Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Dajcie szanse dla ludzi z Non Steam , chlopaki tu maja racje , ze jezeli zrobicie turniej tylko dla Steam to za wiele ludzi nie bedzie ... poprostu trzeba bedzie pilnowac NS'ow .

co do turnieju to nie chcialbym widziec adminow zadnych na Spect i oczywiscie jakis ladny config ESL zrobcie ;) zasady musza mniec rece i nogi , bez szemranych zagrywek :D Mam nadzieje , ze rozwazy ktos moje sugestie ;) boO? SKY ! ^.^

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak mniej więcej to próbowałem ogarnąć i chciałbym dodać od siebie żeby była to gra klasyczna 5/5, bez zadnych modów, amxów itd.

serwer bez amxa+cfg i to wystarczy.

Chętnie wezmę w tym udział :)

A jak będzie to turniej z odznakami to troche lipa, ale to tylko moje zdanie.

Posted

Dopoki nie zostanie ustalone czy gracze NS maja prawo zagrac to w dalszym ciagu tylko i wylacznie gracze STEAM maja mozliwosc gry.!

*Admini wybieraja swoj sklad, ja z Sylwkiem wybieramy sklady steam, a co do ns jezeli przystapia w ogole do turnieju, tez beda musieli wybrac jakiegos przedstawiciela ktory wybierze sklady i znajdzie odpowiedni srodek komunikacji graczom NS.

Tyle.

POZDRO.

Posted

I ja oczywiście popieram Mariusza. Od początku była mowa o Steamach i my się tego trzymamy. Jeśli ktoś chce reprezentować i ogarniać team NS-ów -bardzo proszę ;) Skoro zdanie adminów i tak zawsze wygra z moim, wiec niech NSy biorą udział

Posted (edited)

Można zrobić tak, że każdy podczas turnieju będzie kręcił u siebie demko. Jeśli chodzi o rodzaj turnieju bardziej byłbym za BF2.

Pozdrawiam MrDrops

Edited by MrDrops
Posted

Jeśli jutro bedziesz miał Steam to raczej do druzyny Steam trafisz. A tak wogóle Pudzian uważam, ze nie ma tak wielu graczy NS zgłoszonych, wiec sadze, ze oni powinni normalnie by wybierani do składów razem z graczami Steam