hulkster Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Witam w temacie napiszcie jaki mod by was ew. interesował w co lubicie grać, oprócz War3FT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Ja chętnie bym widział mod TP, ewentualnie FFA gdyby TP nie zebrał ludzi. Można by było także dodać do któregoś z tych modów BF2, ostatnio bardzo popularny, (ale radził bym wyłączenie odznak, bo było by to ala war3ft) :] Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 UWC3, Real Mod, Super Hero? - Graliśmy na UWC3 i nawet ciekawy, tak tylko rzuciłem propozycjami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 tylko wiecie mi nie chodzi o wymienianie modow bo to znam chodzi takze,jak gracie,ludzie w cos lubia grac bo mlucenie tylko war moze byc meczace,wiadomo ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aX0rR Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 RealMod mozna polaczyc z TP serwery DM i ZombieMod sa bardzo czesto pelne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Ja czasem gdy lapie zamułke na war3 to wlaczam gungame [GG] Nawet fajna zabawa Gungame nawet sporo osob w to gra Co do UWC to chyba nowsza wersja war3 ? Nie znam tego za bardzo. :] pozdro taczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Ja nie łapię zamuły, jeśli się gra z kimś kto umila ten czas to rzadko wychodzę z servera a jak już naprawdę zamula to i tak nigdzie nie gram poza war3 tak jakoś... Chociaż czasem się przejdę na servery z bunny hopem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 (edited) hmm zgadnijcie co zaproponuje .... - HideNSeek!!! chętnie również pograłbym na porządnym DeathRun albo JailMod Ynex: I to jest dobry pomysł! . Tylko sobie wyobraźcie jak Thermal goni maciaSa i ten jego śmiech -> Bezcenne Edited February 1, 2010 by Ynex Nabijanie postów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaNaTyK Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 (edited) A ja napiszę o modzie o którym nikt nie pisał Only HS - mod który umożliwia tylko zabicie przeciwnika strzałem w głowę - Z noża też idzie zabić. Edited February 1, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Fanatyk dał świetny pomysł, sam chciałem OHS wpisać ale mnie uprzedził. Ale można pogodzić pare pomysłów np. GG z OHS. Jeszcze nigdy na takim nie grałem ale to by był dopiero skill i może jeszcze rangi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Dobry pomysł Johny, ciekawie by się grało. Ja również jak moi poprzednicy proponuję to co Johny, Fanatyk oraz pomysł z serverem TP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Mi się bardzo podobał mod UwC3 ciekawe połączenie wszystkich ras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaNaTyK Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 DM + OHS jeszcze lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Dobry był by stary Hide n' Seek Ale to UWC też nie złe, tylko szkoda że jest podobne do WC3, tzn. inne ale na ten typ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tablica Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Ja jestem za GG+DM - niezla rozgrzewka przed War3. Oczywiscie losowe respienie zalatwi sprawe spawn camperow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo-s4- Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 (edited) Mnie interesuje oczywiście poza war3 serwer Dedrum (wiem źle napisałem) interesuje DM ale taki na level broni dla nie wtajemniczonych po zabiciu np. 3 ludzi broń przeskakuje na wyższą. Edited by Ynex : To się nazywa Gun Game (GG). Edited February 2, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 a ja powiem tak... jeśli chcecie zeby bylo duzo ludzi to dobrze zrobiony TP + nonsteam gwarantuje maxymalne zapełnienie servera co najmniej 10h dziennie, ale to musi być dobrze zrobiony TP ewentualnie proponowałbym pokemoda jak bylo dawniej bo tez sciągał ludzi ... Ynexiu nawet wymyślił jak poke może sie sam utrzymywać ale to już inna historia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Ja bym był za GG DM albo GG OHS. Myśle, że dużo ludzi by grali bo gg to popularny mod. Ewentualnie Poke (już był i troche ludzi grało), albo taki co się flagi zdobywa i jest ciągły resp. (DOD chyba miał) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 a ja powiem tak... jeśli chcecie zeby bylo duzo ludzi to dobrze zrobiony TP + nonsteam gwarantuje maxymalne zapełnienie servera co najmniej 10h dziennie, ale to musi być dobrze zrobiony TP Zgadzam się, taki serwer były dobry, ale tak jak pisze Avaj trzeba było by nim się zająć (anty rash, map cykl może itd). A co do innych propozycji to tak myśle czy właśnie nie lepiej zrobić zwykły serwer, bo takie np. jak to uwc3 to już jest coś podobnego, więc nie potrzebnie robić drugie. GG+DM też dobry pomysł, ale na sam DM albo DM+ONLY HS to było by ciężko zebrać ludzi, ponieważ aby ludzie grali to musi być on często przynajmniej w połowie zapełniony, a z tym może być problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Zgadzam się, taki serwer były dobry, ale tak jak pisze Avaj trzeba było by nim się zająć (anty rash, map cykl może itd).A co do innych propozycji to tak myśle czy właśnie nie lepiej zrobić zwykły serwer, bo takie np. jak to uwc3 to już jest coś podobnego, więc nie potrzebnie robić drugie. GG+DM też dobry pomysł, ale na sam DM albo DM+ONLY HS to było by ciężko zebrać ludzi, ponieważ aby ludzie grali to musi być on często przynajmniej w połowie zapełniony, a z tym może być problem. Wiesz co? Napisałeś to jakby serverów TP nie było, rozumiem, że chodzi Ci o warcrafta, tylko to jest jakby kontynuacja, może i nie jest to odpoczynek po zamułce ale serverów TP jest od cholery i ciut. Thermalowi chodzi o coś w rodzaju odpoczynku po długim graniu na warcrafcie i według mnie nadaje się bardzo dobrze do tego JailBreak, Chowany, Ganiany, Deathrun czy coś podobnego do tego . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Wiesz co? Napisałeś to jakby serverów TP nie było, rozumiem, że chodzi Ci o warcrafta, tylko to jest jakby kontynuacja, może i nie jest to odpoczynek po zamułce ale serverów TP jest od cholery i ciut. Thermalowi chodzi o coś w rodzaju odpoczynku po długim graniu na warcrafcie i według mnie nadaje się bardzo dobrze do tego JailBreak, Chowany, Ganiany, Deathrun czy coś podobnego do tego . owszem TP jest duzo ale większość z nich jest mega lamerska i na pozostałych graja takie lamki ze nawet ja ich jade do 0 i mnie banują i od haxów wyzywaja ... wiec mialem na mysli porządne TP na poziomie zarówno przygotowania serwera jak i graczy ... a do relaksu jest wlasnie war3 chociaz nei powiem bo dobry ostanito szukalem pokemoda i cos znalez nie moglem a co do JB, chowanego ganiangego i dr to przeciez te wszystkie mody byly jak macias hostowal jeszcze 2 serwer i co? zmienialismy je co tydzien bo nikt nie grał ... wiec po co robic powtórke z tego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Zgadzam się z Avajem, mody które hostował Macias upadały, jednak chyba z JM nie próbowaliśmy a dużo osób w to gra, jest to ciekawy modzik, jednak uważam że TP byłoby lepszym rozwiązaniem, bo przecież ile można grać na war modzie. Jak pisałem przedtem ciekawym i za pewne udanym serverem byłoby HS+GG jeżeli dobrze pamiętam, Johny jako pierwszy o tym wspominał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 9, 2010 Author Report Share Posted February 9, 2010 "mody które hostował Macias upadały" z prostej przyczyny gdybym ja co miesiac nie placil wszystkiego ze swojej kasy to jzu dawno nie bylo by serwera wplacali Axor,Raca,Johny,Ynex,Avaj,Fleszu (kolejnosc przypadkowa,sorry jezeli kogos nie wymienilem) i nie umniejszajac nikomu,te wplaty to i tak kropla w morzu choc i tak lepiej niz nic akurat co H@'owania Maciasa nie mam nic rozumiem,bo mi tez czasem juz sie odechciewa,kiedy moc miesiac musze zebrac o jakas wplate bo mi nie starcza,a nie jestem tez milionerem by samemu wszystko utrzymywac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 ja również nic nie mam do jego H@'owania, dobrze z pewnością prowadził server, chodziło mi oto, że te mody były małopopularne, przynajmniej wtedy co ja wróciłem na ten tydzień pół roku temu to co spoglądałem na ilość graczy to było 2/ileś tam. Nie wiem dokładnie jak było, ale chyba tylko nie chodziło o kasę, bo przecież jak by było np 20/20 to zawsze by się kasa znalazła Chodziło mi też o to, że server TP wręcz sam się utrzymuję, a + to że dobrze z pewnością będziemy go prowadzić to gwarantowane jest nawet 30/30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Zgadzam się z Avajem, mody które hostował Macias upadały, jednak chyba z JM nie próbowaliśmy a dużo osób w to gra, jest to ciekawy modzik, jednak uważam że TP byłoby lepszym rozwiązaniem, bo przecież ile można grać na war modzie. Jak pisałem przedtem ciekawym i za pewne udanym serverem byłoby HS+GG jeżeli dobrze pamiętam, Johny jako pierwszy o tym wspominał. Jestem za modem gg, wielu tego szuka a w Polsce jeśli sie orientuje jest mało serwerów które stoją jeszcze pod tym modem.. Tylko.. czy hs? Sami wiecieie jaka na tym gra jest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts