Jump to content
TheGames.PL More than games

to znowu ja :)

Sup3rES
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Zbanowany nick : Sup3r ES!

[AMXBANS] Przyczyna : ' podszywasz sie pod justyne '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31652715 '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 93.105.16

Juz wystarczylo przeczytac moj poprzedni temat o UB ze wbijam "justynie:)" odznaki :o

Kolejny ban za nic :mad::mad::mad: No ale jak lubicie sie w takie cos bawic to zycze powodzenia :)

to niech Ci się lepiej nie wydaje. Bo było dużo osób które coś komuś wbijało i nie miały z tego żadnych konsekwencji.

Admin nie widział :P

Jako że było to pierwsze tego typu przewinienie, zdaje mi się że ban powinien być krótszy.

Ale decyzję pozostawmy Banemu :)

wydaje mi się, że ten ban jest dany "na siłę" i został spowodowany prywatnymi utarczkami pomiędzy Banym i Esem.

prosiłbym o wypowiedź i decyzje Thermala (bądź któregoś z Super Moderatorów)

PS. jeżeli zamierzamy karać za "wbijanie komuś odznak" to wpierw trzeba dodać taki zakaz do Regulaminu i dopiero wtedy banować.

Taka z wami, rozmowa...

Ja swoje wy swoje, jak chcecie dajcie mu UNB ja mu na pewno nie dam. Poprzednio też tak było bez mojej wiedzy miał UNB

P.s to nie są "urazy" "bany na siłe" 3 osoby mi pisały ze się podszywa, więc postanowiłem mu dac bana.

Taka z wami, rozmowa...

Ja swoje wy swoje, jak chcecie dajcie mu UNB ja mu na pewno nie dam. Poprzednio też tak było bez mojej wiedzy miał UNB

P.s to nie są "urazy" "bany na siłe" 3 osoby mi pisały ze się podszywa, więc postanowiłem mu dac bana.

A jak powie Ci cały server, że się podszywam pod Racę to dasz mi bana?

- A może po prostu jesteś zazdrosny, że to jego poprosiła Justyna a nie Ciebie?

Dziewczyna pojawia się na serverze i już wszyscy się rzucają, patrz na mój przykład, raz wbiłem odznakę Zośce, ale, gdybym czas cofnął to bym tego nie zrobił.

- Również jestem za ub, czemu akurat on ma dostać bana skoro strasznie dużo osób nabijało innym odznaki? Po co Es miałby się podszywać pod Justynę, tak na zdrowy rozsądek? Po to żeby jej staty popsuł dobrymi odznakami? Może po to by jej imię zmienić (chodzi o lubialność). Wystarczy się troszkę zastanowić, pomyśleć na trzeźwo, chłopie admin nie powinien "NIGDY" ufać graczom chyba, że zna ich od bóg wie jakiego czasu. Nigdy nie wierzę na słowo jeśli chodzi o cheaty, ZAWSZE sam sprawdzam więc zanim dawałeś bana powinieneś się upewnić w każdym stopniu co się dzieje.

Tyle ode mnie :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...