konfrontacja sw. warzyw Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 nie żeby mi specjalnie zależało na turnieju, ale... dlaczego do cholery mogą wziąć udział tylko gracze steam?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 A więc Konfrontacja powiem Ci tak. Steam posiadają zazwyczaj osoby powyżej 13-14 roku życia(przynajmniej tak jest na serwerze thegames). Poza tym gracz Steam zawsze gra jakoś lepiej od NSa(Vollium czy też Zlopuś to wyjątki potwierdzające regułę). Chcemy uniknac zgloszeń przez nieogarniete dzieci NEO(oczywiscie nie uważam Cię za takiego ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebo91 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 sylweek jak by to był mój turniej to bym pozwolił konfrontacja sw. warzyw zagrać przeczesz jest bardzo ogarniętą osobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Sebo tu nie chodzi o ogarniecie i o to czy to moj turniej czy Sylwka. To jest turniej wszystkich bo chodzi tu o dobra zabawe. POsiadanie STeam'a ulatwi przede wszystkim nam kontakt co za tym idzie podanie hasla na serwer w dniu, w ktorym rozgrywany bedzie turniej. Edited October 4, 2010 by Mariusz_Dominator_Pudzian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boO? Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Panowie jakbyscie mogli juz dac znac jak ze squadami albo chociaz to czy turnieje beda rozgrywan w weekandy :> i o ktorej godzince :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Panowie jakbyscie mogli juz dac znac jak ze squadami albo chociaz to czy turnieje beda rozgrywan w weekandy :> i o ktorej godzince :> Składy ustalimy po zakończeniu zgłoszeń. Mysle ze mecze odbywac się będą raczej w weekend. Godzina meczu jest uzalezniona od dostepnosci graczy calego teamu ale warto, zeby kazdy z druzyny nastawil sie konkretnie na tą samą godzine, ze ma mecz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.mYm.sznek Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) ja gram na ns i chce wziąc udział w turnieju. może nsy nie ogarniają csa ale są wyjątki ja ogarniam csa Pozdrawiam: d Jeśli uważasz że ogarniasz CS'a to pozdro http://forum.thegames.pl/bf2-mod-skargi-i-odwolania/1274-odwolanie-od-bana.html 3 screen jest Bosski hahahaha Edited October 5, 2010 by blancik Musiałem no ;D /Blancik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 no cóż mówi się trudno, ale dziękuje sebo91 za poparcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Tu nie chodzi o rozgarniecie graczy ns.!!! Ja mam steam i nie gram jakos wysmienicie. Proponuje graczom ns, którzy chcą wziąść udzial w turnieju o rozmowe z ktoryms z Adminow bo niestety ale decyzja o Waszym udziale nie zalezy ode mnie czy od ktoregos z graczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) ja gram na ns i chce wziąc udział w turnieju.może nsy nie ogarniają csa ale są wyjątki ja ogarniam csa Pozdrawiam: d Zależy jeszcze jaki masz dzień (;P), ale ogarniasz. PS Zapomniałeś napisać, że prawdopodobnie w tym tygodniu będziesz miał Steam. PS2 Jeszcze nie wiem, ale raczej grać nie będę (przez ping), chyba że u kogoś(nie wiem na razie u kogo). Edited October 4, 2010 by MrDrops błąd językowy ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Wiedziałem, że bedzie płacz Non-Steamow. Sorry panowie ale klamka zapadła i tyle.ONLY STEAM wyrazilismy sie chyba dość jasno.Nie bedziemy naginac własnych zasad bo to je całkiem zniszczyło Nie chce nikomu ubliżać ani narażać się adminom ale jeśli turniej organizuje ja i Mariusz z pomocą adminów no to do kogo należy podejmowanie głównych decyzji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 do adminów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Więc jeśli nawet admini mają decydować czy dany gracz non-steam ma prawo wystąpić "bo on chce bardzo i gra dobrze" to ja sie pod tym projektem całym nie podpisuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Wiec wlasnie Macias prosze o Twoja wypowiedz na ten temat, co Ty o tym myslisz? Jak to powinno wygladac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 W obecnej chwili został temat poruszony na forum i jest dyskusja na ten temat także z odpowiedzią troszkę trzeba poczekać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Jestem za Steam oraz Non Steam. Mamy sporo dobrych graczy NS i też by chcieli pograć - czemu nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Ale moze 'zleciec' sie duzo graczy ktorzy sie zapisza tak bez wiekszego celu. Zobaczyc co to jest, byc moze oszukac, proponuje kazdego gracza ns rozpatrzyc oddzielenie, mniej wiecej kojarzymy ich z serv wiec potrafimy ocenic jego 'charakter w grze'. Co o tym myslicie? Upieram sie jeszcze przy tym hasle na serv, przez steam bedzie je latwiej i bezpieczniej podac.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlopu- vs SaMoraJ II Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 witam, ja z chęcią bym wziął udział w turnieju ale jak wiem obowiązuje steam, a ja mam no steam , a to ze gracze mnie znają i wiedzą jak gram to chyba ma małe znaczenie żebym wziął udział .. ? pozdrawiam zlop vs bruno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modze(L) Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Z doświadczenia wiem, że turnieje tylko dla Steam'owców będą miały mało uczestników na mało znanym serwerze. Dlatego proponuje też dodać graczy NS żeby nie czuli się poszkodowani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebo91 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Ja bym zrobił oddzielny temat na zapisów no steam i zrobił selekcje ty bardzo ogarniętych no i muszą mieć 15 lat co najmniej. Bo tak zliczyć steam to dużo ich nie będzie no nie liczę adminów oczywiście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Hmm.. no w sumie dyskusja jest pomiędzy administracją więc na decyzję musicie jeszcze poczekać, moim skromnym zdaniem turniej powinien się odbyć dla wszystkich graczy czyli S+NS ;p Hasło będzie bardzo potrzebne a Sylweek co do Ciebie to nie bulwersuj się bo Ci serce stanie ;p Główna decyzja należy do Wujka Thermala no i zrobimy między sobą jakieś głosowanie czy tylko S czy też S+NS na turnieju.. Pozdrawiam Blancik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 A moze zrobimy sklady odzielne steam, Admini i ns?;> wyjda 2, 3 sklady kazdej grupy, tak bedzie ciekawiej;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebo91 Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Po wino być tak zrobić oddzielne zapisy na No Steam i Admini powinni wybrać tych najbardziej ogarniętych no i oczywiście muszą mieć co najmniej 15 lat. A znając thermala to powie że wszyscy powinni zagrać czyli S i NS . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Ja się bulwersuje Blancik? A może probuje pomoc zrobic ten turniej żeby miał ręce i nogi. Ale jak to w Polsce ilu graczy tyle koncepcji i pomysłów. Wiec ja grzecznie rezygnuje z jakichkolwiek pomysłów na ten turniej bo i tak nikogo to nie interesuje. Wszyscy wiedzą lepiej jak to ma wygladac ale żeby wpasc na pomysl zorgranizowania turnieju to jakos nikogo oprocz Pudziana nie było(ja z wlasnej chceci chcialem przy tym mocno pomoc ) Pozdrawiam syLweeK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frk Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 sklady niech wybierze organizator ale jakies w miare pol na pol zeby nie bylo lepsi na gorszych co do mojej aktywnosci: zawsze do dyspozycji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts