Czajnik Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Zaczne od tego że ten server powinien być tylko STEAM. Juz podaje powody 1.Na server wbijaja dzieci ktore nie dosc ze psuja zabawe to jeszcze czituja 2.Spokoj ze jak na servie nie ma adma nikt nie bedzie czitował 3.Wieksze zaufanie bo jak server steam to bez CZITOW !! a teraz wroce do tematu dlaczego na serverze nie ma zadnego admina !? Gram od rana i wszyscy krzycza zeby kogos banowac ! A admina nie ma !! Uwazam ze powninniscie cos z tym zrobic !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Siema Admin nie zawsze może grać, nawet jak ich jest 15 Ale miedzy innymi od tego jest steam Graja stali gracze, którzy wiedzą kto jest adminem Także ja, Steam 24/h, można pisać (nie zawsze jestem) ale jak jestem to wchodzę i reaguję na potrzebę zarządzenia porządku. Były już próby by nasze Serwery CS były tylko steam Na to wady i zalety, niestety rozkręcenie samego steama jest co najmniej ciężkie. A nawet gracze steam jak masz 2-3 graczy to długo nie pograją na takim serwerze bo będzie po prostu nudno. Zobaczymy, po raz kolejny najprawdopodobniej będzie zmieniany hosting możemy postawić War3FT Steam only, zobaczymy (po raz kolejny) co z tego będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Tak więc i ja się wypowiem, bo potwierdziłem graczom pomysł napisania na forum. Chodzi dokładnie o to, żeby admini wchodzili jak się do nich pisze, bo coś nie kwapią się ostatnio. Sam pisałem z 3 razy do nich w piątek, sobote, jak grał Rysiu, wiem, ze ma zmienne ip, ale to chyba Ty Thermal powinieneś ogarnąć i wrzucić bana na cfg. ;> Poza tym, są admini, którzy zmieniają mapki kiedy chcą, bez vote czy chce tego większość grających. Zwyczajnie sie pojawiają i dają do wyboru, albo dd2 albo inferno czy kabul, jest to dość niesprawiedliwe. Wiem, że to nie miejsce na tego typu komentarz, ale rtv na serwerze też nie sprawuje się ostatnio jak powinno, gra więcej ns'ów którzy są dzieciakami, i zmieniają mapy co 10 minut. Jeśli chodzi o zmianę hostingu, to jestem za, przy wchodzeniu na serwer często łapią lagi i nie jest to wina mojego internetu bo na innych serwerach pingi mam <40. A war3FT jakbyś postawil only Steam, to przydałaby sie dobra reklama, można by coś wykombinować? ps. te rangi na forum są dotkliwe i intymne! ;( tak jakby sie penisem albo prezerwatywą nazywać xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Sprawa skargi wydaje mi się ze została już wyjaśniona dzisiaj między mną a Czajnikiem. Jeśli jednak byłoby jakieś ale to moja propozycja jest nadal aktualna (Czajnik wie o jaką chodzi) Druga sprawa, admini zmieniający mapę kiedy im się chce. bez wahania możesz tu napisać którzy to robią. (nie wiem z jakich map zmieniają ale osobiście też to robię ale w przypadku jednej mapy - basenu - gdy wchodzę a tam 24 czy 23 osoby, wtedy nie pytam i daje 4 do wyboru) Następne, rtv - połączone razem z nominacją map jest po to żeby admin nie musiał zmieniać. A też jest jakimś plusem dla was gdy nie ma admina a jest np basen czy jakiś aim bez sensu co gra 25 osób i strzelają z respa. Według mnie hosting jest świetny pod względem pingów a to ze Cię lag złapie przy podłączaniu się do serwera to nie wina hostingu. I tak na koniec ranga bardzo fajna a jeśli Cię to jakoś dotknęło to może coś w tym jest ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Nie była to zmiana z poolday. Tylko aim_headshot, aim_map, awp_india. czyli te na które czekam całe dnie xD No ale jka przy trasferze który mam [aktualnie +/- 1,5mb/s], szybkim kompie może mnie lapac 4095 ms ping..? Ty też masz pedalską, starszaki to w przedszkolu są. Może też coś w tym jest ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ty też masz pedalską, starszaki to w przedszkolu są. Może też coś w tym jest ;> nie Staraszak tylko Straszak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 chociaż nawet i "starszak" by było to nie wiem czy jest bardziej pedalska od Twojej Ja mam radiówkę 512 a przy łączeniu się miałem max. 500 a normalnie pingi >30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza . Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Witam. Jeżeli mogłabym coś powiedzieć. Nie powinnam pisać w tym temacie, no ale cóż. Dlaczego wy „administratorzy” nazywacie graczy „pedałami”?. No ludzie, jeżeli ktoś cokolwiek na was powie dostaje bana, a sami możecie kogoś obrażać? To jest dosyć nie w porządku wobec innych. Nie chcę was do niczego zmuszać, żebyście nie obrażali (wasza sprawa), ale bardzo was proszę. Czasami lepiej by się po prostu grało. Dobrze, ja już powiedziałam, co chciałam. Dziękuję za wysłuchanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Od pedałów wyzywamy się między sobą lub ze starymi (stałymi) graczami, którzy znają się na żartach. Albo lecą bany z powodami w których jest "pedal" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza . Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ok. Przepraszam, tylko powiedziałam co mi przeszkadza. Nie chciałam nikogo urazić. No cóż, nie powinnam była nic mówić i nadal siedzieć cicho . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Nikt nie został urażony i każdy może się wypowiedzieć na dany temat - po to jest forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza . Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Wiem, ja czasami za często piszę na forum. Tutaj miałam siedzieć cicho i tylko czytać. No ale musiałam się odezwać. hehe Ok. temat skończony. dziękuję za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) Pedalem "generalnie" jest FleeSzzUuu, a co do banow za to ze ktos cos nie tak powie to tak nie ma (chyba ze jest upierdliwy i gag nie pomaga). pedaly w ban reasonach wystepuja bo za pedalstwo trzeba karac czaje ze nie wypada nazywac graczy pedalami :| ale samo cisnie sie na usta jak ktos nim jest Edited July 20, 2010 by paczek Chuja tam fleszu jest ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ze swojej strony dodam ze nie jesteśmy homofobami Tak jak koledzy moi napisali, tylko miedzy sobą używamy takiego określenia bądź do gracza do którego nie mamy szacunku - t.j cheater albo nagminnie łamiącego regulamin. Ogólnie zamysł od początku był taki by było tu inaczej niż gdzie indziej, bo to nasze Serwery CS, i jakby nie było to w porównaniu z innymi panuje tu kultura, bo tak miało być, ew po 23 można sobie pozwolić na więcej Powrucifszy do tematu postu Do adminów Admin nie służy by być fajnym Nie chcecie być adminem ? Nie ma problemu da się zrobić Ale jak już ktoś jest to niech faktycznie pomaga, a nie robi lache że żyje Samowolka - zmiana mapy, będzie karana zabraniem uprawnień Właśnie po ta są pluginy RTV i Nominations by gracze grali to co chcą. Adminowi się mapa nie podoba, nie musi nim być. Ciągle otrzymuje skargi,że ktoś jest dostępny na steam / gra na innym serwerze i jest proszony o wejście bo jest cheater. Będę sobie notował takie występki, rezultatem także będzie odebranie uprawnień Na razie tyle,jak przypomnę sobie coś jeszcze to na pewno nasmaruje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza . Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Powiedzmy tak, zaczynacie się usprawiedliwiać, a tego nie chciałam . Przepraszam , że w ogóle zwróciłam na to uwagę, ale mi osobiście to bardzo przeszkadzało. Mniej więcej przez to teraz nie mam ochoty grać... Ogólnie zamysł od początku był taki by było tu inaczej niż gdzie indziej, bo to nasze Serwery CS, i jakby nie było to w porównaniu z innymi panuje tu kultura, bo tak miało być, ew po 23 można sobie pozwolić na więcej Z tym się mogę zgodzić Wasz serwer jest jednym z lepszych, bardzo lubię grać, ale po tym jak "niektórzy" traktują innych graczy ... To sama nie wiem . No cóż, przecież nikomu nie zabronię przeklinać, obrażać innych itd.. Ale czasami można by zachować się odrobinę lepiej ale samo cisnie sie na usta jak ktos nim jest A skąd to możesz wiedzieć, że jest ? Przecież nawet takiego gracza nie znasz ... Czasami, można się pośmiać z niektórych waszych wypowiedzi , ale bez przesady . Wybaczcie, ale to chyba tyle. Dziękuję za uwagę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 nie Staraszak tylko Straszak Staraszak? ;d Ja tego nie napisałem Rangi rangami, ale co do tych skarg na adminów, to o jeden czas [weekend 09-11.07.2010] była konkretna samowolka.. :/ Huuuraaa! Jestem wieśniakiem -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Huuuraaa! Jestem wieśniakiem -.- widzisz? - warto jest napisać 25 postów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Tenshi a co to co napisałeś ma wspólnego z tematem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 (..), ale co do tych skarg na adminów, to o jeden czas [weekend 09-11.07.2010] była konkretna samowolka.. :/ To ma. Na prawdę przez tamten weekend było więcej cziterów niż przez cały tydzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts