Jump to content
TheGames.PL More than games

Wejdź, a się przekonasz.

Tenshi
 Share

Recommended Posts

Taki mądry się odezwał rzucił mięchem i cały happy.

"Ogarnij hosting i adminów"

- Sam wykłada z kieszeni, pracuje do późna, ledwo ma czas o ile ma na jakieś odprężenie się a Ty rzekomo mu zwracasz uwagę na rzeczy.

- Dyscyplina przydałaby się co poniektórym, nie powiem, że nie. Ale jeśli tak się odnosisz to w sumie nie dziwne że tak jesteś traktowany.

- Główną przyczyną może być hosting jeśli chodzi o crashe ale niezupełnie, prawdopodobnie jest to ze swego rodzaju jakiś plugin który obciąża server i to powoduje go zwieszenie.

- Reasumując jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to zachowaj to lepiej dla siebie, taka rada na przyszłość.

Pozdrawiam Ynex

Ghm, więc:

Jest vote, wchodzimy na mape, wiesza się. Oczywiście znów żałosny dd2, admin robi głosowanie, czy jednak zmienić na india, wynik na tak. Nie zmienia.

Mnie to nie obchodzi jak kto się do kogo odnosi. Tego sie nie czepiam. A co do pluginu, to przydałoby sie wrzucić antyrasz albo chociaż ochrone przed respawnkillem.

Człowieku, naucz się pisać. Od kiedy zdanie zaczynamy od "Się"?

Powiem tak, jak się nie podoba - droga wolna, wypierdalaj. Już wcześniej miałeś opuścić ten serwer.

1) Thermal, jak napisał Ynex, jest człowiekiem zapracowanym.

2) Nie mam nic do zarzucenia adminom.

3) Crashe są, jak narazie będą. Wątpię żeby Thermal nad tym nie główkował, jednak jak mówiłem wcześniej, ma mało czasu. Może wraca z roboty zjebany jak koń po westernie i nie ma czasu ani chęci siedzieć nad serwerem.

4) "Ogarnij adminów i hosting" - takie polecenia to wydawaj swojemu niewolnikowi, bądź psu.

5) Jak dla mnie, mendą jesteś i mendą zostaniesz.

Co do zmieniania map po crashu. Zrozum, że większość by chciała indie, nawet jeśli by była przed crashem. Niektóre mapy są grane non stop, więc, ja jako admin nie mam czasami ochoty ich grać. Zawsze jest tak, że komuś się wybrana mapa nie podoba. Jest również tak, że ktoś wybrał niechcianą mapę przypadkiem.

Dodam jeszcze jedną rzecz. Ten co krzyczy najwięcej, dostanie najmniej.

Pozdrawiam PRAWDZIWYCH :)

Edited by Raca

Świeta racja Panie Raca ;).Serwer jest mocno obciążony i żadne pluginy raczej w grę nie wchodzą.Co do adminów-są to naprawde spoko ludzie i do żadnego nic nie mam i uważam, że działają calkiem sprawnie i nieźle.

PS.Mam pytanie czy nie było wśród adminów dyskusji o usunięcia każdego pluginu i sprawdzenie, ktory może robić "crashe".Bo mysle, ze jest to do zrobienia z pomocą graczy ;)

Powiem tak, jak się nie podoba - droga wolna, wypierdalaj. Już wcześniej miałeś opuścić ten serwer.

3) Crashe są, jak narazie będą. Wątpię żeby Thermal nad tym nie główkował, jednak jak mówiłem wcześniej, ma mało czasu. Może wraca z roboty zjebany jak koń po westernie i nie ma czasu ani chęci siedzieć nad serwerem.

4) "Ogarnij adminów i hosting" - takie polecenia to wydawaj swojemu niewolnikowi, bądź psu.

Co do zmieniania map po crashu. Zrozum, że większość by chciała indie, nawet jeśli by była przed crashem. Niektóre mapy są grane non stop, więc, ja jako admin nie mam czasami ochoty ich grać. Zawsze jest tak, że komuś się wybrana mapa nie podoba. Jest również tak, że ktoś wybrał niechcianą mapę przypadkiem.

Pozdrawiam PRAWDZIWYCH :)

Co Cię to obchodzi od kiedy?

Tylko i wylacznie przez takiego jednego szczura jakim jesteś Ty, ponieważ z resztą adminów zwykle się dogaduje.

2. Bo miałbyś do zarzucenia sobie.

3. Może warto w końcu zmniejszyć ich ilość, ograniczyć diablo moda.

4. To nie było polecenie, nie chciało mi się rozpisywać, niech Cię nie interesuje dlaczego.

5. Ty tak jak już wcześniej wspomniałem, szczurem. Śmierdzącym. Jakoś wcześniej grywaliśmy na war i nic do mnie nie miałeś. Nie mieszaj życia prywatnego z serwerem. Oburzony o komenty na nk jesteś. Dziecinada.

Nie zawsze.

Coś ode mnie? Mapa taka jak india, snow czy poolday nie jest grana wcale tak często. To dustem2 już rzyga się.

Paczek, po co komu w tych czasach ffa? Wiesz? Żeby czity miały gdzie grać.

Dlatego dobry tp by się przydał. I nie pisać, że jest. Bo tp, a tp+rm to wiecie sami.

Tylko i wylacznie przez takiego jednego szczura jakim jesteś Ty, ponieważ z resztą adminów zwykle się dogaduje.

4. To nie było polecenie, nie chciało mi się rozpisywać, niech Cię nie interesuje dlaczego.

5. Ty tak jak już wcześniej wspomniałem, szczurem. Śmierdzącym. Jakoś wcześniej grywaliśmy na war i nic do mnie nie miałeś. Nie mieszaj życia prywatnego z serwerem. Oburzony o komenty na nk jesteś. Dziecinada.

Nie zawsze.

Coś ode mnie? Mapa taka jak india, snow czy poolday nie jest grana wcale tak często. To dustem2 już rzyga się.

Paczek, po co komu w tych czasach ffa? Wiesz? Żeby czity miały gdzie grać.

Dlatego dobry tp by się przydał. I nie pisać, że jest. Bo tp, a tp+rm to wiecie sami.

Tenshi, jest taka prosta zasada -> Nie chcesz, nie graj, proste i nie ma tutaj nic kompletnie do gadania. Jak leci poolday, snow, rats to wychodzę z servera bo rzygam tymi mapami i nikomu nie płaczę. D2 mogę grać cały dzień i mi się nie znudzi, bo to jest mapa standardowa, dobra i da się na niej dobrze pograć.

Kolejną sprawą jest to, że nie jest to miejsce do wyzywania się i nazywania szczurami jak i mendami, chcecie to załatwcie to gdzie indziej.

Nie chciało ci się rozpisywać? To może po prostu zamknę temat bo mi się go nie chce wałkować? Dam ci bana na forum bo nie chce mi się czytać narzekań których nawet nie potrafisz wyrazić? Jeśli kogoś oczerniać masz zamiar albo korygować to podajesz stosowne argumenty, nie jest to skarga według wzoru więc równie dobrze i z tego powodu można zamknąć ten bezsensowny temat. Każdy potrafi rzucać mięchem ale ogarnąć wszystkiego to już nikt. Ci którzy nabijają posty, mam ich cholernie dosyć już, krew mnie zalewa jak widzę posty "Raca dobrze mówi...." i tego typu duperele, nie macie nic do powiedzenia to nie gadajcie, bo to jest forum i są tutaj pewne normy do wypowiedzi a nie nk gdzie się ocenia i pisze słit komentarze albo na forum głupie odzywki, tutaj tylko nabijacie posty by się później nimi pochwalić też mi coś, napiszcie coś kreatywnego, coś co się komuś przyda a nie, że wiecznie ktoś musi was upominać bo robi się to żenujące i traci się dużo cierpliwości co do tego. Codziennie wchodzisz na forum i robisz <facepalm> bo widzisz znów ciągle i to samo.

Jakiego diablo moda do jasnej anielki? Porąbało ci się coś?

Mnie to nie obchodzi jak kto się do kogo odnosi. Tego sie nie czepiam. A co do pluginu, to przydałoby sie wrzucić antyrasz albo chociaż ochrone przed respawnkillem. 

Antyrasz? Porąbało cie? To jest 4fun ffa, to nie będzie tp, masz tysiące innych serverów gdzie możesz grać z owym antyraszem, nikt nie będzie tego zmieniać bo tak było na war3 i tak będzie i tutaj. Zastanowiłbym się nad respawnkillem aczkolwiek wyłączenie freeztime'a by wystarczyło w sumie na takich mapach. Jeśli tak bardzo chcesz tp to se zrób sam, nikt ci nie zabrania, a odnośnie nowego servera już były ankiety, nie załapałeś się to masz niestety problem i nie narzekaj tutaj bo nikomu nie chce się słuchać płaczu, że chcesz tp, jak mówiłem wcześniej -> Nie podoba się to nie graj łez nam tutaj nie trzeba.

Ynex, chyba jesteś zbyt ostry w tej chwili.To jest forum, każdy wyraza swoje zdanie.Rozumiem, ze sie denerwujesz ale daj sobie troche luzu i nie przejmuj się tak wszystkim.Ja się staram w każdej wypowiedzi wnieść cos konstruktywnego do tematu i nie inaczej jest teraz. Sądze, ze jakby zebrać do kupy to, co Tenshi napisał to należy jakieś kroki podjąć wobec niego. Jeśli Ynex umiesz nie tylko mówić a działać(w co nie wątpie) to zrozumiesz moją wypowiedź

Ynex, chyba jesteś zbyt ostry w tej chwili.To jest forum, każdy wyraza swoje zdanie.Rozumiem, ze sie denerwujesz ale daj sobie troche luzu i nie przejmuj się tak wszystkim.Ja się staram w każdej wypowiedzi wnieść cos konstruktywnego do tematu i nie inaczej jest teraz. Sądze, ze jakby zebrać do kupy to, co Tenshi napisał to należy jakieś kroki podjąć wobec niego. Jeśli Ynex umiesz nie tylko mówić a działać(w co nie wątpie) to zrozumiesz moją wypowiedź

Mój post był bardziej skierowany do MrDropsa jeśli zauważysz jak i do innych postów z forum gdzie gracze się wypowiadają co nie zmienia defakto że do Twojego również, bo jeśli się trochę bardziej zastanowisz to wypisywanie testów pluginów to powinno być w sprawach organizacyjnych jako dział a nie w tym temacie. Jest to ze swego rodzaju pomysł a nie punkt do dyskusji między graczem a adminami jako to został ten temat stworzony, bo jeśli uważnie przeczytasz to Tenshi się odwołuje do Adminów nie do graczy wobec czego my jesteśmy zmuszeni do wypowiedzi nie gracze. Jestem zbyt ostry? Nie, ja po prostu stosuje się do regulaminu, a jako moderator forum jestem skłonny do upominania graczy wobec ich zachowania na forum. Gdyby Tenshi coś próbował zmienić w tym kierunku nie umieszczałby tego w dziale na skargi tylko w dziale organizacji gdzie się zbiera rzeczy do "kupy" jednak tak nie jest, on się żali bo do tego jest właśnie ten dział, chciałem to załatwić na steamie, jednak Ciebie niestety nie ma, nie chciałem tego pisać na forum ale jeśli już chciałem mieć to z głowy to pragnę także powiedzieć reszcie graczy, że dział skarg i odwołań jest przede wszystkim tematem gdzie admini się wypowiadają na tematy graczy, nie na odwrót.

Ja nie wiem, koleś chyba nie wie że większość ludzi nie chce tego gówna grać. Ale co zrobisz, jak ktoś nie rozumie, że z tyloma osobami na serwerze granie takich map jest głupie i po prostu bez sensu... Ktoś chce sobie ego poprawić.

Cytat ze skargi na mnie

Chętnie zmienię klimat na coś z wyższym skillem, niż poolday rozgrywany na odznakach z krowy i szota :down:

W tym temacie

Ty to chyba masz zaburzenia osobowości.

Więc ja mam radę na ten twój problem, który cie dręczy na tym serwerze.

W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J

PS

No nie wiem, jednak ja mieszkająć za granicą, nie mając lekcji j. polskiego od 10 lat, lepiej potrafię się wysłowić. Nie mówiąc już o argumentach, których niestety ty nie potrafisz podać.

Nie bierz swojego przypadku jako regułę. Każdy ma inny charakter. Ja nie jestem osobą którą łatwo można wkurzyć.

Na dodatek, idzie to również w inną stronę, dlaczego ja się dogaduję z innymi adminami, jak i graczami a jedynie nie z tobą? - Bo wiesz co o tobie mysle i zdania nie zmienie.

Uwierz mi, nie mam sobie nic do zarzucenia. Inni chyba też nie mają mi nic za złe.

Jasne, jeśli myślisz że to takie proste i nie zajmuje dużo czasu - śmiało, spróbuj to zrobić.

No sorry, ale brzmi jak polecenie. Jeśli nie chcesz żeby tak brzmiało, pisz "Jeśli mógłbyś", itp. Nie, nie interesuje mnie dlaczego. - Ja to wiem, nie umiesz się wysłowić.

Szczurem nie jestem, nie wyglądam na niego i nie zachowuję się jak on. Śmierdzący? Ja używam AXE Vice! A ty tygodniowych skarpetek.

Życia prywatnego z serwerem? Buahaha - dobre, czyli NK to dla ciebie zycie prywatne - nie no spoko, luz .. nie wiedziałem.

Oburzony o komenty? Ty chyba dalej tego nie rozumiesz, za płytko myślisz. Ujebałeś sobie w bani, że chodi o komenty, przykro mi że jesteś płytki. Są chyba jakieś kursy/korepetycje/zajęcia żeby poprawić mózg - zapisz się na nie.

Dziecinada to jest ten twój temat. Wszyscy wiedzą że jest problem z crashami, tak samo jak wszyscy wiedzą że Thermal ma pracę i nie warto mu dupy zawracać bo wie co się dzieje i jak będzie miał czas to to naprawi. Jednak .. ty jesteś, jak wspomniałem, płytki w myśleniu i po prostu .. o tym nie pomyślałeś :)

PSII, standardowo, pozdrawiam cie 699924.jpg tenshi.

Edited by Raca

raca, żałosny jesteś, odkopujesz stare tematy ch** wie po co. Był zamknięty, mógł sobie być, nie chce mi sie do ciebie tam odpisywać bo i tutaj udowadniasz jaki jesteś przewrażliwiony i zwyczajnie na mnie uczulony. O zdanie cie nie prosiłem.

Wielka dyskusja, a zadowoliła mnie tylko jedna wypowiedz. Thermala. On tutaj był adresatem, wiec nie rozumiem po co sie wtrącacie.

Pozdrawiam. [all poza raca.]

Zapomniałbym.

To o czym zapomniałeś nie ma znaczenia

Edited by paczek
puaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz!

Jak wczesniej , tenshi nie wiem o co ci chodzi...

Zgadzam się z Krecikiem. Tenshi trochę za bardzo przesadzasz.. Nie wiem w ogóle ocb? Ta skarga z deka nie potrzebna wobec Racy..

Swoje prywatne sprawy załatwiajcie prywatnie a nie na forum w tzw. grę słów kto i co zrobił nie tak.. Masz zażalenie dobra ale nie tak ostro.. Zróbcie w końcu porządek z tym tematem. Proponuje zamknięcie.. Bo jak czytam to coraz gorzej się czuję..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...