Koszmar11 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Chciałem sobie kupić słuchawki lecz nie mam pojęcia jakie sobie kupić aby nie wyrzucić pieniędzy w błoto. Mój portfel jest w stanie zapłacić do 100zl. So: licze na was Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 http://pasaz.tipy.pl/p49,206643,thomson-hed441.html Ja osobiście takie noszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ja mam 2 modele / rodzaje Osobiście polecam : Plantronics GameCom 336 lub 377 Cena ok 150 zł Zalety : - duże ! głośniki 40 mm - dzięki wielkości są wygodne - dźwięk i mikrofon dobry - pewnie jeszcze trochę się znajdzie, ogólnie są świetne Wady : - trzeba looknąć, są 2 wersje, wersja jedne są zamknięte a drugie nie - tzn obudowa tych "otwartych" ma dziury (to widoczne na zdjęciu, takie niby żeberka, przez które widać coś czerwonego) - w wersji otwartej jaka posiadam, bass nie jest głęboki co nie zmienia, że dźwięk jest świetny. Ale fani rycia mózgu bassem mogą na wersji otwartej się zawieść. Creative Fatal1ty Gamer Headset Cena ok 100 zł Zalety: - dużo, dobry dźwięk, regulacja na kablu, wyłączenie mikrofonu na kablu - odpinany mikrofon !!! (słuchawek można używać jako tylko słuchawek np do mp4) Wady: - nie są za duże, oczywiście wszystko zależy od właściciela ale po dłuższym używaniu (kilka godzin) potrafią uwierać gdzie nie gdzie Trzeba także pamiętać, że to wybór na długo Wybrane słuchawki powinny być po pierwsze wygodne dla właściciela a po drugie bezawaryjne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 Dzięki Zawsze mogę na was liczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Aaa tam wy jakieś suuper podajecie... Koszmar ja proponuje jak najtańsze z biedronki lub tesco Thermal te pierwsze całkiem całkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Dziś byłem w Netto widzialem dobre słuchawki ( Duże ) za 30 zł i jeszcze ci 7 dyszek zostaje Edited March 4, 2011 by grzybek77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Tak tak.. Miałem już takich z 5. Mam zamiar kupić sobie takie żeby posłużyły mi troche dłużej. Przy moim słuchaniu muzyki to zazwyczaj słuchawki słabną po miesiącu użytkowania Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 i jeszcze ci 70 dyszek zostaje 70 dyszek czyli 70 x 10 czyli 700 zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Tak sie tylko mowi xD Niech bedzie 70zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Nieeeeeee tak się nie mówi xd bliżej byłoby gdybyś powiedział 7dyszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 A nie patrzalem na to z tej strony xD P.S ide edytowac posta xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZexeN Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 polecam SENNHEISER HD 202 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Trochę stary temat odkopałeś, nabijasz posty na byle czym.. Ogarnij się trochę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Jarzyna racja. Close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts