie to raczej nie kręci Pozdrawiam wszystkich nowych ,starych graczy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 No siema, jak wszyscy to wszyscy Bany - kamil Staż w cs'a no nie pamiętam. Interesuję sie Piłką nożna, gram w lechu poznań (do lat 17), chodze na siłke czasami ,muzyki slucham, ze szkoły mnie wywalili to gram w cs'a Pozdrawiam siebie ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nick: `Koszmar Imie: Paweł ; P Wiek: 15 Staż: ok. 3 lata (z przerwami) Zainteresowania? Jakis sport xd rekreacyjnie pogram w noge ;d sezonowo w wakacje silka bo wtedy mam czas W sumie to chyba nie musze sie przedstawiac xd ale bedzie jeden wiecej post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Poooznajmy się! Nick: syLweeK Imię :ku zaskoczeniu Sylwek Staż w cs: 1,5 roku Zaintresowania: Zazwyczaj siedzę przed kompem bo to moja pasja. Jak nie jestem on-line to albo gram w piłkę nożną albo piję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Witam Nick: Grzybek Imie: Dawid Wiek:15 latek Zaintresowania: Bardzo lubie grać w Piłke Nożna,łowić ryby i grać w cs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C1. Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Dzien dobry, jestem Adrian, mam 20 lat i mieszkam w Łodzi. W plansze cs nie gram dlugo a tym bardziej dobrze ale przynajmniej jest smiesznie gdy wejdzie 10 latek i wyzwie mnie od frajera, to od razu poprawia mi humor i moje zycie nabiera sensu. Moimi najwazniejszymi zainteresowaniami sa: Hip hop, piwo i gorzka zoladkowa. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Siema! Wojtuś jestem. Nick na sewerze to SzPyRuS pL. Latek 16. Staż w csa mam jakieś 2 latka. Zainteresowania: Koszykówka, Piłka Nożna, Siatkówka, Ce eS ocZywiscie i jakaś dobra muzyczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 to moze i ja cos napisze Witam Nick: KURDEmac|PL| Imie: Grzesiek Wiek: 24 [ za parenascie dni stuknie] Staż: ogolnie w csa od 2000 roku.. na Steam jakies 2lata [czyli 2lata gry na TG] Zaintresowania: sport, sport i jeszcze raz sport.. neistety po kontuzji..zostalo mi tylko kilka konkurencji gdzie moge czynnie trenowac;( to chyba tyle.. ps: takiego pojebanca jak ja nie znajdziecie nigdzie:p:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 To jak już tak miło jest to i ja coś dodam. XD Nick: theQ~ Imię: Miłosz i młodszy brat Jakub. Wiek: Miłosz - 19, Kuba - 16. Staż: Oboje gramy od kilku lat, ale nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć ile, bo mieliśmy różne długie przerwy, a początki to sięgają już nawet jakieś 9 lat temu, kiedy to za dzieciaka grało się na lanie w kafejkach internetowych XD Zainteresowania: Starszy - literatura, szczególnie poezja, gram na gitarze, no to wiadomo że i muzyka (blues blues blues zawsze i wszędzie XD), siłownia. Młody - jara się muzyką, słucha jakiś rapów etc. No to na tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Siema Moje imie Mateusz Zdolny Śląsk to moja piaskownica Nick na servie a[R]y Gram w cs`a jakieś 5 lat + przerwy Insteresuje się głównie Muzyką (Hip-Hop) oraz graniem w cs <jak czas pozwoli to cały czas > ps: takiego pojebanca jak ja nie znajdziecie nigdzie - KURDEmac Hahaha no chyba nie, Ja jestem bardziej pojebany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 nick: Mów mi Doktorze wiem: 20 skąd: Częstochowa zainteresowania: dziewczyny:cool:, sporty walki, siatkówka, motoryzacja staż w CS: rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Częstochowa, siatkówka nareszcie ktoś normalny gdzie grasz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Przez pewien czas grałem w AZS Częstochowa jak istniala jeszcze szkólka na Hali Polonii, pozniej w klubie w LO bo mielismy calkiem dobry, ogarniety, a teraz po skonczeniu szkoly sredniej czasu nie ma na konkretne granie, wiec tylko rekreacyjnie:) A Ty gdzie grasz? Ogolnie cos mi ta Twoja ksywka mowi... z jakiej dzielnicy jestes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 EnTiiROX chyba Ci sie tematy pomyliły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Jak dla nowych użytkowników forum, to wypadałoby się przedstawić No wiec na imię mam Adam. Mieszkam w Gdańsku i 30 listopada lata 18 wybijają (nareszcie). Ogólnie interesuję się piłką nożną i oczywiście cs'em Gram w niego od 2008r. z przerwami oczywiście (żeby nie było, że maniak ) Chodzę do technikum morskiego w Gdańsku no i... to chyba tyle "ciekawego" o mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Przez pewien czas grałem w AZS Częstochowa jak istniala jeszcze szkólka na Hali Polonii, pozniej w klubie w LO bo mielismy calkiem dobry, ogarniety, a teraz po skonczeniu szkoly sredniej czasu nie ma na konkretne granie, wiec tylko rekreacyjnie:) A Ty gdzie grasz? Ogolnie cos mi ta Twoja ksywka mowi... z jakiej dzielnicy jestes? jak się urodziłem to mieszkałem w centrum ale ledwo podrosłem i wyprowadziliśmy się pod Częstochowe parę km. jaka szkoła ? bo jeżeli startowaliście w turnieju ponadgimnazjalnych to grałem z wami . na początku trenowałem w norwidzie (lata jak do gim. chodziłem) później wybór szkoły średniej i musiałem zrezygnować z treningów tam, w zamian zaczęła się gra w szkole i lidze amatorskiej (w której gram do dziś - i nie żałuję bo w cale nazwa "amatorska" nic nie znaczy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Tez mieszkalem za łebka w środniemsciu A chodzilem do Samorządowki, znam kupe ludzi co trenowala w Norwidzie- zaczynajac od Michala Kaczynskiego ktory teraz gra w naszym AZS, po Parkitnego, Nikodema Wolańskiego etc Ja mialem pod koniec gim zacząc chodzic na treningi do Norwida i ogolnie chcialem isc do tej szkoly ale pech chcial ze kolega zlamał [otwarte] mi rekę lewą ktora wszystko robie I musialem troche przystopowac dlatego glownie skupilem sie na gre w Samorządowce. A ALS to pewnie ze kojarze bo nawet mialem tam grac ale przez prace nie wyszlo ;D Znasz moze Dreja, Maryna albo Mielczara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts