MrDrops Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Mam pytanie - Czy na serwerze BF2 jest jakiś plugin wyłączający niestandardowe spraye? Jeśli tak, to dlaczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Jest, dlaczego? Może dlatego żeby gracze się swoimi "fajnymi" sprayami nie chwalili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 Aha, dzięki Raca za odpowiedź ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Jak już jest temat - to się dołączę. Czy wy też swój spray widzicie (ten "cs'owy") a zamiast innych sprayów widzicie duże czarne B???? P.S. Raca (co do twojej wypowiedzi**) - podobno nowe pluginy (czasem nawet przydatne) obciążają serwer, a za przeproszeniem takie gó***// niepotrzebne może być. Takie jest moje zdanie - Raca, nie obrażaj się To nie było do Ciebie tylko tak ogólnie co do Twojej wypowiedzi i realiów :/ pozdro kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 Jak już jest temat - to się dołączę. Czy wy też swój spray widzicie (ten "cs'owy") a zamiast innych sprayów widzicie duże czarne B???? P.S. Raca (co do twojej wypowiedzi**) - podobno nowe pluginy (czasem nawet przydatne) obciążają serwer, a za przeproszeniem takie gó***// niepotrzebne może być. Takie jest moje zdanie - Raca, nie obrażaj się To nie było do Ciebie tylko tak ogólnie co do Twojej wypowiedzi i realiów :/ pozdro kanapka! Trochę racji jest w tym według mnie. A co do spraya to zamiast swojego widzę pomniejszone logo Half-life'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Jak już jest temat - to się dołączę. Czy wy też swój spray widzicie (ten "cs'owy") a zamiast innych sprayów widzicie duże czarne B???? P.S. Raca (co do twojej wypowiedzi**) - podobno nowe pluginy (czasem nawet przydatne) obciążają serwer, a za przeproszeniem takie gó***// niepotrzebne może być. Takie jest moje zdanie - Raca, nie obrażaj się To nie było do Ciebie tylko tak ogólnie co do Twojej wypowiedzi i realiów :/ pozdro kanapka! takie gówno nie potrzebne ? to może tez amx wyłączymy,tez nie potrzebnie obciąża serwer to akurat jest opcja w amxx, wiec jak UNO - się nie znasz to nie mów DUO - gówno to wiesz, wiec nic nie mów I własnie to, ze nie ma bzdurnych sprayów to mniejsza obciążenie drodzy znawcy tematu Oczywiście, bo bardzo mnie interesuje jaki bzdurny obrazek w bmp stworzyłeś, nie mogę sie doczekać jak większość graczy na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 (edited) Oczywiście, bo bardzo mnie interesuje jaki bzdurny obrazek w bmp stworzyłeś, nie mogę sie doczekać jak większość graczy na serwerze Jak mówiłem Jest, dlaczego? Może dlatego żeby gracze się swoimi "fajnymi" sprayami nie chwalili? Jak już jest temat - to się dołączę. Czy wy też swój spray widzicie (ten "cs'owy") a zamiast innych sprayów widzicie duże czarne B???? P.S. Raca (co do twojej wypowiedzi**) - podobno nowe pluginy (czasem nawet przydatne) obciążają serwer, a za przeproszeniem takie gó***// niepotrzebne może być. Takie jest moje zdanie - Raca, nie obrażaj się To nie było do Ciebie tylko tak ogólnie co do Twojej wypowiedzi i realiów :/ pozdro kanapka! Kanapka - krótko, zwięźle i na temat, nie wypowiadaj się jak nie wiesz ocb Edit by Ynex Sprawa wyjaśniona ~Close Edited November 8, 2010 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts