Ynex Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Otóż szukałem dosyć sporo czasu, wypowiedziałem się na forum czy paru, i na własne życzenie zrobiłem zamówienie że tak to ujmę, mianowicie raz wspomniałem o owym pluginie, mowa dokładniej o tym, że jeśli jest 21/22 slotów i chce wejść na server Steam a gra jakiś NS to zostaje wyrzucony i robi się slot dla Steama. Napisany mi został ten plugin aczkolwiek nie mam gdzie testnąć a że chciałem go tutaj podać to i poproszę o przetestowanie go i tutaj. Załączam plik Tutaj
Grz3s!3k Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 to chyba dobry pomysł, bo np ja jak jest serwer pełny to nie mogę wbić i o ile mogę poczekać jak chce sobie zagrać, ale co innego jak ktoś mi pisze że gra jakiś cheater
paczek Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 generalnie pomysl dobry ale nie wiadomo czy zaistnieje
macias Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 fajna sprawa, ale ja niestety nie mam jak przetestować
Ynex Posted September 12, 2010 Author Report Posted September 12, 2010 Jeśli już wgrałeś to podejrzewam że wymagane jest wgranie pluginu do rezerwacji slotów ponieważ gracz nie może wejść jeśli server jest pełen. Domysł, jednak w miarę przyzwoitości logiczny.
Recommended Posts