taler8787 Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 ten serwer schodzi na psy wchodze sobie dzisiaj o ok.16 pierwsza runda normalnie zaczela sie drga runda one shot kill daje mi bana powod "Jestes mlotem" zmieniam ip i wchodz eponownie aby dowiedziec sie za co ten ban on mi ponownie daje bana powod "za gowno" dalej to by juz nie mialo sensu wchodzic i sie wypytywac wiec pisze tutaj o comu chodzi i mam nadzieje ze ktos mi to wytlumaczy prosilbym o odebranie admina temu dzieciakowi i o danie mi ub bo nic mu nie zrobilem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Hehehe Zamykam, bo to nie ma sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Raca, nie zamykaj, z chęcią zobaczę jak się rozwinie dyskusja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Skoro Thermal tak robił to znaczy że miał swój powód , bo raczej za nic bana być nie dostał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Taler, na pewno nie jesteś bez winy. Btw. do One Shot, One Kill zwracamy się Pan Thermal. (Obeznani itp. Wujek Thermal). A więc Thermal bana za nic nie daje (na pewno miał swój powód), a poza tym na banie się nie wchodzi. Tyle ode mnie. pozdro kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Taler, na pewno nie jesteś bez winy. Btw. do One Shot, One Kill zwracamy się Pan Thermal. (Obeznani itp. Wujek Thermal). A więc Thermal bana za nic nie daje (na pewno miał swój powód), a poza tym na banie się nie wchodzi. Tyle ode mnie. pozdro kanapka! Chciałem to skomentować, ale leze i kwice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 A nasz raca oczywiście pozytywnie uśmiechnięty nie wiedzący jak to skomentować . A kanapka dobrze mówi ;]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) No - co prawda to prawda. Ale do rzeczy - temu taler'zowi bym dał bana. Permanentlnego - na servie i na forum - co będzie Wujaszkowi taki śmieć zawadzał A co tam - chyba nie chce tu już grał - klamka(i kanapka! ) zapadła. Śmieciom mówimy NIE. [nie obrażaj się "śmieciu", że Cię nazwałem śmieciem ) pozdro kanapka! btw. (zawsze służę pomocą i humorem ) P.S.(2) Chciałem to skomentować, ale leze i kwice A ja skomentuje przy okazji twój post : krótki, nic nie wnoszący i bezsensowny :PP Oczywiście joke - humor mnie nie opuścił Edited November 23, 2010 by kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 sam chcialem mu wlepiac bany;p ale wujaszek jest nieco szybszy :D to tyle ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Ogólnie to zgadzam się z tym co załozyl temat One shot one kill to bardzo niemiły admin. Dołączam się do postu aby H@ odebrał mu uprawnienia. Mam nadzieje ze one shot zostanie zwolniony!!! pzdr paczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Co za dzieciak z tego one short czy jakos tak. Tak Jak Wyżej podpisany Paczek zgadzam sie z jego decyzją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taler8787 Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 (edited) o 21.40 wszedlem ponownie na serwa (pod innym nickiem) powiedzialem zeby mi odal powod bana zaraz widze ze znowu dostalem perma powod "wymysl sobie" sami widzicie jaka to z nim gadka PS.naprawde nic nie zrobilem wchodze na serw 1 runda normalnie potem ban powod "jestes mlotem" nawet nie wiem o co mu chodzilo a jesli juz cos zrobilem to napewno nie na perma nawet nie uzywalem wulgaryzmow... xD 2 adminow BanY i Paczek potwierdzili ze ten admin nie jest najlepszy ponownie prosze o moj ub i odebranie uprawnien temu graczowi. Edited November 23, 2010 by taler8787 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Dobre sobie. Coś widzę, że Ten H@ sobie robi wakacje. Ja bym w ogóle odebrał głównego adma, a dał talerzowi H@. On byłby najlepszy. Koniec kropka. Gdzie jest kszyż!? Gdzie jest kszyż!? Gdzie jest kszyż!? pozdro kanapka! btw. to są jakieś kpiny... ODDAĆNAM KSZYŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 sprawa została zgłoszona do abw, jako naruszenie twoich praw wynikających z konstytucji... Przecież każdy wie ze nie jesteś młotem Od razu widać, że chodziło o BETON Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 sprawa została zgłoszona do abw, jako naruszenie twoichpraw wynikających z konstytucji... Przecież każdy wie ze nie jesteś młotem Od razu widać, że chodziło o BETON hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahaha xD proponuje głosowanie zrobic!! zeby odebrac wszelkie prawa temu adminowi two shot one ded one no live.. [ czy jakos tak? ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
taler8787 Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 napewno tak tego nie zostawie na serwerze nie moze byc tak ze koles daje bany bez powodu a szczegolnie permy prosze H@ admina o przejzenie banlisty niech zobaczy jakie on daje powody banow.. jeszcze raz prosze o ,gdybym mial tam pare odznak to dalbym sobie spokój ale mialem tam 21odznak pozostalo mi do wbicia ekspertt z pistolca i weteran i ekspert z granatow wiec jeszcze raz prosze o ub.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Doceniam Twoją wytrwałość w dążeniu do perma także na forum Twoje starania zostają nagrodzone ! Proście a będzie wam dane Tak chyba mawia Ten One shot,jakoś coś tam A tak w ogóle gdybyś faktycznie zadał sobie trud, w wyjaśnieniu tej sprawy mogła by się skończyć inaczej. Dziękujemy drogi talerzu ze byłeś z nami w tych ciężkich chwilach dla naszego narodu Oczywiście zapomniałem dodać, ze zapewne Twój mocno rozwinięty 13 letni mózg jeszcze tego nie ogarnia, wiec, jak trzeba, to narysuje... Pozdrawiam uwaga One shot,one kill - nie wiem czy będziesz mógł z tym spać....wybacz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts