BORSUK Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Nick: BORSUK * Wiek: 16 lat * Steam_ID: STEAM_0:1:33217102 * Staż w CS: 4 lata * Datę rejestracji na forum: 15-07-10 * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Sporo gram na nicku BORSUK lub CeMrUcH jeżeli będzie taka potrzeba to będzie więcej * Powód ubiegania się o Admina: byłem adminem i wydaje mi się że to ogarniam poza tym chciałbym pomóc. gracze mnie znają i nikt się na mnie nie skarży,dbam o kulturę na serwie.Jeżeli zajdzie taka potrzeba to będę płacił na serv sms"em po 25 zł proszę po pozytywne rozpatrzenie mojego podanka przynajmniej na próbę Edited November 15, 2010 by BORSUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Jestem na nie. Nie znam cię to raz. Być może gramy o innych porach. Ale na gametrackerze widac. Przypomniałeś sobie o serverze wszedłeś dzisiaj pograłeś chwilę i chciałbyś admina. Wydaje mi się że server straci jeśli będziemy rozdawać uprawnienia na lewo i prawo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 Oj taczu przypomnij sobie napewno mnie pamiętasz graliśmy razem na 200 % a poza tym poprosiłem o próbe jak się nie spodoba komuś to go bym stracił a zapłacę i tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Borsuk aby zostac adminem nie wystarczy kasa ale ja cię jakoś kojarze chociaż ostatnio nie widziałem Cię na serwie, chociaz na próbę mógł byś dostać. Ja tam jestem na TAK:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Grasz u nas już od dość dawna. Każdy twój post na forum jest sensowny. Widziałem, że pisałeś nawet Opis RealModa Sporo grasz. Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 BORSUCZEK to dobry typ lubie go i nadaje się na admina.. Przeglądałem jego posty i widzę że pomaga na serwie.. Często gęsto informuje o czitach (choć już sam zdążyłem czasem zauważyć) W sumie to jestem na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 do macias kolega nie "pisał" opisu real moda skopiował go sobie z innego forum / internetu ja go przerobiłem, można powiedzieć ze napisałem od nowa by nie był plagiatem co słabo w googlach wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Może moje zdanie nie jest, aż tak ważne ale Moim zdaniem, (tak jak wrona) Admin Na Próbę np :(okres 1 miesiąca) P00zdr00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Tak admin na czas próby byłby dobrym rozwiązaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Panowie napisałem podanie ponad 2 tygodnie temu i z tego co zauważyłem nie wszyscy z adminow się wypowiedzieli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Popieram Koszmara i również jestem na Tak , Fajny gość , pomaga i ogólnie spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 admin już przyznany thx / close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Jak close to zamknij Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts