Jump to content
TheGames.PL More than games

Słowo na dzień dobry - przedstaw się!

Avaj
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Nick: `fGs <3

Imie: Bartek

Staż: ok. 2 lata (przygode z cs-em rozpocząłem 4 lata temu, ale później długa przerwa i tak od 1,5 roku regularnie :D no może od dwóch?

Zainteresowania? przede wszystkim sport, cs ;d muzyka, dziewczyny? :D

Pozdrawiam. ;]

• 2 months later...
  • 2 months later...

Y czesc to ja sie przedstawie ; D Jestem zocha ,a tak naprawde na imie mam Gosia ; d Gram w csa od 7 lat , choc ostanio skill mi spadl , mam nadzieje ze w miare ogarniam : P Mam 16 lat no to tak mniej wiecej 9 lat mialam kiedy zaczelam pykac ; )

Poza cs'em nie zajmuje sie niczym interesujacym , oprocz tego ze robie z siebie downa ; p

No to na tyle xd PzDr.

Witam !

Nick : loN ,ale tak na naprawdę Alex ;] Wszyscy mnie na servie znają;)

17 lat ,gram w młodej ekstraklasie a poza tym nic ciekawego nie robię ;d

Staż w cs około 5lat z przerwami kiedyś bardziej serio grałem teraz już mnie to raczej nie kręci ;)

Pozdrawiam wszystkich nowych ,starych graczy!

Dzien dobry, jestem Adrian, mam 20 lat i mieszkam w Łodzi. W plansze cs nie gram dlugo a tym bardziej dobrze ale przynajmniej jest smiesznie gdy wejdzie 10 latek i wyzwie mnie od frajera, to od razu poprawia mi humor i moje zycie nabiera sensu. Moimi najwazniejszymi zainteresowaniami sa: Hip hop, piwo i gorzka zoladkowa. Pozdrawiam.

• 4 months later...

to moze i ja cos napisze :P

Witam

Nick: KURDEmac|PL|

Imie: Grzesiek

Staż: ogolnie w csa od 2000 roku.. na Steam jakies 2lata [czyli 2lata gry na TG]

Zaintresowania: sport, sport i jeszcze raz sport.. neistety po kontuzji..zostalo mi tylko kilka konkurencji gdzie moge czynnie trenowac;(

to chyba tyle..

ps: takiego pojebanca jak ja nie znajdziecie nigdzie:p:cool:

To jak już tak miło jest to i ja coś dodam. XD

Nick: theQ~

Imię: Miłosz i młodszy brat Jakub.

Staż: Oboje gramy od kilku lat, ale nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć ile, bo mieliśmy różne długie przerwy, a początki to sięgają już nawet jakieś 9 lat temu, kiedy to za dzieciaka grało się na lanie w kafejkach internetowych XD

Zainteresowania: Starszy - literatura, szczególnie poezja, gram na gitarze, no to wiadomo że i muzyka (blues blues blues zawsze i wszędzie XD), siłownia.

Młody - jara się muzyką, słucha jakiś rapów etc. :D

No to na tyle.

Siema

Moje imie Mateusz

Zdolny Śląsk to moja piaskownica :D

Nick na servie a[R]y

Gram w cs`a jakieś 5 lat + przerwy

Insteresuje się głównie Muzyką (Hip-Hop) oraz graniem w cs <jak czas pozwoli to cały czas :D>

ps: takiego pojebanca jak ja nie znajdziecie nigdzie - KURDEmac

Hahaha no chyba nie, Ja jestem bardziej pojebany :cool:

• 5 months later...

Przez pewien czas grałem w AZS Częstochowa jak istniala jeszcze szkólka na Hali Polonii, pozniej w klubie w LO bo mielismy calkiem dobry, ogarniety, a teraz po skonczeniu szkoly sredniej czasu nie ma na konkretne granie, wiec tylko rekreacyjnie:) A Ty gdzie grasz? Ogolnie cos mi ta Twoja ksywka mowi... z jakiej dzielnicy jestes?

Jak dla nowych użytkowników forum, to wypadałoby się przedstawić :D

No wiec na imię mam Adam. Mieszkam w Gdańsku i 30 listopada lata 18 wybijają :D (nareszcie). Ogólnie interesuję się piłką nożną i oczywiście cs'em :D Gram w niego od 2008r. z przerwami oczywiście (żeby nie było, że maniak :D) Chodzę do technikum morskiego w Gdańsku no i... to chyba tyle "ciekawego" o mnie.

Przez pewien czas grałem w AZS Częstochowa jak istniala jeszcze szkólka na Hali Polonii, pozniej w klubie w LO bo mielismy calkiem dobry, ogarniety, a teraz po skonczeniu szkoly sredniej czasu nie ma na konkretne granie, wiec tylko rekreacyjnie:) A Ty gdzie grasz? Ogolnie cos mi ta Twoja ksywka mowi... z jakiej dzielnicy jestes?

jak się urodziłem to mieszkałem w centrum ale ledwo podrosłem i wyprowadziliśmy się pod Częstochowe parę km.

jaka szkoła ? bo jeżeli startowaliście w turnieju ponadgimnazjalnych to grałem z wami ;).

na początku trenowałem w norwidzie (lata jak do gim. chodziłem) później wybór szkoły średniej i musiałem zrezygnować z treningów tam, w zamian zaczęła się gra w szkole i lidze amatorskiej (w której gram do dziś - i nie żałuję bo w cale nazwa "amatorska" nic nie znaczy)

Tez mieszkalem za łebka w środniemsciu :P A chodzilem do Samorządowki, znam kupe ludzi co trenowala w Norwidzie- zaczynajac od Michala Kaczynskiego ktory teraz gra w naszym AZS, po Parkitnego, Nikodema Wolańskiego etc :P Ja mialem pod koniec gim zacząc chodzic na treningi do Norwida i ogolnie chcialem isc do tej szkoly ale pech chcial ze kolega zlamał [otwarte] mi rekę lewą ktora wszystko robie :D I musialem troche przystopowac dlatego glownie skupilem sie na gre w Samorządowce. A ALS to pewnie ze kojarze bo nawet mialem tam grac ale przez prace nie wyszlo ;D Znasz moze Dreja, Maryna albo Mielczara? :)