Sup3rES Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Sup3r ES! [AMXBANS] Przyczyna : ' podszywasz sie pod justyne ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31652715 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 93.105.16 Juz wystarczylo przeczytac moj poprzedni temat o UB ze wbijam "justynie:)" odznaki Kolejny ban za nic :mad: No ale jak lubicie sie w takie cos bawic to zycze powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Każdy, dostaję za podszywanie perma. To dlaczego ty, byś miał go nie dostać. Pytałem się jeszcze (Wyższego ranga Admina na tym servie, bo nie byłem pewien), pytałem się czy perm za wbijanie odznak, itp itd.. Potwierdził więc BAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shad Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Według mnie ban słuszny . Za wbijanie odznak ban . Jak kiedys mowilem ze sie podszywasz to byłes taki mądry i mowiles że ty mozesz no to teraz masz Jestem za tym zeby nie bylo UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 okej zrozumialem. dzieki wszystkim(prawie) fajnie sie gralo. p.s mam jeszcze takie 2 rzeczy do omowienia 1) od kiedy dajecie bany za wbijanie odznak ? 2) ktory punkt regulaminu mowi ze za "podszywke " grozi ban ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shad Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Wydaje mi się że zawsze za podszywanie był ban ... A teraz Justyna nie robi nic innego tylko kampi bo Es jej wbil niewidzialnosc ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 to niech Ci się lepiej nie wydaje. Bo było dużo osób które coś komuś wbijało i nie miały z tego żadnych konsekwencji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shad Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Jak byś troche popatrzył na forum to bys widzial ze jednak sa za to bany http://forum.thegames.pl/odwolanie-od-bana/1661-odwolanie-od-bana-pain.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 1 ban ?! a ludzi których wbijało komuś odznaki jest znacznie więcej ;< może odniesie ktoś do punktu 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 to niech Ci się lepiej nie wydaje. Bo było dużo osób które coś komuś wbijało i nie miały z tego żadnych konsekwencji. Admin nie widział Jako że było to pierwsze tego typu przewinienie, zdaje mi się że ban powinien być krótszy. Ale decyzję pozostawmy Banemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 OK Skrócę do 10 dni ale to ostatni raz, że nabijasz komuś odznaki.... Jeszcze raz i skończysz jak Smile ~~Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 ~open jak dla mnie jest różnica pomiędzy "podszywaniem się" A "graniem na czyimś nicku z jego pozwoleniem" jestem za UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 W 100% popieram maciasa. On sie nie podszywał tylko wbijał komuś odznaki za jego zgodą, a to ogromna rożnica. Jeśli jest to zakazane to chyba od bardzo niedawna, bo znam admina który wbijał ludziom odznaki i nie miał tego konsekwencji. Dla mnie powinien być ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Powinien byc UB ,bo to nie była podszywka , o wszystkim wiedziała justyna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Ale nie będzie UB. Inni dostają od wielu adminów permy, niech się cieszy, że na 10 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 wydaje mi się, że ten ban jest dany "na siłę" i został spowodowany prywatnymi utarczkami pomiędzy Banym i Esem. prosiłbym o wypowiedź i decyzje Thermala (bądź któregoś z Super Moderatorów) PS. jeżeli zamierzamy karać za "wbijanie komuś odznak" to wpierw trzeba dodać taki zakaz do Regulaminu i dopiero wtedy banować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 macias ty pisałeś ze jesteś leniwy ale to nie prawda jak widzę to potrafisz napisać jakąś dłuższą wypowiedz a poza tym zgadzam się z tobą w 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Ze tak zapytam czy malo razy koszmar wbijal komus odznaki?! Pamietam ze Zosi i Bear$har'eowi tez wbijal. Jestem jak najbardziej za UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Taka z wami, rozmowa... Ja swoje wy swoje, jak chcecie dajcie mu UNB ja mu na pewno nie dam. Poprzednio też tak było bez mojej wiedzy miał UNB P.s to nie są "urazy" "bany na siłe" 3 osoby mi pisały ze się podszywa, więc postanowiłem mu dac bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Taka z wami, rozmowa...Ja swoje wy swoje, jak chcecie dajcie mu UNB ja mu na pewno nie dam. Poprzednio też tak było bez mojej wiedzy miał UNB P.s to nie są "urazy" "bany na siłe" 3 osoby mi pisały ze się podszywa, więc postanowiłem mu dac bana. A jak powie Ci cały server, że się podszywam pod Racę to dasz mi bana? - A może po prostu jesteś zazdrosny, że to jego poprosiła Justyna a nie Ciebie? Dziewczyna pojawia się na serverze i już wszyscy się rzucają, patrz na mój przykład, raz wbiłem odznakę Zośce, ale, gdybym czas cofnął to bym tego nie zrobił. - Również jestem za ub, czemu akurat on ma dostać bana skoro strasznie dużo osób nabijało innym odznaki? Po co Es miałby się podszywać pod Justynę, tak na zdrowy rozsądek? Po to żeby jej staty popsuł dobrymi odznakami? Może po to by jej imię zmienić (chodzi o lubialność). Wystarczy się troszkę zastanowić, pomyśleć na trzeźwo, chłopie admin nie powinien "NIGDY" ufać graczom chyba, że zna ich od bóg wie jakiego czasu. Nigdy nie wierzę na słowo jeśli chodzi o cheaty, ZAWSZE sam sprawdzam więc zanim dawałeś bana powinieneś się upewnić w każdym stopniu co się dzieje. Tyle ode mnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Gdzie jest napisane że nie można komuś nabić jakiejś tam odznaki ? Którzy admini za coś takiego dają permy bo z chęcią z nimi porozmawiam ? 1 i ostatnie ostrzeżenie dla admina dającego bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 nadal mam bana mógłby ktoś tam to ogarnąć bo chyba sprawa wyjaśniona teraz możesz zamknąć temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Dalem ub, graj APTEKA ZAMKNIETA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts