Czajnik Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 * Nick: CzaJniK * Wiek: 16 * Steam_ID: STEAM_0:1:21739800 * Staż w CS: Około 5 Lat * Data rejestracji na forum: 08-07-10 * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Gram ile moge ale ok.13 * Od kiedy u Nas grasz: Od ponad miesiąca * Powód ubiegania się o Admina: Atmosfera na serwerze jest b.dobra lecz ktoś musi jej pilnować , zajmę się tym oraz pilnowaniem porządku na servie. * Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Najważniejszy jest kontakt z ludźmi staram się utrzymywać dobre stosunki z graczami i wtedy łatwiej się jest porozumieć , admina już parę razy miałem więc nie ma problemów z obsługą AMX'a.
Tenshi Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Nie znam Cię nic, a nic, grasz bo grasz, nawet Cię w top15 nie ma, a nie trudno się tam dostać. Twój staż jednak chyba jest zawyżony, bo jakbyś grał 5 lat, to raczej walczyłbyś w każdej rundzie o złoto.. Tak więc pozostaje neutralny, ale bardziej mnie ciągnie na 0-1, czyli ode mnie admina byś nie otrzymał..
macias Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Tenshi - nie wiem czemu u Czajnika wspominasz o top15, a u Shadowa nic takiego nie pisałeś Co do Czajnika - masz dobre predyspozycje, ale póki co - nie. Wydaje mi się, że za mało Cie znamy
Tenshi Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Ehh, bo u Czajnika pisałem później i wtedy dopiero to wymyśliłem [top15]
FleeSzzUuu Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Jeśli nawet, to uprawnienia nie są rozdawane za pozycję w rankingu... Brane są inne argumenty pod uwagę, akurat tak się złożyło że takich niema ani tutaj, ani w podaniu poprzednika.
Tenshi Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Ale jednak patrząc na pozycje w rankingu można wiele się dowiedzieć o graczu. Wiem, ze skill to nie wszystko.
Koszmar11 Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Tenshi skoncz bo sie pogrążasz Jestem takiego samego zdania jak inni, za malo cie znamy
kazu Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 z tego co kojarzę to limit wiekowy jest to 18 lat NIE
FleeSzzUuu Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 To więc Thermal musi zabrać sobie uprawnienia bo (przez brak czasu) nie jest w top. Mi się wydaje Tenshi że Ty tez jakoś "cudem" jesteś w top i chyba pierwszy raz. Nie wiem, grasz jak nikt z top nie gra ? ;D
Mteuszk Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Nie znam Cię i widze, że nikt Cię nie zna (nie wie jaki jesteś). Tenshi znam wiele dzieciaków które na tym serwie mogły by być w top 15, a nie mam ochoty nawet z nimi rozmawiać nie mówiąc o @, więc kit, że skill coś odzwierciedla to lipa. To, że ty jesteś około low+ nie oznacza, że ludzie którzy słabiej grają się nie nadają na @ (patrz ja ;P)
macias Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 ja Czajnika kojarzę, ale wydaje mi się, że jeszcze za krótko gra na TheGames
hulkster Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 ja gracza kojarzę ale chyba faktycznie trochę jeszcze za mało gra by otrzymać uprawnienia administratora na serwer cs
Tenshi Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 cudem w top15? cudem to ja z niego wyleciałem popatrz lepiej ile ja gram i że w nim sie znajduje, a ile inni grają. Mniejsza z bf2. Zajrzyjcie do "propozycji nowego serwera".
Recommended Posts