Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Jeżeli niegrałeś na wh to zaszło nieporozumienie ze strony Patryqa i bedzie unban a jezeli okaże sie że jednak grałeś to pożegnaj sie z UB. Sprawe wyjaśnij z adminem który dał ci bana

Posted

Po pierwsze to my nie mamy admina patryq tylko zocha więc prosilbym zeby on nie banowal poniewaz

- Nie znam go i nie wiem czy nadaje sie na admina.

- uprawniena dostala jego siostra.

- nie wiem czy zrobil ss/demo czy poprostu sobie zbanowal.

Poczekajmy więc na wypowiedz zochy.

Posted (edited)

drogi fragomen mam 3 aktywne poniewarz Koszmar mnie 2 razy perma dal dostalem unbana potem drugi raz odniego : Za Nic a teraz ten za niby 'wallhack' a z patryq niema uprawnien prosze o Unbana :)

Okej mam Screena tutaj linczeq :http://w275.wrzuta.pl/obraz/62UkjziVZdM/de_dust0012 jestem w tym miejscu ponieważ : koles który grał nick pisze ponownie : Sraczka2 miał wallhacka i aim tak mocno mnie odrzuciło więc to niemoja wina ;) róbcie co sądzicie tylko odrazu pisze ze niemialem WallHacka!

:heheh podoba mi sie to : UnitedKingdom ^^

Edited by HeadShoot
Posted (edited)

Dobry wieczor. Chcialabym podkreslic iz moj brat (PaTrYq?) ma pozwolenie od H@ by uzywac admina . Jak nie macie o tym pojecia to nie wypowiadajcie sie na ten temat prosze was . Pogadam z bratem czy robil Ci screeny bo jak zrobic to mozesz sobie pomarzyc kolego o ub. Jak nie ma ani demka ani ss to masz ub. Tylko prosze o cierpliwosc do jutra do poludnia bo aktualnie nie mam z nim zadnego kontaktu .

Dziekuje dobranoc.

Ps. Napisz wedlug wzoru.

Edited by Zocha.
Posted (edited)
Dobry wieczor. Chcialabym podkreslic iz moj brat (PaTrYq?) ma pozwolenie od H@ by uzywac admina . Jak nie macie o tym pojecia to nie wypowiadajcie sie na ten temat prosze was.

Ma to spoko tylko skad my mamy o tym wiedziec? I mamy sie nie wypowiadac na ten temat ok wedle zyczenia - mam wyjebane.

Edit by Ynex.

Wszystko fajnie, że się udzielać nie mamy tylko jak tu nic nie pisać kiedy zbanowany czeka na jakąś wskazówkę o tym dlaczego ma bana, od kogo. Kiedy ten który banuje się w ogóle nie pokazuje?

- Można ładniej napisać nie trzeba od razu na siebie wjeżdżać, pamiętaj, że za wszystkim idą konsekwencje.

Edited by Ynex
Posted

W imieniu PaTrYq? :

HeadShoot ss byly zrobione i masz je napewno na kompie . Ewidentnie bylo widac ze wlaczasz i wylaczasz czity . Jezeli jestes na tyle bystry zeby je wlaczyc to poszukaj tych ss bo robilem je Tobie .

Posted

Okej mam Screena tutaj linczeq :http://w275.wrzuta.pl/obraz/62UkjziVZdM/de_dust0012 jestem w tym miejscu ponieważ : koles który grał nick pisze ponownie : Sraczka2 miał wallhacka i aim tak mocno mnie odrzuciło więc to niemoja wina ;) róbcie co sądzicie tylko odrazu pisze ze niemialem WallHacka!

:heheh podoba mi sie to : UnitedKingdom ^^

plugin robi 3 screeny... pokaż resztę

Przepraszam, że się wtrącam, ale screen jest nazwany de_dust0012, a screen przedstawia inferno.

To tak na marginesie.

trafne spostrzeżenie

Posted

Do Pączek i inny

Przedmiotem nie jest to czy Partryk ma uprawnienia czy nie

Od kiedy mam dawać ogłoszenia co i kto może ?

Bo było akurat ustalenie między mną i Zochą więc po co na forum

sie Taczu spinasz ? masz wyjebane ? fajnie masz

Ja nie będę tu wywlekał całego gówna, bo to sprawa między nami

a nie graczem, bo tego tyczy odwołanie.

Ale zapamiętam.

A ty kolego z wh nie bądź za bardzo do przodu w szukaniu dziur

bo jak na razie to nie wiedziesz, a za każdym razem dostaniesz perma

Sprawa jest prosta, dajesz ss, pomyślimy, nie dajesz = nie pograsz

Posted

HeadShoot to chyba jakaś kpina z ss'ami. Dla mnie sprawa jest jasna UB nie ma(dla czego tylko Ty masz czarne ss'y?). Skoro połowa dobrych graczy odeszła 4ever to idź za nimi.

Wesołego pierwszego dnia wiosny^^

Posted

johny glownie przez cb odpadli normalni gracze +16 lat teraz dziwicie sie ze kazdy tu ma 12lat? a co do bana prosic was niebede gnójcie sobie jeszcze bardziej ten server i tak zapewne za okolo 5 miesiecy adnie ^^

Posted

To chyba już nie Twoja sprawa co stanie się z tym serwerem, bo wielu porzadnych graczy tutaj gra.

Widać, że bardzo kpisz sobie z tego serwera przejawiając to nawet tymi ss.

Więc chyba przykro, nie pograsz sobie.

Posted
To chyba już nie Twoja sprawa co stanie się z tym serwerem, bo wielu porzadnych graczy tutaj gra.

Widać, że bardzo kpisz sobie z tego serwera przejawiając to nawet tymi ss.

Więc chyba przykro, nie pograsz sobie.

prosze cie wymien mi 10 17+ lat na tym servie :)

Oprócz adminów bo niektórzy są fajni ;D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...