HeadShoot Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Cześć dzis okolo 00:25 patryq mnie zbanowal za 'wallhack' jak naprawde mam wh to mog prosic o ss?? a ja nie to prosze o unbana bo wtedy co pamietam jedynego wh mial 'Sraczka2' Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Jeżeli niegrałeś na wh to zaszło nieporozumienie ze strony Patryqa i bedzie unban a jezeli okaże sie że jednak grałeś to pożegnaj sie z UB. Sprawe wyjaśnij z adminem który dał ci bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Podania o UB nie jest według wzoru napisane, poza tym wrzuć ss bo napewno były robione. Barys miło by było gdybyś nie robił Offtop'u bo tutaj wypowiadają się admini.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadShoot Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 ja niestety screena nierobilem skojarzylem dopiero jak kicklo mnie i bylo napisane : Masz bana .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Z tego co widze, to masz 3 aktywne permy, więc nie wiem czemu wchodziłeś na serwer..... SS'y masz w folderze z cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Niech Zocha napisze czy robiła screeny albo demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Po pierwsze to my nie mamy admina patryq tylko zocha więc prosilbym zeby on nie banowal poniewaz - Nie znam go i nie wiem czy nadaje sie na admina. - uprawniena dostala jego siostra. - nie wiem czy zrobil ss/demo czy poprostu sobie zbanowal. Poczekajmy więc na wypowiedz zochy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Patryq to brat Zochy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Tak ja również uważam że nie powinien być on do tego uprawniony ponieważ te uprawnienia dostała Zocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadShoot Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 (edited) drogi fragomen mam 3 aktywne poniewarz Koszmar mnie 2 razy perma dal dostalem unbana potem drugi raz odniego : Za Nic a teraz ten za niby 'wallhack' a z patryq niema uprawnien prosze o Unbana Okej mam Screena tutaj linczeq :http://w275.wrzuta.pl/obraz/62UkjziVZdM/de_dust0012 jestem w tym miejscu ponieważ : koles który grał nick pisze ponownie : Sraczka2 miał wallhacka i aim tak mocno mnie odrzuciło więc to niemoja wina róbcie co sądzicie tylko odrazu pisze ze niemialem WallHacka! :heheh podoba mi sie to : UnitedKingdom ^^ Edited February 21, 2011 by HeadShoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Kolego nie bądź taki do przodu bo się potkniesz i to solidnie, poczekamy na Zochę niech się wypowie, cierpliwości, sąd Cie nie ominie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 to czy je ma czy nie to nie ważne w tym momencie, bo rownie dobrze mogła to zrobić Zocha podczas gdy On grał ważne zeby byly zrobione ss albo demko nagrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zocha. Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 (edited) Dobry wieczor. Chcialabym podkreslic iz moj brat (PaTrYq?) ma pozwolenie od H@ by uzywac admina . Jak nie macie o tym pojecia to nie wypowiadajcie sie na ten temat prosze was . Pogadam z bratem czy robil Ci screeny bo jak zrobic to mozesz sobie pomarzyc kolego o ub. Jak nie ma ani demka ani ss to masz ub. Tylko prosze o cierpliwosc do jutra do poludnia bo aktualnie nie mam z nim zadnego kontaktu . Dziekuje dobranoc. Ps. Napisz wedlug wzoru. Edited February 21, 2011 by Zocha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 (edited) Dobry wieczor. Chcialabym podkreslic iz moj brat (PaTrYq?) ma pozwolenie od H@ by uzywac admina . Jak nie macie o tym pojecia to nie wypowiadajcie sie na ten temat prosze was. Ma to spoko tylko skad my mamy o tym wiedziec? I mamy sie nie wypowiadac na ten temat ok wedle zyczenia - mam wyjebane. Edit by Ynex. Wszystko fajnie, że się udzielać nie mamy tylko jak tu nic nie pisać kiedy zbanowany czeka na jakąś wskazówkę o tym dlaczego ma bana, od kogo. Kiedy ten który banuje się w ogóle nie pokazuje? - Można ładniej napisać nie trzeba od razu na siebie wjeżdżać, pamiętaj, że za wszystkim idą konsekwencje. Edited February 22, 2011 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zocha. Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 W imieniu PaTrYq? : HeadShoot ss byly zrobione i masz je napewno na kompie . Ewidentnie bylo widac ze wlaczasz i wylaczasz czity . Jezeli jestes na tyle bystry zeby je wlaczyc to poszukaj tych ss bo robilem je Tobie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Przepraszam, że się wtrącam, ale screen jest nazwany de_dust0012, a screen przedstawia inferno. To tak na marginesie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Okej mam Screena tutaj linczeq :http://w275.wrzuta.pl/obraz/62UkjziVZdM/de_dust0012 jestem w tym miejscu ponieważ : koles który grał nick pisze ponownie : Sraczka2 miał wallhacka i aim tak mocno mnie odrzuciło więc to niemoja wina róbcie co sądzicie tylko odrazu pisze ze niemialem WallHacka! :heheh podoba mi sie to : UnitedKingdom ^^ plugin robi 3 screeny... pokaż resztę Przepraszam, że się wtrącam, ale screen jest nazwany de_dust0012, a screen przedstawia inferno.To tak na marginesie. trafne spostrzeżenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Do Pączek i inny Przedmiotem nie jest to czy Partryk ma uprawnienia czy nie Od kiedy mam dawać ogłoszenia co i kto może ? Bo było akurat ustalenie między mną i Zochą więc po co na forum sie Taczu spinasz ? masz wyjebane ? fajnie masz Ja nie będę tu wywlekał całego gówna, bo to sprawa między nami a nie graczem, bo tego tyczy odwołanie. Ale zapamiętam. A ty kolego z wh nie bądź za bardzo do przodu w szukaniu dziur bo jak na razie to nie wiedziesz, a za każdym razem dostaniesz perma Sprawa jest prosta, dajesz ss, pomyślimy, nie dajesz = nie pograsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadShoot Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 (edited) jak widac... szukalem i nieznalazlem wiecej ..... ja tam neimusz grac itak juz polowa dobrych graczy dostali bana 4ever za smieczne żeczy hmmm no ok poszukam jeszcze jak cos z edytuje http://w71.wrzuta.pl/obraz/2XX0Ahcg0wO/de_inferno0000 peosze bardzo to co znalazlem w folderach z csem ^^ Pozdro.... Podkreślam Że Ostatni Też Był Czarny!! Edited February 22, 2011 by HeadShoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 no to - Pozdro PS. zapisz się na parę lekcji j. polskiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 HeadShoot to chyba jakaś kpina z ss'ami. Dla mnie sprawa jest jasna UB nie ma(dla czego tylko Ty masz czarne ss'y?). Skoro połowa dobrych graczy odeszła 4ever to idź za nimi. Wesołego pierwszego dnia wiosny^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadShoot Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 johny glownie przez cb odpadli normalni gracze +16 lat teraz dziwicie sie ze kazdy tu ma 12lat? a co do bana prosic was niebede gnójcie sobie jeszcze bardziej ten server i tak zapewne za okolo 5 miesiecy adnie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 To chyba już nie Twoja sprawa co stanie się z tym serwerem, bo wielu porzadnych graczy tutaj gra. Widać, że bardzo kpisz sobie z tego serwera przejawiając to nawet tymi ss. Więc chyba przykro, nie pograsz sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadShoot Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 To chyba już nie Twoja sprawa co stanie się z tym serwerem, bo wielu porzadnych graczy tutaj gra.Widać, że bardzo kpisz sobie z tego serwera przejawiając to nawet tymi ss. Więc chyba przykro, nie pograsz sobie. prosze cie wymien mi 10 17+ lat na tym servie Oprócz adminów bo niektórzy są fajni ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Nia mamy co robić tylko wymieniać Ci takie osoby? Heh pewnie że przeze mnie ^^ Szkoda tylk że nie wiesz że ja grałem na tych serwerach za nim tu jeszcze do nocnika robiłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts