hulkster Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Witam Rozpoczynamy KONKURS Mamy usera na serwierze/forum : Lolp zadanie Zdecydowanie zasługuje na specjalną range na forum I TO wasze zadanie, nazwa rangi dla Lolpa Oraz jej Kolor (żeby było wiadomo, ze to nie byle kto) Nagroda Uścisk reki prezesa* :> *odbiór Warszawa-po wcześniejszym ustaleniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Jeśli ktoś czytał wypowiedzi Lolpa to zwrócił uwagę na ich treść czyli "bogato rozwinięte" "i prze ch**inteligentne" posty... Z mojej strony nic dodać nic ująć... Jako nową i specjalną range dla niego proponuję: Kolor (obowiązkowo) - szary Nazwa rangi - Beton Przecież "nasz" Lolp to nie byle user (bardzo dużo dla nas zrobił) P.S Lolp ja do ciebie nic nie mam ale wiesz bywa (brzmi znajomo ? ;| ) Edited July 28, 2009 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ja proponuję rangę Lejdis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolp Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 (edited) Kolor taki ---> Lolp (violet = fioletowy, a wygląda na różowy) Nazwa rangi: Neokid Ej no ja nie mam neo żeby nie było xD mam radio hehe miałem neo ale nie bawiłem sie nim jak wilko na csn pamiętacie? PS: Wole range Lolp Nazwa Rangi Forum Kids XD Ja proponuję rangę Lejdis Hero... Ty mnie najmniej znasz więc proszę cie nie wypowiadaj sie na ten temat bo mnie w ogóle nie znasz Edited July 29, 2009 by Lolp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 wiesz lolp mi to się wydaje że ty to masz tu najmniej do powiedzenia bo i tak nikt na to nie zwróci uwagi ja obstaję przy propozycji DEN'a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ja jestem za kolorem DEN'a. A nazwa rangi : Neomascot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 TY LOLP SIE NIE WYPOWIADASZ TU tylko mozesz sobie obejzec temat jak nie rozumiesz,to pomoge Ci w tym bys mogl tylko je ogladac I jak nie kumasz to zostales ochrzczony neokidem bo kurwa zachowujesz sie jak debil a nie masz neostrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Zważając, że było wiele podgatunków ludzkiego pochodzenia (Homo Sapiens, <Homo sapiens sapiens czyli my>, Homo Electronicus i inne które tam były) dlatego 나는 동물과 문명인 사이에 '미싱 링크' 를 발견했다 (z koreańskiego ) na polski "Myślę, że odnalazłem brakujące ogniwo pomiędzy zwierzętami i homo sapiens" Jest to Homo Lolp bądź Homo kid . Taki niezwykły gatunek trzeba wyróżnić gdyż to następna sfera ewolucji naszego gatunku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apo Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Obstawiam wypowiedz DEN'a, a co do Lolpa, Lolp nie musisz posiadać jakże sławnej neostrady, żeby zostać dzieckiem Neo.. Znam ludzi którzy neo posiadaja, a napewno nie nazwałbym ich dziećmi neo, do Ciebie to określe nie baaaardzo pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 To ja zmienię trochę wypowiedź Ynexa i proponuje: NOOBOSAPIENS (kolor nie ma wiele do znaczenia bo aby lol'p to zrozumiał musi być napisane jak najprościej xD) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Demon Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Moim zdaniem powinna byc taka ranga za waszym pozwoleniem HomoNeoLejdis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 a ja mam neostrade co do konkursu, to nie głosuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 ALBO HomoBetonus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts