Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) Nick: Mariusz_Dominator_Pudzianowski * Wiek: 20 lat * Steam_ID: STEAM_0:0:33992724 * Staż w CS: 1,5 r * Datę rejestracji na forum: 27-09-10 * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: od 25 do 30 godzin * Powód ubiegania się o Admina:Moze to i banalne ale poprostu musze powtorzyć to co pisali inni gracze ubiegajacy się o Administratora. Jestem w klasie maturalnej i lekcje kończę dość wcześnie, wiec lubie po szkolnych zajeciach odprezyc sie i zagrac. Jednak nie zawsze jest to mozliwe gdyz w porach rannych czy tez wczesnym poludniem jest malo graczy, rzadko kiedy mozna spotkac Administratora baaa.! nawet gracze steam nie blyszcza frekwencja a to niestety umozliwia tzw' cziterom' normalna gre. Drugim powodem niech bedzie fakt ze graczy czasami ponosza emocje i bardzo czesto obrazaja innych uzytkownikow. Na serwerze staram upominac sie graczy ale nie zawsze reaguja, czasami wrecz przeciwnie, jest to dla nich mozliwosc dodatkkowego 'wyzycia sie'. Jestem osobą konsekwętną. Jezeli 'przyjmiecie mnie do siebie' to ze swojej strony obiecuje ze bede sie pilnie przykladal do spelnienia swoich obowiązków Wiec licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Aha znajomość Amx stosunkowo dobra i co do wspomagania serv... zdaje sobie sprawe ze to jest jeden z warunkow ; ) Prosze o poparcie POZDRAWIAM. Pudzian ; ) Edited October 14, 2010 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Hmm.. Jak dla mnie spoko jestem na Tak iż gram z nim często, jest bardzo aktywny na serwerze no i wielkim plusem jest ten Turniej wymyślony przez niego więc krótko i na temat jestem na TAAAAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 20 lat i dopiero klasa maturalna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 MaciaS może w technikum raz kiblował zobacz ja klasa maturalna i mam 19.Co do podania,masz gejowskie popędy (prawie jak każdy admin :*).Nie no teraz na serio:Często grasz ,upominasz graczy, zgłaszasz na a_say.Więc może będą z Ciebie ludzie(Się smiali).Jestem w tym momęcie na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Tak MaciaS rok pozniej sQl Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 No cóż bywa MaciaS nie musisz wszystkiego wiedzieć kiblował to trudno no czasem się zdarza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Rok pozniej do szkoly poszedlem z reszta nie to jest najwazniejsze, prawda?:> Edited October 7, 2010 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Powiem tak, nie ogarniasz .. Grałem dzisiaj z Tobą i zauważyłem, że niezbyt ogarniasz grę/serwer/moda (nie chodzi mi o skilla). Mówisz o kolesiu że cziter, jak ja widzę że chłopak po prostu grę ogarnia. Może za jakiś czas, jak już zaczniesz lepiej poznawać cały serwer i adminów. Bo z tego co widzę to jedynie Shocer ze "starej gwardii" jest na "tak". A że Shocer to stary gej i się do wszytskich łasi, więc się nie dziwię, że chce dla Ciebie admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Spamowalem Ci ze mial bana za wh tak dla jasności A mial on bana wczesniej bo zanim wszedles to sprawdzilem w banliscie. Wydawalo mi sie ze skoro wiem to powinienem Ci powiedziec ; ) Edited October 7, 2010 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 To tak kolego widać, że ci zależy często widzę cię w grze. To masz u mnie +. Na forum się udzielasz +. Upominasz graczy w miarę ogarniasz bo kilka razy mi pomogłeś To kolejny +. Reasumując jestem na TAK Pozdrawiam (Kr3t) hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 grasz niedlugo. ale dziennie grasz sporo ogolnie jestem na tak. tyle odemnie bo mi pizze przywiezli cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Ja jestem na TAK. Wymyśliłeś ten turniej za co masz wielki + u mnie. Dużo grasz, pomagasz adminą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 wymyślenie turnieju nie wydaje mi się czymś wielkim jesteś na dobrej drodze do admina, jednak wydaje mi się, że to trochę za wcześnie. więcej na forum i dłużej na serwie a będzie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 a to ja też się muszę wypowiedzieć Jak dla mnie Pudzian nadaje się na admina, gra dużo, pomaga, jest kulturalny. Wyszedł z dobrym pomysłem a mianowicie turniej. Wg mnie sprawdził by się w roli admina, tyle ode mnie, pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Szczerze? Ja Ciebie jakoś za dobrze nie kojarzę, wiem na 100% że dawałem jakiemuś gościowi bana czy kicka za zachowanie i było coś z pudzianem ale na banliście nie znalazłem. Mimo, że Twoje zachowanie widzę że upominasz o słowach, co prawda nie powiadamiasz mnie bo nie dodaję osób których dobrze nie znam. Mało na forum trochę jesteś tylko z tego że wymyśliłeś turniej, ale jak widać całej odpowiedzialności na siebie nie bierzecie co też ma jakieś ograniczenia, nie jesteście razem konsekwentni i nie bierzecie pod uwagę graczy non-steam jak się oni z czymś takim czują. Powinieneś być bardziej obiektywny w stosunku co robisz, nie wiem czy znasz wszystkie komendy na amxx'ie ale ja za książkę nie chcę robić szczerze powiedziawszy. Grasz sporo bo bardzo często Cie widzę na serverze więc jest dużo pozytywów aczkolwiek na razie jeszcze zostane na Nie, pograj jeszcze trochę i poudzielaj się, liczę na równie dobre pomysły jak i turniej. Pozdrawiam Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 (edited) Tak Ynex, dawales Kicka ale to byl Najman, pamietam ta sytuacje, do mnie nie bylo zastrzezen ;> Nie dostalem kicka tym bardziej bana ; ) a co do graczy NS to ja zaproponowalem zeby bylo kilka druzyn NS, +S i Admini ;> Trzy grupy po kilka składów. A co do Amxx'a moja znajomość jest stosunkowo dobra ale widze ze nie służyłbyś pomocną dłonia 'w razie czego' Ale dziekuje za wypowiedz i tym pozytywnym i negatywnym, kazdy ma prawo mieć swoje zdanie (akurat 'stara gwardia' ma najwieksza sile glosu : p), jedni znaja mnie troche lepiej drudzy gorzej ; ) Mimo wszystko dalej prosze o przyznanie mi funkcji Administratora.. Pozdrawiam. Edited October 9, 2010 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Nie wiem czy ja się już zaliczam do starej gwardii bo adma mam od niecałego pół roku, ale i tak się wypowiem Jestem na tak. Zdaje mi się, że ludzie w miarę cię lubią a to się liczy. Grasz sporo. Pomagasz adminom. No. To by było na tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Ja jestem na tak, bo widze Cię na serwie, jak jest jakiś typ z permem o którym nie pamiętam to mi przypominasz i słysze jak upominasz za bra kultury. Dlatego narazie na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Pograłem z Tobą i w sumie jestem na tak .. i mówisz mi per PAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 Hah dzieki Raca ale ja Ci tego medalu nie zapomne.! :DD oj przepraszam Pan Raca :DD hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted December 18, 2010 Author Report Share Posted December 18, 2010 Witam Panowie miesiac czasu nie mialem dostępu do internetu wiec nie mialem rowniez mozliwosci gry... Mimo wszystko moje podejscie się nie zmienilo, wiec proszę o ponowne rozpatrzenie mojego podania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Na admina czekają również Revo oraz loN. Czy oby nie zadużo nas będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Ale Mariusz Coś na serverze gra, dłużej od loN'a a od ReVo to nie wiem... Mi się wydaję, że powinien mieć takie uprawnienia ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Mi się wydaje podobnie jak Banemu, że Pudzianowi należy się admin;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Dajmy uprawnienia wszystkim do jednego bf2. Podczas gdy stale na RM nie gra nikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts