Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

* Nick: CzaJniK

* Steam_ID: STEAM_0:1:21739800

* Staż w CS: Około 5 Lat

* Data rejestracji na forum: 08-07-10

* Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Gram ile moge ale ok.13

* Od kiedy u Nas grasz: Od ponad miesiąca

* Powód ubiegania się o Admina: Atmosfera na serwerze jest b.dobra lecz ktoś musi jej pilnować , zajmę się tym oraz pilnowaniem porządku na servie.

* Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Najważniejszy jest kontakt z ludźmi staram się utrzymywać dobre stosunki z graczami i wtedy łatwiej się jest porozumieć , admina już parę razy miałem więc nie ma problemów z obsługą AMX'a.

Posted

Nie znam Cię nic, a nic, grasz bo grasz, nawet Cię w top15 nie ma, a nie trudno się tam dostać.

Twój staż jednak chyba jest zawyżony, bo jakbyś grał 5 lat, to raczej walczyłbyś w każdej rundzie o złoto..

Tak więc pozostaje neutralny, ale bardziej mnie ciągnie na 0-1, czyli ode mnie admina byś nie otrzymał..

Posted

Tenshi - nie wiem czemu u Czajnika wspominasz o top15, a u Shadowa nic takiego nie pisałeś

Co do Czajnika - masz dobre predyspozycje, ale póki co - nie.

Wydaje mi się, że za mało Cie znamy

Posted

Jeśli nawet, to uprawnienia nie są rozdawane za pozycję w rankingu...

Brane są inne argumenty pod uwagę, akurat tak się złożyło że takich niema ani tutaj, ani w podaniu poprzednika.

Posted

To więc Thermal musi zabrać sobie uprawnienia bo (przez brak czasu) nie jest w top.

Mi się wydaje Tenshi że Ty tez jakoś "cudem" jesteś w top i chyba pierwszy raz. Nie wiem, grasz jak nikt z top nie gra ? ;D

Posted

Nie znam Cię i widze, że nikt Cię nie zna (nie wie jaki jesteś).

Tenshi znam wiele dzieciaków które na tym serwie mogły by być w top 15, a nie mam ochoty nawet z nimi rozmawiać nie mówiąc o @, więc kit, że skill coś odzwierciedla to lipa. To, że ty jesteś około low+ nie oznacza, że ludzie którzy słabiej grają się nie nadają na @ (patrz ja ;P)

Posted

cudem w top15?

cudem to ja z niego wyleciałem :P

popatrz lepiej ile ja gram i że w nim sie znajduje, a ile inni grają.

Mniejsza z bf2.

Zajrzyjcie do "propozycji nowego serwera".