Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted (edited)

* Nick: ReVo (wcześniej oZzZ ; ] )

* Steam_ID: STEAM_0:1:37089641

* Staż w CS: 2 Lat

* Datę rejestracji na forum: 29-06-10 Już trochę temu ; p

* Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: 15-20 to zależy.

* Od kiedy u Nas grasz : 05.2010 Jeszcze coś dla innych składających podanie - dziwne, że inni składający podanie grają tu pół roku, a ich nikt nie zna? -,-

* Powód ubiegania się o Admina: Dużo czitów, a często zdarza się, że brak admina.

* Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Gram tu już dosyć długo, jestem raczej znanym graczem. Znam się trochę na amx'ie. Chcę pilnować kultury na serwerze, pozbyć się tych wszystkich czitów ; ).

Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby :P.

Pozdrawiam ReVo/oZzZ.

Edited by ReVo
Posted

Jestem na TAK , ponieważ często grasz , często widzę cie na serwerze , jesteś spoko osobą i pomagasz także innym graczom jak i adminom.

Pozdrawiam.Skuziak.

Posted

Ja jestem jak najbardziej na TAK, ponieważ pograliśmy już trochę razem i nie mam w sumie żadnych zastrzeżeń, często informuje o cheatach upomina graczy, moim zdaniem dobry materiał na adma:p

offtop: do innych graczy którzy prosili o wypowiedź: sorki ale nie gram ostatnio za wiele co powoduje ze nie znam Was za dobrze więc nie mam zdania co do tego czy powinniście dostać tego adma czy nie:p

Posted

Ja również jestem na TAK ,ponieważ dobrze cię znam dużo razy Cię widuję na serwerze i myślę że sobie poradzisz ponieważ kilka razy widziałem jak trafnie informowałeś o tym kto ma czity ;)

Posted

Od niedawna mam steama, ponieważ wcześniej uważałem, że jest on mi nie potrzebny i nie warto wydawać kasy ; ]. Amx'a ogarne. Wiem co nieco o nim :P jeszcze trochę lepiej go poznałem przyglądając się jednemu z adminów na TheGames. :)

Posted

Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. :) to by bylo na tyle

Posted
Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. :) to by bylo na tyle

+1

PS. tak wiem jestem leniwy

Posted

Revo jedt dobry kandydatem na adma ponieważ :

1) Jest znany i lubiany na serwerze

2) Nie cheat"uje

3) Ogarnia ogra co świadzczy to że inni sie za niego czasami podszywaja

4) Ogarnia amx i zna duzo komend na pamies oczym sam mialem okazje sie przekonac :D

Posted
w tej grze są jakieś ogry?:D

Ahahaha To było dobre [!]

Co do podania ReVo znam od długiego czasu :D

Ogarnia Ogry xD ahahaha no nie moge xD

Plus za serwer

Plus za posty.

Znam Cię informujesz o czitach. i upominasz graczy.

Więc wielkie TAK :D

Posted

jak będzie miał jakieś problemy z amx to śmiało może się mnie zapytać przeciąż na serwerze jest amxmodmenu a z tym to każdy sobie radzi. do tego trochę komend na "blache " i będzie po robocie

zawsze może wejść na jakiś poradnik o amx na google.pl jest tego całkiem sporo

Posted

"Koszmar11

Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. to by bylo na tyle "

Tyle musi umieć.. Nic ciekawszego jak coś przecież ma mnie na Steam dodanego to zawsze mu pomoge :)

bind "klawisz" "amxmodmenu" i to jest na tyle xD

Posted

Hmm... Znam Cie mówiąc o przyglądaniu się komuś zapewne miałeś na myśli mnie...

Amx ogarniasz bo z tego co mi wiadomo to siedzisz w nim trochę na forum od dawna.

Z mojej strony jest tak... Myślę, że dasz rade... ;)

Posted
Koleś od zawsze czysty, ogarnia grę, amx też ogarnie jeśli jeszcze tego nie uczynił.

Nie wiem dlaczego ktoś miałby napisać, iż jest "na nie" .

Nie wadzi nikomu.

Ja w 100% na TAK ;)

p.s.

Są ludzie którzy dostali administratora "za nic" oraz ich staż to kilkadziesiąt dni [40-70] , więc nasuwa się odpowiedni wniosek bez dłuższego rozmyślania*

*nie dotyczy jednego osobnika

Powiem tak, po co się wypowiadasz? Thermal mówił żeby wypowiadali się admini.

Posted
Niech bedzie tak. Kolega pomaga. Jeszcze jakby mikrofon sobie kupil byloby ok.

Przecież on ma mikro? :P

- Jakoś źle Cie kojarzę pod nickiem oZzZ, jednak ReVo nawet dobrze się kojarzy, niech będzie TAK, mimo, że jest nas dużo to jako tako Cie kojarzę na serverze.

Posted

A to dziwne Ynex..:confused::) Dużo więcej grałem na tamtym nicku :P Mogę też wpłacać na serwer w miarę możliwości ;P Piszę to, bo nie wiem czy Thermal przeczytał PW. :)

Posted

no to nie pozostaje nic innego jak tylko czekanie na wujka thermala bo większość adminów już sie wypowiedziała to On cię dopuści do tego zaszczytnego grona adminów i pozwoli ci na drobne zarządzanie serverem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...