Sup3rES Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Miałem nie pisać ale napisze wiec tak: 1) mapa de_eldorado jakieś 10-12min gry. admin spamuje na y@ "RTV RTV!! " zostało jakieś 3-4głosy żeby mapa została z votowana , a admin zmienia sobie mape bez żadnych pytań na mape pool_day. 2)mapa de_train (tero) byłem afk troche na respie i zabiłem pare osób z odnogi(z respa) w tym w/w admina. po jakis 10-15 sec zostaje slapowany. Pisze do admina "co Ty robisz?" on na to "kampiłes" Jak narazie tyle o de mnie. pzdr. ES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Co do mapy to nie jest 1 raz. Tym bardziej, że zmiana na mapę typu pool_day. :/:down: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Taa. ReVo - masz rację. Jakiś admin (nie wiem który, ale i tak napiszę) na dd2 robił ankietę czy coś w tym rodzaju - zamiana mapy? (na bodajże awp_india) - tak/nie - 12 na nie / 4-5 na tak. Wynik - nie (1 potrzebny, jest 7). Po 15 sec admin zmienia mape.... I takich sytuacji jest dużo. Na awp_map gracz ^^Piotrek^^ jechał na wh - spokojnie wycelował na środek ścianki i *BAH*, bania przez 1/2 ściany. Na serverze było 3/4 adminów, pisałem do każdego - i nic. Tylko JA dostawałem bany 5/10minutowe za słowa - po prostu byłem zbulwersowany tą sprawą i nerwy mi poszły [wiem, że ban mi się i tak należał]... A więc proszę adminów - choć wiem, że to trudne - o rozpatrywanie chociażby 1/3 albo 1/2 skarg-donosów na różnych graczy Tyle ode mnie pozdro kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Sup3r ES! D.O.M.E.R to samo mi zrobił na mapie de_dust2 . Stałem przed respem z awp i czekałem ,aż wyjdą z bramy CT wrzuciłem HE ,po czym wyleciał D.O.M.E.R i dostał łeb . Zaczął mówić coś przez mikro po chwili KICK . Wchodzę na serwer ponownie pytam się o co mu chodziło ,a on odparł "kampiłeś na respie!". Przypominam ,że jest to serwer FFA. Paki nie miałem więc mogłem robić co chce na początku rundy . Pozdrowienia BY loN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Już dosyć skarg się na niego posypało...niech Thermal to przemyśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Gościu 1) jest nieelokwentny (jako admin) 2) nadużywa uprawnień administratora 3) podejmuje pochopne decyzje w może i mniej ważnych sprawach ale gdy trzeba kogoś obejrzeć to on albo afk albo pisze do mnie zrób ss... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) Racja mike. Btw. Inni admini też nadużywają swoich uprawnień. Gdy ktoś rozbraja pake - slap itp. Powinno się na to spojrzeć też... Co do skargi: Ktoś zabił domera, po czym ten na admin_sayu 2x napisał KUR@$ (bez cenzury), a 1x na zwykłym chacie... Nie, żebyś się obraził, domer, ale przykro mi : taka prawda :/ Mam nadzieję, że się przez to, co wniosłem do tego tematu, nie urazisz/obrazisz Edited December 19, 2010 by kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I po co Ci to bylo .! Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Na awp_map gracz ^^Piotrek^^ jechał na wh - spokojnie wycelował na środek ścianki i *BAH*, bania przez 1/2 ściany. Na serverze było 3/4 adminów, pisałem do każdego - i nic. Tylko JA dostawałem bany 5/10minutowe za słowa - po prostu byłem zbulwersowany tą sprawą i nerwy mi poszły [wiem, że ban mi się i tak należał]... A więc proszę adminów - choć wiem, że to trudne - o rozpatrywanie chociażby 1/3 albo 1/2 skarg-donosów na różnych graczy Tyle ode mnie pozdro kanapka! Sory ale ja każdą osobę kto mi na pisze na Admin Say sprawdzam może nie odrazu ale sprawdzam Co do Domera to zajmę się nim i postaram żeby więcej nie popełniał takich błędów jak do tej pory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted December 20, 2010 Author Report Share Posted December 20, 2010 (..)Przypominam ,że jest to serwer FFA.(...) 4fun ale to nie ma większej różnicy Sory ale ja każdą osobę kto mi na pisze na Admin Say sprawdzam może nie odrazu ale sprawdzam chyba nie każdą... Jak ja napisałem to Twoja szybka odpowiedz była "jest wielu adminów na serwie" (a przed tym mówiłeś że masz adma to wiesz o tym że to do Ciebie pisałem! Bo nie znam teraz nowych adminów na serwie.) P.S proszę o wypowiedzenie się w tym temacie admina D.O.M.E.R'a bo to ogólnie o niego chodzi w tym temacie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Widzę że tutaj naprawdę zaczęły się porządki najpierw BanY nasz spec od reklam i napinania teraz D.O.M.E.R nasz prO "ogr" ja nie wiem za co takim ludziom daje się władze na serwerze Nie uważacie że to pora już skończyć ! Nie uważacie jest już dużo administratorów ! dlatego proszę o stosowne ukaranie tych adminów lub odebranie im flag na koszt naszego Mariuszka Pudzianka (pozdrawiam) i naszego stałego bywalca loN'a (którego też pozdrawiam) poza tym sadze że należy już zamknąć rekrutacje adminów ale do tego jest potrzebna wypowiedz wujka thermala dlatego wujku prosimy :cool:czy podzielasz moje zdanie ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 No słuchajcie admin to powinien być przede wszystkim człowiekiem spokojnym i raczej kulturalnym. Nie może się napinać czy wkurzać na graczy i karać ich przy wykorzystaniu admina. Jak dla mnie loN, Revo, Pudzian czy nawet Adaś nadają się na adminów bo mają juz jakis wiek Kryteria co do przyszłego admina powinny iść w górę. No i racja, rekrut juz chyba off bo adminów BF2 to już pewnie ze 30 jest jak nie lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 no syLwek dokladnie masz racje bo jak naliczylem na banliscie to adminow zarejestrowanych jest ok 32 z tego dostepnych jes ok 18 więc obojętnie której porze wejdziesz na serv zawsze jest jakiś admin co oznacza to ża rekrutacje czas zakończyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I po co Ci to bylo .! Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Jak ja napisałem to Twoja szybka odpowiedz była "jest wielu adminów na serwie" (a przed tym mówiłeś że masz adma to wiesz o tym że to do Ciebie pisałem! Bo nie znam teraz nowych adminów na serwie.) Umiesz czytać ze zrozumieniem? To przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Domer to wogóle nie wiem co to jest, głos ma nie ludzki odrazu to mówię...nie widziałem jeszcze jak dziwne rzeczy wyprawia na serwie ale np. Pisanie na hudzie bezsensownych rzeczy to jest coś już...tyle odemnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Jeszcze ktos ma cos na DOMERA? Jeśli nikt juz nie wie co mu wygarnac proponuje popatrzec na siebie oraz swoje zachowanie. Nie potrzebnie spamujecie. Domer zapewne zostanie pouczony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Co do mojej skargi: Może nie chciałbym jej wycofać, ale pewne rzeczy sobie z Nim wyjaśniłem. Może trochę nadużywa mikro i za dużo na admin_sayu pisze : "rtv!" itp., ale ja, Adaś i może jeszcze ktoś go upomnieliśmy. Myślę, że jeszcze Thermal mógłby umieścić swoją wypowiedź w tym temacie - no i Jego decyzja byłaby ostateczna. Ja jestem za tym, żeby został, ale żeby ktoś ze starszyzny go "ogarnął, lub pouczył". Tyle ode mnie kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 temat był poruszony na forum dla adminów Adas obiecał pomóc Domerowi w ogarnięciu sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts