hulkster Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 niestety ostanio prot 47+48 sprawia duzo problemów serwer crashuje sie po updatach, a zanim ktos dojdzie ocb troche sie schodzi co robimy czy robimy only 48 + War3 FT v3 rc13 (obecnie najnowszy) czy dalej walczymy z 47+48 War3 FT v2 ( ten co jest teraz) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolp Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Nie tylko steam najlepszy! Wujciu Permal Po co zmieniać moda i cudować zostawić serwer Steam i starczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 STEAM i nie będzie już problemów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 jestem za tym żeby zrobić steam-a i tak jak mówił DEN-ik powgrywać jakies fajne pluginy i muzyczkę żeby się zajebiście grało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Też wolę Steam ale co dalej? Steam i mam grać na 5 botów ...? :/ może warto spróbować 47 + 48 i jakiś starszy war3ft? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Avaj... skoro Poke znalazł graczy na STEAM, to myślę, że war3 tym bardziej powinien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Avaj... skoro Poke znalazł graczy na STEAM, to myślę, że war3 tym bardziej powinien sam nie wiem ... może jak wywali się boty to znajdą się gracze. Mnie osobiście wkurza jak gram z 2 osobami i 3 botami i dobrze nie wyjdę zaa rogu i headshot ze scouta od bota ... ftu ... 1 raz można przeboleć ale 6 z rzędu ... bez jaj ... żadna przyjemność. Ponad to serwer na samym poczatku był steam przez 1 miesiąć lub przez 2 nie pamiętam już ale było nas (graczy) wtedy naprawde niewielu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts