sylweek Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Oto proponowane składy na turniej: TEAM 1: Sup3r Es Senseii VVr()n@ Lucek Adhd. Wesołek frk TEAM 2: AUDI RS2 Tea ****q^ Mr Drops Grzybek Modze(L) badyl TEAM 3: BoO? Kaczy sebo91 Dr.Joint jaLz zlop vs. bruno Popyl TEAM 4: Kr3ator syLweeK Mariusz_Dominator_Pudzianowski Vollium Fr@gomeni Konfrontacja Swiezych Warzyw Shad TEAM 5: DaV *eaSy** M[o]D#AK_47 Franek Blade Narek81 angel Czekam na wasze sugestie odnośnie tych składów(ale drobne ;p).Chciałbym zeby sie one nie zmieniły.Pamietajcie, ze turniej to przede wszystkim zabawa!!! PS.Uprzedzam, ze zniose krytke na temat tych składów ale prosze bez obrażania mojej "skromnej"osoby Edited October 13, 2010 by Raca Korekta składów ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Team 4 jest stanowczo za dobry ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 ja mam dwie uwagi:p wydaje mi się że składy mają za dużo graczy, nie wiem ale wydaje mi się że była mowa o 5-cio osobowych składach, chyba że to razem z rezerwą ale znowu czy ktoś bedzie chciał być na rezerwie po drugie to Kreator zdaje się jest adminem:p więc nie powinien być w tych składach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 A ja sadze ze sa rowne.Naprawde sie troche nameczylem ustalajac sklady i wyszlo chyba nieźle.Pudziana pomysł zeby rezerwa była.Szczerze nie wierze zeby zawsze kazdy mogł grac Grzesiu.A co sie tyczy kr3aturki to od poczatku byla mowa, ze gra z nami i sam sie zgodził na to z tego co pamietam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Sylwek to zamien sie TEAMem zobaczymy czy w tedy bedzie Ci pasowal TEAM 4... Moim zdaniem zle dobrane TEAMy Oczywiscie to jest moje zdanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 haha ale mam team omg będzie śmiesznie ogólnie mogło być lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Dla mnie moze byc... tylko troche za dobry jest team 4 i 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Sklady uwazam ze sa dobrze wybrane wliczajac w to graczy rezerwowych poniewaz nie kazdy bedzie mogl zagrac ;> W sumie to bez znaczenia Administracja i tak zostanie pokonana wiec Kreator wybral bardzo dobre rozwiązanie przystajac do graczy :DDD Dziekuje Sylwek za pomoc a w zasadzie odwalenie tej roboty i sorry ze nie pomoglem ; ) Czekamy na przedstawienie skladów Adminów. (wezcie Blancika uwzglednijcie bo plakal ze nie chce z nami grac ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 A mam pytanko jesli komus nie bedzie odpowiadal TEAM ?? Oczywiscie moj uwazam za dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Jakas korekta jest brana pod uwage ale team'y nie podlegaja wiekszym zmianom ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Według mnie 7 osób w tym 2 rezerwy to ciut za dużo można by z rezerwy zrobić team nawet, zostawić po 6 i po 5 a nie po 7, pewnie większość złożyłaby reklamację ale zauważcie proszę że nikt nie chciał się podjąć ułożenia składów a najlepsze składy raczej sobie wezmą twórcy w sumie to logiczne. Pozdrawiam Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mod_ak47 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 elo skalady sa dobre i tak ich rowalimy hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Sorry Super Es chcesz sie zamienic?Mnie to wisi szczerze mowiac z kim zagram.Bo po 1.to jest zabawa a po 2.jako ten, co ustalał składy(do spółki z Pudzianem)mam jakies przywileje.Ale spoko chcesz być z Kr3atorem,Volliumem i reszta?Nie ma sprawy moge zmieniać.Bo z tego co widze wiekszości składy pasują lub jest im to obojętne. PS.Ynex masz dużo racji ale pamietaj, że nie zawsze kazdy bedzie dostepny do gry i po to rezerwowi.No a ze składami-naprawde się starałem żęby było równe wyszło jak wyszło.Jeszcze się taki nie narodził, co by każemu dogodził Edited October 12, 2010 by sylweek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Nie Ynex to nie jest logiczne w ogole, ja moge zagrac w najgorszym składzie, moge w ogóle nie grac. To nie jest jakis moj zyciowy cel zeby wygrac ten turniej, zaproponowalem go bo liczylem na dobra zabawe i szczerze na jakas pomoc ze strony uzytkownikow, jedyny Sylwek wykazal sie zainteresowaniem. Widzę ze nie odpowiadają Wam składy wiec prosze bardzo wybierzcie lepsze mi jest to obojętne Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 jak dla mnie wszystko jest cacy... nigdy wszyscy nie będą zadowoleni przydałoby się wprowadzić zasadę, że jeżeli ktoś się deklaruje, że będzie grać - to musi grać... bo inaczej ban (na np. tydzień) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Macias to byloby nie demokratyczne poniewaz 1 termin nie bedzie pasowal wszystkim bez wyjatku i kazdemu moze cos wypasc do teamow nic nie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 To bedzie wlasnie super rozwiązanie.! PO to jest rezerwa zeby grali wszyscy jezeli ktos przytnie dostaje bana i juz.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Dobra to może inaczej, powiedz mi teraz który nie ma grać jeśli wszyscy będą grali? Czy rezerwowi także mają dostać nagrodę jeśli wygrają? Nie mówię o was bo może i powiecie że Wy byście nie grali ale mówię o tych którzy zapisywali się ze względu na to by pograć a nie być w "rezerwie" nie, że zrobiłbym lepiej ale to także powinno być brane pod uwagę. Równie dobrze można by zostawić 2 graczy w razie gdyby jakiś team potrzebował rezerwy i w tym czasie by poszli jako rezerwa. W każdym razie nie mój problem tylko tych ale skoro nikt nie składa reklamacji to można i zatwierdzić tą propozycję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Sa mapy na ktorych jedni saobie radza lepiej drudzy gorzej, na tym polega gra zespolowa :> kazda druzyna bedzie miala przewodniczacego Bo np ja osobiscie nie czuje sie dosc silny na awp wiec na tej mapie na pewno bym nie gral i zapewne ktos z mojego team tez np Sylwek ale na De_.... mapie moglibysm zagrac zamieniajac sie z reszta zmiany mozna dokonywac w trakcie gry ; ) Jezeli ktoremus nie idzie wchodzi rezerwowy itd. Uwazam wiec ze rezerwa tez powinna byc nagrodzona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlopu- vs SaMoraJ II Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 składy sie dobre, a skład nr.4 jest słabiutki(zarcik) pozdrawiam... a jaki jest terminarz turniueju?albo kiedy będzie? pozdrawiam. zlop vs bruno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Na razie czekamy na sklady Adminow ; ) pozniej wspolnie ustalimy termin :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 No, u nas to burza mózgów jest. Nikt nie chce wybierać bo nie chcą być pokrzywdzeni bo my się znamy i każdy z każdym by chciał A za randomizera nie ma kto się zabrać ^^. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 pamietajcie o tym co najwiecej plakal (Pozdro Blancik :DDDD ) bo on gra z Wami :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 DObrze jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Kurcze nie wiem z kim jestem kto mi powie wczoraj mnie nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts