FleeSzzUuu Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Widzisz kapusiu jeden, wystarczyło napisać do Sebo91 że jest możliwość unb ale pod jednym warunkiem, powie kto mówił mu wszystko co w naszym subforum. Rezultat był taki że od razu cię „sprzedał” (nie wszystko, widać było że jeszcze coś ukrywa) ale z tego co powiedział donosicielem byłeś ty – BanY – właściwie 15-letni Kamil Miłosz zamieszkały Bolechowo-Osiedle jak sam pisze „na melinie”. ewa111174@wp.pl a jego ip to: 83.23.220.146. Kamil jest JP a co to właściwie oznacza ? – Jem Pączki, Jestem Pedałem ??. Ale do rzeczy!. Widać szukałeś sobie przyjaciół za plecami TG, nie wiem zaprzyjaźniłeś się z nimi bo byłeś najlepszy u nich na serwerze ? No ale nie ważne, masz przyjaciół którzy cię nie lubią i mogą sprzedać na każdym kroku. Od początku wydawałeś mi się dziwny, co tu dożo mówić – dupa po prostu. Teraz wiem że jesteś jełop i sprzedawczyk. Nie tylko ja cię tak odbieram. To wypowiedzi ludzi (admini i gracze) z serwera na twój temat: - nie znam go zbyt dobrze, uważam jednak ze test tępy, nie zna się na amx i czituje/czitowal no i próbuje się podlizać (wazeliniarz) - no pedał, taki ważniaczek, cwaniaczek - Bardzo dużo razy łamał regulamin. Reklamował inny serwer na naszym TG, pedał, lama, gej. - średnio go lubie -niczym mi nie podpadł, nic do niego nie mam -taka sierota, liże dupe jak cos chce -wydaje mi się takim cwaniaczkiem dlatego go nie lubie -spoko koleś ale na adma to on się średnio nadaje A więc widzisz jak odbiera cię TG. Nie dość że donosiłeś ostatnio okazałeś się konkretną cipą. Postanowiłem skończyć twoją karierę na TheGames za: - donoszenie/sprzedanie/pedalstwo (wybierz które chcesz) - ściąganie banów danych przez innych adminów bez ich zgody. - wyzywanie / obrażanie. - przeklinanie. -publiczne podważanie decyzji innego admina (sprawa twojego kolegi pedała który dostał bana od Pudziana). - całościowe nie stosowanie się do regulaminu admina bądź nie zapoznanie się z nim. - za to że cie nie lubię (podpadłeś mi kilka razy) Z pozdrowieniami poznański „gieńksta mada faka raper” BanY i kilka miniaturek -> zobaczcie z na podglądzie. można by powiedzieć - tak kończą frajerzy ! ~ TheGames.pl Edited January 13, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Niezle chlopaki strzelacie z ucha, widzisz teraz masz nowa ksywe mozesz na steam zmienic. Tak więc koksie ( xd) ciekawi mnie jak się do tego odniesiesz. Edit. DOBRE ZDJECIA - nie martw się nie kazdy uniesie aparat ponad linie wzroku. Nick jak i ryj - zjeBany pzdr Gienksteru Edited January 13, 2011 by paczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj-a Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Niech przykład tego Gejusa będzie dla innych przestrągą mili gracze. Jeżeli ktoś trzyma z TG może być pewien że nikt mu dupy za plecami nie objedzie (chyba że jest pedał), jesteśmy wierni naszym znajomym i graczom a konfidentów traktujemy w jeden sposób mówimy : "Jesteś Gej !" Bany małolacie zacznij uczyć się na swych błędach, z kim warto trzymać! Gdy już się tego nauczysz daj znać może nam przejdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 No, i tak się kończy oszukiwanie TG . Papa lamusie ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 JeBany :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Po 1. Udowodnicie mi to? Po 2. nigdy TG nie sprzedałem, najwyżej wklejałem seby rozmowy ale jak uważącie -.- Po 3. Nic kurwa nie widzieliście a sie udzielacie, a fleszu ma jakieś zaburzenia psychiczne chyba. Po 4. takie sprostowanie i rozmowa z sebo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 a więc jednak buraku, i po co Ci to bylo, Ta cała wojna? Od razu wiedziałem ze to Ty jesteś wtyką, taka mała grubiutka menda. My Ci tego nie wybaczymy. Swoja drogą tylko po tobie można sie było tego spodziewać, z reszta twoj nik ze steam mowi sam za siebie. Pozdro człowieku JP (w Twoim wypadku jestem pusty). tak kończą frajerzy jeBany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 sorry bardzo BanY nie wiedziałem że mówienie co jest na subforum to co innego niż wklejanie rozmów z niego. masz racje to nie jest donoszenie. daj nowe foty to bedzie apdejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Powiem ci tak : Zamknij ryj! **** wiesz, i o chuju mówisz mam na ciebie wyjebane, lamusem, burakiem, grubasem to se możesz nazywać mame... Zresztą sam jesteś pusty. Na chuja się wtroncasz o te "subforum" jak nie byłeś wtedy adminem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 o chuju mówisz .. no jakbyś zgadł, ten temat od początku jest o tobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Weź sie człowieku zamknij, masz jakieś urojenia muzgowe. Jesteś tak zjebany jak inni - co usłyszysz w to wierzysz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 OKey okey juz sie nie 'wtroncam' szpiclu, tylko pamietaj na nowym serw i z nowymi kolegami, trzymaj klase, naucz sie kilku poprawnych zwrotów i przede wszystkim pamietaj i powtarzaj sobie to codziennie przed snem i rano " Jestem parszywą, sprzedajną mendą." 'tszym sie ziomeczku, nasz ludziu JP.!' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Nie będe się już udzielał. POWIEM JEDNO **** ci w kołdun mariuszu... Fleszowi zresztą też, a z resztą wam wszystkim... Prosił bym o bana na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 muzgowe. "muzgowe" mówisz. no luz, ale mendą nie jestem, JP lamusie. a co do twojego nicku steam to tobie też Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 i bym zapomniał. Ładna kołderka na jednym ze zdjęć. Pozdrawiamy cię bany ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Tak jak mówiłem, jesteś jebniętym plackiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ładnie (zje)bany jesteś. Tępić parszywe pedalstwo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 A **** cie obchodzi jaką mam kołderkę, moja kołdra moja sprawa ale i tak większość z was na liścia jest ^^ Koxy przez kabel jesteście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 Stary jeśli chcesz zobaczyć placka popatrz na zdjęcia które wstawiłem albo w lustro. tam jest taki placek że szkok, a wspominałem że się wychowałeś na polach ryżowych ? p.s. o placku dziś nie mówiłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 hahahha, na liścia. parszywcu z ugandy, nie jedna osoba z forum zaprosi cie do siebie żebyś się sprawdził Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Wiesz co, mam 16 lat i mam kare i mama mi nie pozwala z domu wychodzić. Zapraszam do mnie do poznania. W*****ol dostaniecie i później wam kawe postawie i troche lodu na obity ryj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Kolego, chociaż nie, raczej takich typiarzy nie będę tak nazywać. Ile masz lat, że tak spytam? Bo wiele razy obiło mi się o uszy, że 20+? Po zdjęciach coś mi się nie wydaje, szczerze nie trawiłem cie od początku TG, jakoś tak strasznie kojarzyłem, wrażenie jakiegoś przydupasa mi sprawiałeś cały czas... Ale niestety za monitorem to zawsze może siedzieć bęcwał. Sądzę, że to koniec wygłupów i lizania dupy, trudno, nie będzie już niestety rozmów w kąciku na temat [zje]BanYego szkoda, wcześniej PedoBlant a teraz [zje]BanY, opowieści dobiegły końca, mam nadzieję że jeszcze zabłyśniesz jakimś tekstem na forum żeby było co o tobie wspominać . Trzymaj się tam w świecie Hardkorze. Edit: Ty!!! Ty jesteś z poznania? Heeeej kumplu odwiedze Cie, Bolechowo-Osiedle hm, tylko gdzie to jest, ustawka z Johnym i jechane ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Zapraszam :] Bolechowo to 4k pod poznaniem ! Postawie ci lody. albo sam zrobisz. Mam 15 lat mam kazdego na liscia! Edited January 13, 2011 by paczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 na liścia to ty masz chyba każdego...w swojej piaskownicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 No to bany taka konfitura ;/ pzdr. frajerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts