xDDDDD Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Dobra , teraz sie opanuje. Czyli nie ma szans na odbanowanie ? :< Gdy jeszcze gralem jakos byla opcja "Lapowka"... Koles mial perma , maly przelew i nie bylo sprawy. Moze i ja moglbym to wykorzystac ? Bardzo prosze o ub , i przepraszam za urazy w poprzednich tematach Bardzo chcialbym powrocic do gry , mysle ze mnie zrozumiecie , jesli nie , to raczej nie odpuszcze bo bardzo mi zalezy na tym serwie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 spróbuj się skontaktować z Thermalem aka hulkster - on jest twoją jedyną szansą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 to nigdy nie była łapówka nigdy nie było tak, że ktoś mógł "się wykupić" wpłacali bo chcieli, ale do tego przyznawali się do błędu wyrażali skruchę Ty kolego AngeL możesz sobie zarejestrować i milion kont na Twoje stwierdzenie Ps ; Wysylalem datki na tego serwa a teraz nie dostane ub ? ;Moja odp, na którą nie doczekałem się odpowiedzi od Ciebie W jaki sposób robiłeś "datki"?jaki w nick w grze do obandowania ? Jebie mnie Twoje nawet jeśli 15 zł raz na ruski rok Wole mieć graczy wartościowych, pod względem koleżeństwa a nie sprzedawczyków. Tylko Ty nadal nie widzisz o co chodziło Więc niech i tak pozostanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 (edited) Dobra , nie bylo zdania . Musze sie przyznac ale nie znalazlem w glowie odpowiedzi Thermal , czyli mam uznac przygode z TheGames'em za zakonczona ? :( Bo chyba kazdemu nalezy sie druga szansa No tak wiem ze zle zrobilem ... Wszystko zrobilem na szybkiego , bez mysli , a teraz bardzo zaluje -.- Edited February 18, 2011 by xDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Chapter One - Epilog ? Szukałem nawet argumentów by Ci pomóc...nadaremnie Potem przypomniałem sobie sławetny screen http://img830.imageshack.us/i/beztytuudva.png/ To pozostaje mi Cie zaprosić, na te lepsze serwery, bo jak sam twierdzisz TG to nic przy tym Chapter Last - Outro Te stwierdzenie było pełne nienawiści i braku szacunku. Braku szacunku dla mojego czasu poświęconego TG i pracy Myślę, że sam był bym nie fair w stosunku do swoich kolegów którzy także maja tu wkład, gdybym Cie obandował, okazał bym im, że ich praca idzie na marne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 (edited) No tak , ale to bylo kiedys ... Teraz wszystko sie zmienilo i chce dalej grac na twojej sieci serwerow . Nie przyjmiesz mnie ? Bedzie bardzo trudno ale pogodze sie z tym A czy moge grac na ns na innym nicku ? -.- Edited February 18, 2011 by hulkster edytuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 już nasz moją opinię Jeżeli 6 adminów będzie za daniem Ci unbana to go dostaniesz na steam Teraz już Ty się nie wypowiadaj - teraz czekamy na adminów Teraz to będzie ich decyzja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Jak napisałeś Thermal - Nie było to miłe z jego strony co zrobił, jednak po zastanowieniu się, też powinniśmy być ludźmi, można zobaczyć czy zmieni się jego zachowanie, w prawdzie nie ma tutaj nic do stracenia, chyba, że ta blizna bardzo boli to w sumie nie wiem. Ogólnie dałbym drugą szansę bo wiem, że jeśli bym był na jego miejscu to okazując skruchę bym właśnie liczył na przebaczenie. Sądzę, że można dać 2 szansę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Ja również dałbym mu 2 szansę ale jeśli jeszcze raz by się coś takiego powtórzyło to już nie będzie przebacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Jestem za UB. Każdy popełnia błędy, tylko odważni przyznają się do nich i okazują skruchę. Kolega jest na najlepszej drodze do bycia "dobrym" (wartościowym) graczem. Pozdrawiam i tak z poza wątku Lech Poznań 1:0 SC Braga (sorki za spamik) <jupi> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 "koledzy" nas szpieguja ? AngeL - chyba Cię już nie lubią... Ja was nie szpieguje jak coś, forum posiada moduł powiadamiania o wklejaniu zawartości A i kolega sylweek zostaje dodany z zaszczytnej grupy Zbanowany 4 Ever bo jak widzę, ciężko na to pracujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 (edited) Edit ; Czyszcze posta... ;p ( Ss mi sie nie zaladowal -.- ) Ps ; Hulkster , owszem nie lubia . Za to ja znienawidzilem rowniez ich -.- Edited February 18, 2011 by xDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Thermal co do sylwka to już dawno powinieneś go dołączyć do tego grona:down: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Jak dla mnie powinien dostać 2 szansę. Każdy może popełnić błąd... Tym bardziej, że potrafi się przyznać do tego , że źle zrobił . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Nie lubią Cie a zostawili Ci uprawnienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 (edited) Juz ich sprawa Prosze o wypowiedzi , czy jestescie za daniem mi ub , czy nie. Edited February 19, 2011 by xDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Hmm... Koledze chyba bardzo zależy na tym ub... Wcześniej byłem na NIE ale jak tak się dłużej zastanowie to widać, że kolega bardzo chce u nas pograć... Ahh no cóż jestem za UB Ale mniej się na baczności czujne oko Kr3aToRa będzie cię obserwować hehe To tyle ode mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 tamtym tematem trochę podpadłeś bo byl zupełnie zbędny... ale... jednocześnie pokazałeś że Ci zależy na tym UB w końcu czekasz na niego już dwa tygodnie i nadal walczysz więc ja jestem za UB ale tylko pod warunkiem że nie będzie z Twojej strony jakiejś próby reklamy szczególnie tamtego serwa, no i ogólnie jeśli dostaniesz UB to wszyscy będą liczyli na to ze będziesz już w stosunku do TG fair Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 (edited) Dziekuje wam ! Oczywiscie wszystkie wasze prosby sie spelnia Nie bede juz reklamowal tego serwa , nie mam juz z nim nic wspolnego. Dzieki wam moge dalej grac ! Jeszcze raz , bardzo dziekuje. Ps ; Thermal , uzbieralem 6 pozytywnych odpowiedzi. Teraz nalezy mi sie ub , tak ? edit Pudzian: nic Ci sie nie należy, jezeli dostanniesz ub to bedzie dobra wola adminów a przede wszystkim Thermala. Edited March 5, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 Odswiezam@ Hulk , dostane to ub ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 ref@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 refff@@@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) miałeś czekać a nie wypowiadać się zbędnie w dodatku spamem który jest o kant dupy. Szczerze mówiąc nie podoba mi się to że w ogóle masz odwagę prosić o unb. było fajnie, był serwer, był admin a teraz coś nie pasuje koledzy się wypieli i wracasz jak "pies z podkulonym ogonem" bez względu na to jaka będzie decyzja Thermal'a chciałem ci przekazać wielkie FUCK OFF. jeśli dostaniesz unb lepiej pilnuj się z regulaminem przynajmniej w mojej obecności. koniec imprezy, dziękuje dobranoc Edited March 25, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj-a Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 ech..... jak judasz błagający o przebaczenie... moję miękie serce mówi daj mu szanse... niestety mam zajebiście twardą dupę i jeżeli dostaniesz unb to podzielam zdanie fleszaa pilnuj się jak ja będę na serv... reklamowaniem serv na tg udowodniłeś że należysz do konfidentów których lubimy tylko i wyłącznie gnębić... kolejny tragiczny przykład braku zaufania dla tg kiedy wkońcu gracze nasi kochani zrozumiecie że jesteśmy jednymi z niewielu którzy nie robią w ***** swoich wiernych graczy, chyba że na to zasługują ... miłoby było zobaczyć screena iż twoje konto na tamtym forum zostało usuniętę a i jeszcze jedno , jeszcze raz zobacze takie spamowanie na forum tg to ci pocztę i konto na forum zespamuję pedalskimi reklamami ... pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 nie nazwał bym tego spamem - odświeżył tylko topic bo nikt się nie wypowiadał od 13 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts