Afroman Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Witam, mam mały problem, dzisiaj grałem sobie koło 14 na servie, po chwili wyskoczył mi jakiś error, i od tego czasu, jak próbuje polączyć się z servem wyskakuje mi napis, ze "server is not responding" orientuje się moze ktos, co moglo się stać?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 mam problem (nic nowego). kiedy chce wejść pisze mi "this server is using newer protocol (48) than your client (47) i coś tam jeszcze". I może mi ktoś wyjaśnić, czemu mam napisane na liście bfki że to gra Cs:Source?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroman Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Mi tez się takie cuda działy, a teraz mam, napis: "srever is not responding" chyba coś się zepsuło Link to comment Share on other sites More sharing options...
wierzba^!^*! Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 siemka che wejsc na server i mi takie cos wyskakuje :this server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client. O CO CHODZI ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BxT Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 server only steam koxie i bardzo dobrze duzo milej sie gra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wierzba^!^*! Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Mi dokladnie to samo sie dzieje pomozcie o co sie rozchodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJa .! Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Takie cos zawsze sie wyswietla jesli serwer jest Dla graczy STeam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wierzba^!^*! Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 czyli co nie bd juz mozna grac na ns??? czy jak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Next Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Lepiej zeby serwer byl tez dla ns bo 75% graczy to wlasnie ns, gralem kiedys na takim serwie ktory zrobil to samo i po miesiacu upadl Link to comment Share on other sites More sharing options...
wierzba^!^*! Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Nom wiem teraz widze ze gra po 4-7 graczy . A jak ns byli to caly czas full:D wroccie do tego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Zapraszamy do kupna klucza Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wierzba^!^*! Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 czyli juz nie mozna bd grac ns??? to sever padnie zobaczycie teraz gra 4 graczy na servie! a tak to full mieliscie czemu zmieniliscie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Osobiście nie wiem co się stało. Najprawdopodobniej to tylko błąd, więc nie panikujcie. Poczekajcie na wypowiedz Thermala albo jakiegoś super-moda Link to comment Share on other sites More sharing options...
wierzba^!^*! Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 aha ok:D poczekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJa .! Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Teraz macie czas aby kupic klucze steam i zaczac wczesniej gre . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroman Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Pozostaje mieć nadzieję, ze sprawa się szybko wyjaśni, a jak nie, trza będzie zainwestować w cs'a:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 ja za steama dalem 9 zl na allegro 2 lata temu... za klucz dale mte 9 zl...a steama sciagle mzneta..wiec ludzie?.. paczka fajek albo 3 piwa na bok..i gracie bez bolu;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroman Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Nie chce mi się zamawiać steam na allegro, takie trochę bez sensu:p BTW, da się kupić smsem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Jeżeli naprawdę Wam zależy to kupicie tego steama . Ja kupiłem za 15zł, więc chyba nie aż tak dużo? ;P ____________________________________________ Najtańszy klucz na allegro 7.99 Taa. zbiedniejecie przez to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroman Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Nie mówię, że zbiednieje:p Jutro machne steam smsem:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 testowo serwer only steam najprawdopodobniej do końca miesiąca na koniec będzie zmieniane IP serwerów BF2 COD i TP - hosting zmienia IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 ... że to tylko testowe. nie mam konta na allegro, zakładać mi się go nie chce więc steama nie kupie i już... a jak tak zostanie, no cóż... cod mod i gungame to ostatnia deska ratunku, ale bez bfki i rangi kapitana długo nie pociągnę jak server wróci do normalności to git, jak nie - to chyba zakończę grę w cs'a i usunę konto na thegames mimo wszystko miło mi było z wami grać Pzdr Ksw Link to comment Share on other sites More sharing options...
theQ~ Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Steama można kupić np na gamepadzie tez. Nie trzeba mieć konta na allegro. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Pomysł uważam za niezbyt trafny (mi on oczywiście nie przeszkadza) ponieważ: po 1 ten pomysł był już realizowany na wielku serwerach i nie wypalił ( może są o których nie wiem ale to wyjątki) ponieważ nie oszukujmy się większość graczy jest Non Steam i to oni najczęsciej stanowią większość na serwerach, po 2 domyślam się że to ma zmniejszyć liczebność czitów na serwerze- otóż ja uważam że od tego to są admini aby pilnować porządku na serwie uważam że jest ich wystarczająco dużo (pzdr dla adminstacji ), oczywiście zdarza się że rzadnego nie ma na serwie więc w takich osobach powninno sie pisać do któregoś z nich których sie ma w znajomych, natomiast jeśli nikt nie jest dostępny to można nagrać demko tego pana czita wrzucić jest tu i po sprawie po 3 po kilku ostatnich dniach widzę że już nawet na steam są czity więc ten pomysł również na niewiele się zda. No ale cóż to jest decyzja głwnej administacji TG dlatego musimy ją uszanować- a nóż ten pomysł się sprawdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj-a Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 dajmy szansę temu pomysłowi może akurat wypali. (aczkolwiek czarno to widzę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts