Shocer Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Kurcze nie wiem z kim jestem kto mi powie wczoraj mnie nie było Kolego sprawdz Pierwszą stronne Ponieważ tam wszystko jest napisane,kto gra z kim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Kurcze nie wiem z kim jestem kto mi powie wczoraj mnie nie było biedaku.. i co ty teraz zrobisz?... ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalz Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 o mnie zapomnieliscie hóie ! mieliscie mnie zapisac. Więc czekam na przydzielenie mnie do teamu . i nie ma że za późno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 Widze, ze nie jest tak źle z oceną składów.Ynex rozumiem Twoje zdanie i wogóle i doceniam, ze chcesz pomoc.Ale uważam, ze wszystko powinno zostać tak jak jest Mariusz weź cos zaproponuj co zrobimy z Jalzem bo ja nie mam pojecia gdzie go upchnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalz Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Oto proponowane składy na turniej: a o mnie hóie zapomnieliscie ? ktos mial mnie zapisać. Czekam o przydzielenie mnie do ktoregos teamu nie ma że boli ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 a o mnie hóie zapomnieliscie ? ktos mial mnie zapisać. Czekam o przydzielenie mnie do ktoregos teamu nie ma że boli ! Jesteś już umieszczony, nastąpiła drobna korekta składów. Pozdrawiam, syLweeK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalz Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Dziękuje Sylwek :* chociaz sklad mam nie najlepszy ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Wywal tego Jalza to nie konkurs machania widłami :DDD Alez sie Sylwus spisal i upchnal Jalza mrrrr :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 jaLz liczy sie zabawa i udział Pudzian:Niech gra chłopak po znajomości go dopuszczam xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frk Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 super es w druzynie- zostaje na respie, dziekuje dobranoc xd wszystko jest git tylko 4 sklad.... sylwek masz plusa za avatar ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 Oj daj Eskowi szanse.Ja w niego wierze PS.Visca El Barca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*eaSy=** Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 tez mysle ze TEAM 4 jest za silny.. skoro to ma byc zabawa to powinny byc rowne szanse Dla mnie powinno to byc zmienione takie moje zdanie. Pozdrawiam i zaraz musze cos ogarnac bo bedzie lipa.. : P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Moje tez takie zdanie Ale juz grajmy o co Ci chodzi frk ? ;D przeciez ja nie gram z dopalaczami zrozum to ja dzis mialem steam off :/ Kiedy planowany start turnieju? :cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 Zeby była jasnosc panowie. Jestem w 100% pewien, ze kazdy kto by ustalał składy swoj własny TEAM zrobiłby lepszy.Moze minimalnie ale jednak.A rozwiazanie w stylu Random Squady to ja od razu odrzucam.Wtedy mogłyby byc niezłe jaja z tymi składami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Niech zostanie tak jak jest P.S. Esik i tak ich pociśniemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mod_ak47 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 każdy teraz ma jakes loty gramy tak jak jest i nic nie zmieniamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boO? Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 moim zdaniem squady w miare rowne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Przedstawiam skład adminów dobra... a więc nadszedł czas ustalić teamy. do ustalenia ich użyje randomizera - http://www.random.org każdy swój krok będę opisywał w tym poście wrzucam listę adminów do randomizerablancikGrzesioKoszmarmaciaS MteuszkNetroQuickRacaShocerTaczuThermalYnex(kolejność alfabetyczna) klikam RANDOMIZE (robię to tylko jeden raz)(pierwsze sześć osób będzie drużyną nr1, kolejne sześć - drużyna nr2) wynik - http://yfrog.com/65randomizep a więc mamy:TEAM 1# Ynex# Netro# Quick# Taczu# maciaS# Raca TEAM 2# Thermal# blancik# Mteuszk# Koszmar# Shocer# Grzesio Wszelkie skargi i zażalenia proszę pisać na http://www.random.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Turniej proponuje rozegrac w 3 dni 1 dnia etap I 2 dnia etap II 3 dnia etpap III Nie muszą to być 3 kolejne dni. Dlaczego nie 1 dnia? Powód jest prosty nie kazdy zechce siedzieć cały dzien przy kompie. Z drugiej strony nie kazdy moglby wygospodarować czas na 3 dni. Czekam więc na opinie i propozycje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 o kurwa to jednak ja jestem zapisany?! xD no nie SZOK xD pozdrawiam TEAM 4 czyli Mistrzów i rywali też i życzę powodzenia Pozdro ksw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 No to kiedy będzie w końcu ten turniej co? Chyba czas najwyższy zacząć już ustalać jakiś termin chociaż wstępny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeL Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 "Sklady uwazam ze sa dobrze wybrane wliczajac w to graczy rezerwowych poniewaz nie kazdy bedzie mogl zagrac ;> W sumie to bez znaczenia Administracja i tak zostanie pokonana wiec Kreator wybral bardzo dobre rozwiązanie przystajac do graczy DD Dziekuje Sylwek za pomoc a w zasadzie odwalenie tej roboty i sorry ze nie pomoglem ; ) Czekamy na przedstawienie skladów Adminów. (wezcie Blancika uwzglednijcie bo plakal ze nie chce z nami grac ) " Sorry ale nie moglem znalezc opcji "Cytat" Mariusz dla ciebie te sklady sa dobre to oczywiste bo nalezysz do teamu number 4 ... Jak mowi Super Esik : Zamien sie teamem to zobaczymy czy ci squady beda pasowaly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 27, 2010 Author Report Share Posted October 27, 2010 Angel czytac umiesz? Po 1.TEN TEMAT NIE SŁUŻY DO DYSKUSJI O TURNIEJU Po 2. To wiedziałem od razu, ze Super Sexowi nie beda sklady pasowaly. On taki juz jest Ja od razu chcialem sie zamieniac ale jakos ucichł ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ja proponuje sobotę tą czyli 30 października.. następny etap 6 listopad 13 listopada Finał co tydzień w sobotę Wszystkie rozgrywki około 19-20 godziny.. Pozdrawiam Blancik. PS. Jak na razie jestem niedostępny przez parę dni.. Mam ostro w szkole :/ Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 27, 2010 Author Report Share Posted October 27, 2010 Tutaj sie zgadzam Blancik. Ale od razu zaznaczam, ze moja dostepnosc w sobote to tylko do jakiejs 19-20 bo potem mnie nie ma, wiec wieczorami nie moge grac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts