Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

pogo nie rozumiesz że nie dostaniesz tego UB bo pozostawiasz nam spore wątpliwości więc musisz kupić sobie nowego steam"a , zmieni nick i grac od nowa

Życzymy powodzenia

Posted

Raca to jest twoje uzasadnienie ? Jezeli masz jakis uraz do mnie to idz sie wypłacz komus w ramie. Nie mozesz zrozumiec ze popełniłes bład robiac mi takie ss.

P.S Borsuk nie wypowiadaj sie jak nie znasz sprawy , jaki steam jak grałem na NS ogarnij sie. I jakie pozostawiam watpliwosci ? ss sa takie jakie sa i innych nie bedzie , chcesz mozesz mi zrobic ss w kazdej chwili.

Posted

Raca zobacz co ty piszesz , co chwile wymyslasz cos nowego , dostałem bana o 19.50 odwołanie o 21.02 i przez to nie chce dac UB ? zobacz kilka odwołan wczesniej odwolanie Rokiego ban o 1.43 udwołanie o 22.42 czyli 21h po banie i dostasł UB. Wiec człowieku o co ci chodzi.

P.S macias zobacz ss Paczka tez nie ma radaru i czatu .

Posted

Nie grałem na steam , bo mam net w Dialogu i tu jest tak ze jak sie nie zapłaci rachunku to ograniczaja predkosc tak ze dziala tylko gg , strony ładuja sie 2min , i z ta predkoscia nie chciał mi sie właczyc steam.

Czy grałeś na wh nie wiem, ale przy takiej prędkości internetu, gdzie nic Ci się nie chce włączyć możesz grać bez lagów? I z pingiem tylko 51?

Posted

Mnie zastanawia, też jedna rzecz.

Mianowicie, na 2 screnach w górnym rogu są pokazane zabicia, a na jednym nie, przecież od razu to nie znika w ułamku sekundy.

Posted (edited)

zdecydowanie zmienił ss bo ja tez ich nie widzialem:D poza tym nadal nie wyjasnil rozmyc w statach jak dla mnie UB nie powinno byc

edit nie no sory ale teraz to juz zerknolem na wszystkie i wszystkie sa inne od tych pierwszych, teraz sie jakos juz nie rozmywaja staty tero!! kolego UB nie bedzie

Edited by Grz3s!3k
Posted

Jakie inne ss ? poprostu zmieniłem tylko link , bo macias napisała ze sie z tłem myli.

Wy jestescie jacys nienormalni szukacie obojetnie czego by nie było ub.

Pozdrawiam was i Banego ktory jedzie cały czas na wh.

Mozecie wierzyc lub nie cały czas grałem u was bez wh. Pozdrawiam wasz serwer pelen hackow

Posted
Jakie inne ss ? poprostu zmieniłem tylko link , bo macias napisała ze sie z tłem myli.

Mozecie wierzyc lub nie cały czas grałem u was bez wh. Pozdrawiam wasz serwer pelen hackow

Aha, czyli masz wh, którego jedynie u nas nie używasz?

Posted

A na czym polega praca admina? I Sprawdzanie ss'ów?

~~Close

Posted
Albo go tak nie lubicie, że chcecie aby już nie grał albo wy wszyscy macie coś z głową... A może wy sobie jaja robicie ? Pryma Aprilis już było.

W sumie to tak jak u mnie, też gówniane dowody a ub jak nie było tak nie ma... bo ktoś powiedział że przeklinam cały czas... żałośni jesteście

P.S. Bany ty święty/a nie jesteś. Sam pamiętam jak na czitach leciałeś/aś na wh bodajże.

Przedstaw mi dowody.

Posted
Just Smile tez mi sie wydaje ze cos do mnie maja bo za wszelka cene chca/chce(raca) abym nie miał ub.

Idź się leczyć, masz jakieś urojenia w bani .. i to zdrowo pojebane.

Akcja na gali - "słyszałem go" - haha :)