Jump to content
TheGames.PL More than games

Shamil Unban ! RACA pozdro!

shamil
 Share

Recommended Posts

odwolanie od bana

data otrzymania 06.12.2010

godzina ok 17.00++

nick admina RACA

nick gracza zbanowanego Shamil

uzasadnienia bana:

Witam miałem dziś z kimś takim do czynienia jak Admin pod pseudonimem "Raca" który jest bardzo dziwnym i bardzo w mojej opinii mało inteligentnym ponieważ zaszła taka sytuacja iż zapytałem się jaką trzeba mieć odznakę żeby otrzymać bonus do hp taki ktoś o pseudonimem "i po co ci to było" powiedział mi tak "trzeba się umyć" rzekłem mu na to "tak to se do mamy możesz mówić" i dostałem bana który w moim zdaniu był nie słuszny ponieważ była to odpowiedź na poziomie "i po co ci to było". Gdy już dostałem bana dodałem sobie "Raca'e" do znajomych na steam'ie gdzie przeprowadziłem z nim rozmowę gdzie bardzo różniły się nasze zdania. Za to dostałem pernameta. Wiec niesłusznie ponieważ to mogła być rozmowa GG/Skype/Team Speak/Uliczna rozmowa gdzie mogłem takiego osobnika nazwać jak chciałem i zmieszać go z czym chciałem nie zapominać proszę ze ta osoba tez odpisywała i miała inne zdanie o mnie :) dodatkowo dowiedziałem się ze ta osoba miała już takie problemy z Tenshi

Cytat od innego Admina "Blancik"

DiilGanG#Blancik |SkillSearchin: Raca mu na nk dał podpis w ktorym wyraźnie go obraził

DiilGanG#Blancik |SkillSearchin: i Tenshi pocisnął mu

DiilGanG#Blancik |SkillSearchin: i Raca dał mu bana

DiilGanG#Blancik |SkillSearchin: i nadal ma perma

DiilGanG#Blancik |SkillSearchin: ale opisz cala sytuacje na forum

Wiec on jest nie ogarnięty ?? co on miesza rzeczy inne (rozmowa na komunikatorach) do gry na serwerze ;/

BUILD 4617 SERVER (0 CRC)

Server # 167

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Zbanowany nick : Shamil

[AMXBANS] Przyczyna : ' Jak ja nie lubie jak ktos po rodzinie jedzie + wyzywanie na steamie '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 30640398 '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.30.117.37 '

[AMXBANS] ===============================================

Edited by shamil

No z tym mało inteligentnym to przesadziłeś z deka.. Raca moim zdaniem naprawdę nie powinien mieszać żadnych rozmów w innych miejscach do spraw na serwerze.. Całą sytuacje dokładnie mi opisał Shamil, po rodzinie się nie jeździ----> dokładnie ale jeśli się ubliża to i "I po co Ci to było" powinien dostać także bana na 4h... Jestem za zdjęciem perma Shamilowi, proszę o poważne rozpatrzenie tego odwołania ponieważ Raca czasem "bardzo żadko" jest aż tak konsekwentny.. Racław to nawiązanie tak samo jak do BanY zrobiłeś to samo prawie co on .. te 4h niech odsiedzi i daj chłopakowi grać..

Mało inteligentny?

Bana dostałeś słusznie, o rodzinie się nie rozmawia. Ja tego nie toleruję, właśnie to pokazuje jaki z ciebie inteligenty człowiek. Dostałeś bana na 4h, ktróry został zmieniony na perma, ponieważ jesteś chorym psychicznie człowiekiem.

Co do tenshiego, poczytaj sobie więcej a nie pytasz się byle kogo i się udzielasz.

Saynt: a wiesz ikle mnie to obchodzi :D

Raca: a mnie tym bardziej

Saynt: gowno :] bo przez 4 h huja mam do roboty :]

Raca: no i?

Saynt: jedna osoba wkurwila mnie i jakos jej nie lubie i teraz

Saynt: 2 :D

Saynt: no i gowno :] prosty czlowieku :/

Raca: jak nie masz co robic to zapraszam http://www.disneylandparis.com/

Saynt: ty kurwa chyba jakis niekumaty lub cos?

Raca: mnie to gowno obchodzi, jak mnie dalej bedziesz dzieciaku jebany wkurwial to w ogole nie wejdziesz na serwer

Saynt: jestes pojebany czy znajomych szukasz ?

Saynt: grozisz mi

Saynt: ?

Raca: tak

Saynt: aha bo ?

Saynt: moge tobie robic co chce i kiedy chce co nie ?

Raca: przepraszam ze pytam, masz moze mozg?

Saynt: wolny kraj a ty jestes jebany adminem ktory jest tak pojebany ze tylko slucha jednych racji a drugich juz nie :]

Saynt: tak mam :] i uzywam go w przeciwiestwie do ciebie

Saynt: Sorry :

Saynt: znow ci pojechalem ;/

Raca: no no, jedziesz dalej

Raca: chlopie

Saynt: a rozumie dlaczego sie nie odzywasz

Saynt: nie masz 16 lat

Raca: pozniej bedziesz mogl se gruche trzepac

Saynt: na steamie ci pozwalam :

Saynt: mozesz :D:D

Raca: myslac o tym "jak mnie pojechales"

Saynt: wiesz ja nie musze

Saynt: kurwa hahahah xDDD

Raca: robia to za ciebie koledzy, ta?

Saynt: Raca: pozniej bedziesz mogl se gruche trzepac

Saynt: humm jak bys idiotko nie wiedziala :/ nie jestem psychiczny jak ty :

Saynt: i ze musze sie jakos masturbowac itp :D:D

Raca: wybacz, ale z bezmozgami nie rozmawiam .. przykro mi ze jestes takim popierdolonym dzieciakiem i ze masz adhd

Saynt: ale widze ze jestes dzieciakiem ktory musi to robic :

Raca: ale to nie moja sprawa

Saynt: wiec idz do psychiatry nie do mnie :

Saynt: nie pomoge ci w tych spr :

Raca: no, przedluzyles sobie bana

Saynt: tak ? bo co rozmawiaM Z TOBA NA STEAMIE

Saynt: :]

Saynt: to jzu wlasnie napisze skarge :]

Saynt: moge mowic na steamei co chce i jak chce

Saynt: i nawet cala ta rozmowe skopiuje :]

Saynt: jestes tak glupi :):)

Raca: prosze bardzo

Saynt: tylko koszmar wbije :]

Raca: pisz, z bogiem

Saynt: to zaraz zagadam i zobaczymy :)

Raca: buahahahahahaahahahahahaha

Raca: ale mnie rozjebales :D

Raca: nie moge

Saynt: buahhahaha XD no to lajt :]

Raca: hahahaha

Saynt: no to wiesz :D

Saynt: ostatnio przez ciebie mialem bana ?

Raca: a co kurwa, koszmar to twoj Bog?

Saynt: a po 2 min nie mailem ?

Saynt: hahhahaa

Saynt: tez admin ?

Saynt: idiota ?

Saynt: ktory umie sciagac bana :D

Saynt: dobry idiota z ciebie

Saynt: tyle :D:D

Raca: myslisz ze ci debilu sciagnie bana?

Saynt: nieeeee

Saynt: nie mysle tak :D

Raca: no racja

Raca: ty nie myslisz

Saynt: no widzisz :D

Raca: nie masz mozgu

Saynt: ja sadze :D

Saynt: jestem przekonany :D

Saynt: idioto !!!

Saynt: podkreslam

Saynt: xDD

Raca: idioty to se wsrod kolegow szukaj

Saynt: ojjj nauczyli cie tego "nie masz muzgu"

Saynt: itp ?

Saynt: umiesz jakis innych agrumentow uzywac ?

Raca: mowili o tobie

Raca: wiesz, ze nie?

Raca: bo po co?

Saynt: nie mowie do ciebie z pelnym szacunkiem jak dla idioty

Raca: tak sie rozmawia z tepakami

Saynt: rozumiesz ?

Saynt: no wlasnie "Raca: tak sie rozmawia z tepakami" co mam powidziec

Saynt: jak ciagle pisze do tempaka

Saynt: ktory nie moze sie odezwac :/

Raca: sam nic nie wymyslisz?

Saynt: a kozak przez kabel ?

Saynt: :/

Saynt: nie a kto mi to podsunol ?

Saynt: twoj brat?

Saynt: siostrka

Saynt: kumpel ?

Saynt: moze i po co ci to bylo?

Saynt: chojrak jebany

Raca: wez koles bo widze ze ty jestes dobry kozak zza ekranu

Saynt: hahahha

Saynt: zapraszam do Rybnika :]

Saynt: to zobaczymy

Raca: ja pierdole

Saynt: kto bedzie madry przed ekranem

Saynt: :]

Raca: jaki ty jestes kurwa glupi to mi sie w pale nie miesci

Saynt: kozakku za 5 zl :D

Saynt: Ciec :

Raca: powaznie

Saynt: no kurwa to se zwal ta palke :

Saynt: jak to robisz

Saynt: tak jak to pisales "zwal se gruche"

Raca: wiesz, kurde .. mam kolezanke co bedzie pisala prace z psychologii, wezmie moze twoj przypadek?

Saynt: pokaze ci cos idiotko :D

Saynt: albo nie :D

Saynt: poczekam :D:D

Raca: powaznie

Raca: jestes okazem

Saynt: ahahhahaha

Raca: dla niej bedziesz skarbem, dzieki ktoremu zda

Saynt: Raca: wiesz, kurde .. mam kolezanke co bedzie pisala prace z psychologii, wezmie moze twoj przypadek?

Saynt: ty masz kolezanke ?

Raca: zaburzenia emocjonalne, adhd, zaburzenia osobowosci

Saynt: mysalem ze jestes pedalem

Raca: widzisz, nie mysl

Saynt: zda? musi opisac ciebie

Raca: nie wychodzi ci to

Saynt: tylko musi zdazyc to opisac :D

Saynt: a huj zdazy bo kurwa ty tylko przed ekrankiem kozak :D

Raca: zreszta, nie bede dyskutowal z kims kto ma mozg wielkosci tic taca

Up: Blancik, czyli dla ciebie jest to normalne, że koleś może bezkarnie jechać sobie admina poza Steam bez konsekwencji? - Jeśli tak, to spoko! Powodzenia! Blancik, blancik ..

Edited by Raca

No więc, jeśli nikt nie będzie czytał całej rozmowy, to zamieszczę tutaj wyzwiska jakich użył ten prymitywny gracz.

Prosty człowieku

Pojebany x2

Jebany admin

Idiotka(

Psychiczny

Dzieciak

Głupi

Tępak

Chojrak jebany

Cieć

Pedał

Tej części nie rozumiem, ale chyba jedzie po rodzinie, nie wiem.

Więc nie wiem, ale mi się zdaje że ktoś chyba sobie zasłużył na bana.

To że rozmowa była na priv nie znaczy, że koleś może sobie do mnie tak mówić.

Widać, że chłopak ma również problemy z ortografią.

ja tam panowie nie wiem ale u mnie za wjazd na rodziców to jest co najmniej 10h i to taki slaby wjazd, ktoś inny może to inaczej karać ja staram się tego nie odpuszczać,

co do tej rozmowy to nie wiem czy powinno sie to rozgraniczyć w końcu obrazał(i to sporo razy) w rózny sposób admina, rozumiem jednak tez to ze nie mialo to miejsca na serwie więc mozna w tej kwestii dyskutowac, choć na dobra sprawe Raca mogleś go wyjebac ze znajomych i tyle.

a tak wgl to po kiego **** Shamil zacząłeś dyskutować i to jeszcze w taki sposób?? co chcialeś tym osiągnać?

Co ma steam do servera ?

Głupie pytanie: to tak jak byś w barze do swojego szefa powiedzial ze jest taki a nie inny(nie bede juz wiecej w tym poscie przeklinał:P)a potem mial pretensje o to ze cie zwolnil z roboty...

Edited by Grz3s!3k

No tak dobra.. ale cytat teraz: "Co do tenshiego, poczytaj sobie więcej a nie pytasz się byle kogo i się udzielasz." i kurwa Ty niby nie obrażasz?? Wiesz co sam możesz być tym byle kim.. Ale jeśli mówisz tak na mnie ja na to nie pozwole.. To była obraza w stosunku do mnie i teraz tylko nie puacz że to nie miało być tak czy nie wiem że coś popieprzyłeś..

Mówisz do kogoś żeby był w stosunku do Ciebie w porządku? To sam taki bądź do cholery!!

Co do Shamila przesadził widzę to po tej rozmowie co raca wstawił ... Ale za to należy mu się kilka godzin bana do 1 dnia .. A nie perm ... Raca lepiej Ty też myśl co piszesz.. Tenshiemu też te Twoje "żarty" się nie podobały i się mu nie dziwie..

Mówisz do kogoś żeby używał mózgu sam też go użyj pokaż że jesteś mądrzejszy a nie jeszcze i mnie żeś zaczepił ...

No to wyrzucić było ze znajomych jak to Grzesiu powiedział .. To by Cie nie jeździł .. Ale perm za takie coś jest nie możliwy o.O Gdzie masz w regulaminie to?

Widać jakie zachowanie poszło z Twojej strony.. Na serio brak mi słów..

Edited by blancik

Saynt: no wlasnie "Raca: tak sie rozmawia z tepakami" co mam powidziec

Saynt: jak ciagle pisze do tempaka

Saynt: ktory nie moze sie odezwac :/

Raca: sam nic nie wymyslisz?

Saynt: a kozak przez kabel ?

Saynt: :/

Saynt: moze i po co ci to bylo?

Powidz mi gdzie tu jest wiazd na rodzine ?? powidz bo ja tu wymieniłem od kogo mogłem to skopiować wiec nie widzie wiazdu na rodzine ...

Admin o niku : Raca jest jednym z najlepszych adminów na serwie top5 jak dla mnie; )

Trochę powierzchownie Cię potraktował ,ale po co spinasz za spinanie dał bym Tobie też perma bez wahania .

Ty jesteś dla niego gówniarz więc proponuje przeprosić on ma 20+ lat to ty jesteś przy nim dziecko; )

Zasługujesz na bana na tydzień ; )

Trzymam stronę Racy no problem admin .

post-1075-15487743497388_thumb.jpg

post-1075-15487743529282_thumb.jpg

Osobiście wlepiłbym bana po 2 - 3 zdaniach tego gościa i Raca ma (jak dla mnie) Anielską cierpliwość. A ty Blancik, z tego co widzę plujesz się o " (...) a nie pytasz się byle kogo i się udzielasz (...)." Czy Ciebie to aż tak obraziło? W dodatku Raca pewnie to mówił w sensie że wszystkich, nie konkretnie Ciebie nazwał byle kim.

Admin o niku : Raca jest jednym z najlepszych adminów na serwie top5 jak dla mnie; )

Trochę powierzchownie Cię potraktował ,ale po co spinasz za spinanie dał bym Tobie też perma bez wahania .

Ty jesteś dla niego gówniarz więc proponuje przeprosić on ma 20+ lat to ty jesteś przy nim dziecko; )

Zasługujesz na bana na tydzień ; )

Trzymam stronę Racy no problem admin .

znasz mnie ?

wiesz ile mam lat ?

Kto ty jesteś że możesz o mnie coś powiedzieć

Dla mnie to było kierowane w moją stronę i wiem to bo wiem jak on to pisze.. Zawsze jest podtekst brany tak samo było z Tenshim .. Raca mu zszargał reputacje na serwie i dał mu perma bo tak mu się podobało.. Nie mam słów do tego .. I ja się nie pluję tylko mówię jak jest.. Raca czasem przesadza.. Ale perm? Nie zrozumiem tego .. I zaraz będzie komentarz typu "nie masz mózgu?"

Ja tam mam wyjebane czy ktoś po mnie jeździ czy nie .. Jak jeździ banuje na 10h - 1tyg żeby sobie przemyślał i zazwyczaj to skutkuje. A Raca musi być inny i walić permy :D śmiechu warte ;]

Blancik, bo to nie miało być tak :] Byle kogo w sensie, że nie wiedziałeś o co chodzi z tenshim, którego zresztą odbanowałeś, nie wiem z jakich powodów. Zresztą, tutaj nikt nie żartował. Koleś dostał bana na 4h, potem zaczął dzwonić na steam, a że mi mikro nie działa to nie mogłem odebrać. Więc dodałem go do znajomych, żeby mógł powiedzieć co chciał mi powiedzieć. Jednak zaczął jak zaczął i rozmowa się inaczej potoczyła. Chciałem mu tylko powiedzieć, że jeśli chce się odwołać to niech to zrobi.

Więc jakim prawem mówisz mi, że zachowanie poszło z mojej strony? Skoro jak tylko odebarałem to koleś już rzucał jakieś hasła typu "Taki z ciebie kozak".

Więc ty mi nie pozwolisz mówić do ciebie, w przenośni, "byle kto" a ja mam pozwolić osobie którą pierwszy raz na serwie widzę żeby mnie na steamie wyzywał? Chyba śnisz. Czyli jeśli ktoś komu dałeś bana, na krótki okres, wyzywa cię na steamie to dla ciebie jest wporządku?

Wracając do sprawy, moim zdaniem szacunek adminowi się należy.

Z tego względu na to że:

- pilnuje porządku na serwerze;

- pomaga innym graczom, początkującym czy też nie, tak na forum jak i na serwerze;

- poświęca czas na sprawdzanie czy ktoś czituje czy nie;

- poświęca czas na usuwanie reklam niezgodnych z regulaminem na forum;

- ściąga demka, patrzy czy ktoś ma wh na ss'ach czy nie;

- płaci za serwer;

- wchodzi na serwer, nawet jeśli ma inne zajęcia, żeby zbanować gracza;

Tyle ode mnie.

Dobra, to tak :

Blancik -> Nie wiem po co przywołujesz sytuację Tenshiego z Racą, Tenshi perma nie ma bo ostatnio wchodził (Z tego co widziałem).

Ja mam gdzieś czy ktoś mi po rodzinie jeździ, ale jak po mnie jeździ to już sobie długo nie pogra, wystarczy mi wierszyk w moją stronę i tydzień jest, z tego co wyczytałem z rozmowy między Tymi dwoma to uważam, że ma to duży wpływ na zachowanie gracza odnośnie servera, nie potrzeba nam "dzieci z IQ niższym od lolpa". Server traci na atmosferze i kulturze przez takich zachowań.

- Blancik, masz u mnie krechę

- Shamil, szczerze to mam w dupie ile masz lat, bo to tylko liczba a zachowanie wykazuje co innego.

- Cała ta rozmowa na privie, kiedyś za napisanie 4 zdań dostałem nauczkę za samo pisanie na privie więc jestem skłonny do bana na spory okres czasu.

+++

Raca: Ynex, Tenshi wchodzi bo blancik zdjął mu bana, ale dlaczego? Nie wiem ..

Edited by Raca
nie chciało mi sie pisać postu

Dla mnie raca ma racje. To, że zwyzywałeś go na steam, a nie na serwerze to nie zmienia faktu, że to zrobiłeś. To tak jakbyś zwyzywał szefa na ulicy a potem się dziwił, że Cię wyrzucił z pracy, albo po tobie jeździ ( non sens). Po poziomie twojej rozmowy z racą już Cię nie lubie. Nie trawię ludzi którzy po banie nawet tylko w małym stopniu zasłużonym odrazu musi powyklinać i myśli, że to mu pomoże, a następnie ma pretensje, że @ jest na niego cięty.

Jestem za zostawieniem bana lub skrócenien do tygodnia + totalny brak pobłażliwości na przyszłość.

P.S. Blant po co piszesz jakieś głupoty o Tenshim i Racy. Z tego co shamil zacytował nie wyjaśniłeś mu sytuacji, a potem jest złudne wrażenie.

P.S.2. Shamil: "Gówno mnie obchodzi ile masz lat", to Cię do niczego nie upoważnia, w rozmowie z kimś, do tego nieznajomym, lub na serwerze.

Atmosfera itp ?

Ile ludzi jest którzy lubią mnie na serwie wchodzę To "Yo Shamil" itp tych których mam na steamie ja np w przeciwieństwie to innych ludzi nie szukam kumpli w "grze"

Ile razy bylo ze pisałem do Banego/Blanka/Koszmarnego że jakiś bot lata na mapie z czymś

Atmosfera itp ?

Ile ludzi jest którzy lubią mnie na serwie wchodzę To "Yo Shamil" itp tych których mam na steamie ja np w przeciwieństwie to innych ludzi nie szukam kumpli w "grze"

Ile razy bylo ze pisałem do Banego/Blanka/Koszmarnego że jakiś bot lata na mapie z czymś

"Nie trawię ludzi którzy po banie nawet tylko w małym stopniu zasłużonym odrazu musi powyklinać i myśli, że to mu pomoże, a następnie ma pretensje, że @ jest na niego cięty."

kolego trochę się mylisz dlaczego ja tylko dostałem ban ? a druga osoba ktora na poziomie mi odpowiedziała nie dostała ?? co to jest kogoś się lubi kogoś nie ? juz 2 raz mam od racy bana. 1 jakoś wiem za co a to ? ..-.-

2 post:

Nie powiedziałeś " Mamie" lecz "starej" :)

Blanicik ja nikomu nie ubliżam ;)

Ja mu powiedziałem że trzeba się tylko umyć. Dla śmiechu ;) więc chyba nikogo nie uraziłem prawda? Nie prawda !! Mnie Uraziłeś

Powiem tak : Raca to spoko ziom, co do perma można zdjąć i dać tylko na 365dni.

Pozdrawiam i lecę grać .

Jeszcze jedno na cholerę się wypowiadasz jak przez ciebie do tego doszło -.-

Edited by Grz3s!3k
edytuj posty

Blancik, bo to nie miało być tak :] Byle kogo w sensie, że nie wiedziałeś o co chodzi z tenshim, którego zresztą odbanowałeś, nie wiem z jakich powodów. Zresztą, tutaj nikt nie żartował. Koleś dostał bana na 4h, potem zaczął dzwonić na steam, a że mi mikro nie działa to nie mogłem odebrać. Więc dodałem go do znajomych, żeby mógł powiedzieć co chciał mi powiedzieć. Jednak zaczął jak zaczął i rozmowa się inaczej potoczyła. Chciałem mu tylko powiedzieć, że jeśli chce się odwołać to niech to zrobi.

Więc jakim prawem mówisz mi, że zachowanie poszło z mojej strony? Skoro jak tylko odebarałem to koleś już rzucał jakieś hasła typu "Taki z ciebie kozak".

Więc ty mi nie pozwolisz mówić do ciebie, w przenośni, "byle kto" a ja mam pozwolić osobie którą pierwszy raz na serwie widzę żeby mnie na steamie wyzywał? Chyba śnisz. Czyli jeśli ktoś komu dałeś bana, na krótki okres, wyzywa cię na steamie to dla ciebie jest wporządku?

Wracając do sprawy, moim zdaniem szacunek adminowi się należy.

Z tego względu na to że:

- pilnuje porządku na serwerze;

- pomaga innym graczom, początkującym czy też nie, tak na forum jak i na serwerze;

- poświęca czas na sprawdzanie czy ktoś czituje czy nie;

- poświęca czas na usuwanie reklam niezgodnych z regulaminem na forum;

- ściąga demka, patrzy czy ktoś ma wh na ss'ach czy nie;

- płaci za serwer;

- wchodzi na serwer, nawet jeśli ma inne zajęcia, żeby zbanować gracza;

Tyle ode mnie.

Dobra Raca jeśli to nie miało być tak to ok.. Rozumiem.. Poniosło mnie bo szczerze Tenshi wprowadził mnie na ten serwer i nauczył troszku grać awp bo nie umiałem strzelać a teraz sprawa z tym Shamilem.. Topór wojenny zakopany.. Od Shamila należą się przeprosiny i nie wiem co w stosunku do Racy .. Ja również przepraszam za swoje słowa i bluzgi.. Popełniłem błąd odbanowałem Tenshiego.. Ale dostał z powrotem perma.. Więc już jest luz.. A dałem mu ub bo nie miałem z kim w nocy grać i jakoś tak wyszło że on był on i trenowaliśmy troszki awp.. Nie wiem już jak to ma być.. Ja bym nie dał mu perma tylko bana na tydzień i niech przemyśli co chłopak powiedział/zrobił..

Z mojej strony to wszystko w tym temacie..

I jeszcze raz przepraszam..

To przez to że mało paliłem (agresor)

Dobra Raca jeśli to nie miało być tak to ok.. Rozumiem.. Poniosło mnie bo szczerze Tenshi wprowadził mnie na ten serwer i nauczył troszku grać awp bo nie umiałem strzelać a teraz sprawa z tym Shamilem.. Topór wojenny zakopany.. Od Shamila należą się przeprosiny i nie wiem co w stosunku do Racy .. Ja również przepraszam za swoje słowa i bluzgi.. Popełniłem błąd odbanowałem Tenshiego.. Ale dostał z powrotem perma.. Więc już jest luz..

Skoro o mnie mowa, wypowiem się.

Wcale Cię Blant nie poniosło, zauważ, że skargi są tylko na racę, jest to drugi administrator po Johny_Killer na którego ktoś ma coś do powiedzenia.

Nazywanie byle kim, wrzucanie na graczy i durne, dziecinne zachowania to atut racy. Przejrzyjcie na oczy w końcu. On tutaj jest królem & władcą. Powinniście jeszcze wszyscy klękać przed nim do..

Unb dostałem może i niesłusznie, ale administrator który bluzga i zachowuje się jak największe dziecko wśród innych w piaskownicy się już wtedy na mnie wyżył, skopał leżącego. H@ nie wypowiadał się w temacie, a na pewno go widział. Grałem w późniejszym okresie z nim [T.P.] kilka map i nie miał nic przeciwko mojej grze na bf2 TG. Bana [bodajże 05.12.2010] nie dostałem wcale ja, tylko podszywka, nie trudno [blancik] było wejść na steam i zobaczyć, że byłem offline od kilkunastu dni.

Co do tych "cytatów" z komunikatorów. raca, jesteś supcio? Dawaj ssy ;]

Jeszcze do gracza loN'a.. Grasz na TG zbyt krótko, aby mówić, kto jest najlepszym, a kto najgorszym adminem. Znam racę "trochę" dłużej od ciebie i ogólnie nigdy nic do niego nie miałem.

Ale cóż.. Syndrom.. Piotrusia Pana? ;)

Dobranoc.

Byłem na STEAM dlatego typ dostal bana za podszywke za Ciebie..

@Tenshi jest spoko nie wiem co do niego ktoś ma..

Edited by blancik

Dobra, powiem tak :

- Swoje sprawy załatwiać na privie odnośnie Tenshiego i Blancika

- Proszę o nadanie werdyktu i zamknąć temat, bo ta dyskusja nikomu nie służy, tylko prawdę mówiąc zaniża poziom forum wrzucaniu na siebie.

- Odwołanie nie jest według wzoru jak i nazwa tematu, powinien zostać on natychmiast zamknięty i poczekać na poprawne go napisanie od nowa.

- Pozdrowienia dla kikiego.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...