ReVo Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 (edited) * Nick: ReVo (wcześniej oZzZ ; ] ) * Wiek: 16 * Steam_ID: STEAM_0:1:37089641 * Staż w CS: 2 Lat * Datę rejestracji na forum: 29-06-10 Już trochę temu ; p * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: 15-20 to zależy. * Od kiedy u Nas grasz : 05.2010 Jeszcze coś dla innych składających podanie - dziwne, że inni składający podanie grają tu pół roku, a ich nikt nie zna? -,- * Powód ubiegania się o Admina: Dużo czitów, a często zdarza się, że brak admina. * Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Gram tu już dosyć długo, jestem raczej znanym graczem. Znam się trochę na amx'ie. Chcę pilnować kultury na serwerze, pozbyć się tych wszystkich czitów ; ). Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby . Pozdrawiam ReVo/oZzZ. Edited December 7, 2010 by ReVo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Jestem na TAK , ponieważ często grasz , często widzę cie na serwerze , jesteś spoko osobą i pomagasz także innym graczom jak i adminom. Pozdrawiam.Skuziak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Ja jestem jak najbardziej na TAK, ponieważ pograliśmy już trochę razem i nie mam w sumie żadnych zastrzeżeń, często informuje o cheatach upomina graczy, moim zdaniem dobry materiał na adma:p offtop: do innych graczy którzy prosili o wypowiedź: sorki ale nie gram ostatnio za wiele co powoduje ze nie znam Was za dobrze więc nie mam zdania co do tego czy powinniście dostać tego adma czy nie:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Ja również jestem na TAK ,ponieważ dobrze cię znam dużo razy Cię widuję na serwerze i myślę że sobie poradzisz ponieważ kilka razy widziałem jak trafnie informowałeś o tym kto ma czity Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Mam Pewne wątpliwości, ponieważ od niedawna masz stema i pytanie czy ogarniesz AMX'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 5, 2010 Author Report Share Posted December 5, 2010 Od niedawna mam steama, ponieważ wcześniej uważałem, że jest on mi nie potrzebny i nie warto wydawać kasy ; ]. Amx'a ogarne. Wiem co nieco o nim jeszcze trochę lepiej go poznałem przyglądając się jednemu z adminów na TheGames. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. to by bylo na tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. to by bylo na tyle +1 PS. tak wiem jestem leniwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Revo jedt dobry kandydatem na adma ponieważ : 1) Jest znany i lubiany na serwerze 2) Nie cheat"uje 3) Ogarnia ogra co świadzczy to że inni sie za niego czasami podszywaja 4) Ogarnia amx i zna duzo komend na pamies oczym sam mialem okazje sie przekonac Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Ogarnia ogra w tej grze są jakieś ogry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 HA HA HA sorry literówka chodzi o "ogarnia grę" a nie żadnego ogra hahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Skoro tak, to też jestem jak najbardziej na tak P.s Macias zawsze się czegoś doczepi ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 w tej grze są jakieś ogry? Ahahaha To było dobre [!] Co do podania ReVo znam od długiego czasu Ogarnia Ogry xD ahahaha no nie moge xD Plus za serwer Plus za posty. Znam Cię informujesz o czitach. i upominasz graczy. Więc wielkie TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 jak będzie miał jakieś problemy z amx to śmiało może się mnie zapytać przeciąż na serwerze jest amxmodmenu a z tym to każdy sobie radzi. do tego trochę komend na "blache " i będzie po robocie zawsze może wejść na jakiś poradnik o amx na google.pl jest tego całkiem sporo Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Ja jestem na Tak koleś ogarniety,spoko często gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 "Koszmar11 Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. to by bylo na tyle " Tyle musi umieć.. Nic ciekawszego jak coś przecież ma mnie na Steam dodanego to zawsze mu pomoge bind "klawisz" "amxmodmenu" i to jest na tyle xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Hmm... Znam Cie mówiąc o przyglądaniu się komuś zapewne miałeś na myśli mnie... Amx ogarniasz bo z tego co mi wiadomo to siedzisz w nim trochę na forum od dawna. Z mojej strony jest tak... Myślę, że dasz rade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 a ja jak w każdym podaniu poproszę o wypowiadanie się TYLKO adminów powód jak zawsze ten sam, to będą ich nowi przyjaciele albo i nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Niech bedzie tak. Kolega pomaga. Jeszcze jakby mikrofon sobie kupil byloby ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Koleś od zawsze czysty, ogarnia grę, amx też ogarnie jeśli jeszcze tego nie uczynił. Nie wiem dlaczego ktoś miałby napisać, iż jest "na nie" . Nie wadzi nikomu. Ja w 100% na TAK p.s. Są ludzie którzy dostali administratora "za nic" oraz ich staż to kilkadziesiąt dni [40-70] , więc nasuwa się odpowiedni wniosek bez dłuższego rozmyślania* *nie dotyczy jednego osobnika Powiem tak, po co się wypowiadasz? Thermal mówił żeby wypowiadali się admini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Niech bedzie tak. Kolega pomaga. Jeszcze jakby mikrofon sobie kupil byloby ok. Przecież on ma mikro? - Jakoś źle Cie kojarzę pod nickiem oZzZ, jednak ReVo nawet dobrze się kojarzy, niech będzie TAK, mimo, że jest nas dużo to jako tako Cie kojarzę na serverze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 A to dziwne Ynex.. Dużo więcej grałem na tamtym nicku Mogę też wpłacać na serwer w miarę możliwości ;P Piszę to, bo nie wiem czy Thermal przeczytał PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Nie no, w sumie zawsze jest pomocny gdy siedzi na serwerze. Ale ten lamerski nick na forum Ok, niech będzie .. jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 no to nie pozostaje nic innego jak tylko czekanie na wujka thermala bo większość adminów już sie wypowiedziała to On cię dopuści do tego zaszczytnego grona adminów i pozwoli ci na drobne zarządzanie serverem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 admin zatwierdzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts