Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted (edited)

* Nick: ReVo (wcześniej oZzZ ; ] )

* Steam_ID: STEAM_0:1:37089641

* Staż w CS: 2 Lat

* Datę rejestracji na forum: 29-06-10 Już trochę temu ; p

* Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: 15-20 to zależy.

* Od kiedy u Nas grasz : 05.2010 Jeszcze coś dla innych składających podanie - dziwne, że inni składający podanie grają tu pół roku, a ich nikt nie zna? -,-

* Powód ubiegania się o Admina: Dużo czitów, a często zdarza się, że brak admina.

* Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Gram tu już dosyć długo, jestem raczej znanym graczem. Znam się trochę na amx'ie. Chcę pilnować kultury na serwerze, pozbyć się tych wszystkich czitów ; ).

Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby :P.

Pozdrawiam ReVo/oZzZ.

Edited by ReVo
Posted

Jestem na TAK , ponieważ często grasz , często widzę cie na serwerze , jesteś spoko osobą i pomagasz także innym graczom jak i adminom.

Pozdrawiam.Skuziak.

Posted

Ja jestem jak najbardziej na TAK, ponieważ pograliśmy już trochę razem i nie mam w sumie żadnych zastrzeżeń, często informuje o cheatach upomina graczy, moim zdaniem dobry materiał na adma:p

offtop: do innych graczy którzy prosili o wypowiedź: sorki ale nie gram ostatnio za wiele co powoduje ze nie znam Was za dobrze więc nie mam zdania co do tego czy powinniście dostać tego adma czy nie:p

Posted

Ja również jestem na TAK ,ponieważ dobrze cię znam dużo razy Cię widuję na serwerze i myślę że sobie poradzisz ponieważ kilka razy widziałem jak trafnie informowałeś o tym kto ma czity ;)

Posted

Od niedawna mam steama, ponieważ wcześniej uważałem, że jest on mi nie potrzebny i nie warto wydawać kasy ; ]. Amx'a ogarne. Wiem co nieco o nim :P jeszcze trochę lepiej go poznałem przyglądając się jednemu z adminów na TheGames. :)

Posted

Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. :) to by bylo na tyle

Posted
  Koszmar11 said:
Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. :) to by bylo na tyle

+1

PS. tak wiem jestem leniwy

Posted

Revo jedt dobry kandydatem na adma ponieważ :

1) Jest znany i lubiany na serwerze

2) Nie cheat"uje

3) Ogarnia ogra co świadzczy to że inni sie za niego czasami podszywaja

4) Ogarnia amx i zna duzo komend na pamies oczym sam mialem okazje sie przekonac :D

Posted
  macias said:
w tej grze są jakieś ogry?:D

Ahahaha To było dobre [!]

Co do podania ReVo znam od długiego czasu :D

Ogarnia Ogry xD ahahaha no nie moge xD

Plus za serwer

Plus za posty.

Znam Cię informujesz o czitach. i upominasz graczy.

Więc wielkie TAK :D

Posted

jak będzie miał jakieś problemy z amx to śmiało może się mnie zapytać przeciąż na serwerze jest amxmodmenu a z tym to każdy sobie radzi. do tego trochę komend na "blache " i będzie po robocie

zawsze może wejść na jakiś poradnik o amx na google.pl jest tego całkiem sporo

Posted

"Koszmar11

Tak BAny w amx'ie musisz mniec taki ogar ze szok. Zbindowac menu amx'a i klikac cyferki... Reszte nauczy sie jak cos w trakcie. Jestem jak najbardziej na TAK: Grasz sporo. Jestes lubiany na servie. Udzielasz sie na forum. to by bylo na tyle "

Tyle musi umieć.. Nic ciekawszego jak coś przecież ma mnie na Steam dodanego to zawsze mu pomoge :)

bind "klawisz" "amxmodmenu" i to jest na tyle xD

Posted

Hmm... Znam Cie mówiąc o przyglądaniu się komuś zapewne miałeś na myśli mnie...

Amx ogarniasz bo z tego co mi wiadomo to siedzisz w nim trochę na forum od dawna.

Z mojej strony jest tak... Myślę, że dasz rade... ;)

Posted
  Tenshi said:
Koleś od zawsze czysty, ogarnia grę, amx też ogarnie jeśli jeszcze tego nie uczynił.

Nie wiem dlaczego ktoś miałby napisać, iż jest "na nie" .

Nie wadzi nikomu.

Ja w 100% na TAK ;)

p.s.

Są ludzie którzy dostali administratora "za nic" oraz ich staż to kilkadziesiąt dni [40-70] , więc nasuwa się odpowiedni wniosek bez dłuższego rozmyślania*

*nie dotyczy jednego osobnika

Powiem tak, po co się wypowiadasz? Thermal mówił żeby wypowiadali się admini.

Posted
  paczek said:
Niech bedzie tak. Kolega pomaga. Jeszcze jakby mikrofon sobie kupil byloby ok.

Przecież on ma mikro? :P

- Jakoś źle Cie kojarzę pod nickiem oZzZ, jednak ReVo nawet dobrze się kojarzy, niech będzie TAK, mimo, że jest nas dużo to jako tako Cie kojarzę na serverze.

Posted

A to dziwne Ynex..:confused::) Dużo więcej grałem na tamtym nicku :P Mogę też wpłacać na serwer w miarę możliwości ;P Piszę to, bo nie wiem czy Thermal przeczytał PW. :)

Posted

no to nie pozostaje nic innego jak tylko czekanie na wujka thermala bo większość adminów już sie wypowiedziała to On cię dopuści do tego zaszczytnego grona adminów i pozwoli ci na drobne zarządzanie serverem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...