hulkster Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 no ok, pograliśmy na RealMod czy może wracamy do korzeni i War3FT ? zamiast realmod ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 W sumie, uważam, że to całkiem dobry pomysł, War3 także był popularny jak teraz BF2, jest możliwość, że połowa graczy by przeszła do war3 i nawet by to pasowało do równowagi serverów, dodając, że miło się nabijało te wszystkie rasy jedna po drugiej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Mi sie GunGame i Dm podoba :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Ja osobiście wolałbym PB mod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 TP albo War3 ale wole TP żeby można było odpocząć od wszelkiego rodzaju modów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Powtarzam to co pisalem wczensniej. TP + staly map cycle + steam only - wiem ze trudno o graczy ale jakby bylo steam only to gracze wydaje mi się ze by się znalezli ze względu na poziom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo-s4- Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 war3mod ja bym grał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Mi się ze najlepsze rozwiazanie to by było właśnie tak jak napisał taczu . TP + only steam to będzie dobre rozwiązanie i byśmy spróbowali czegoś nowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Tak jak wyżej Podpisany Taczu TP+steam only+stały map cycle(inferno,dust2,nuke,train,tuscan) tylko te mapy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) A więc wybór już jest - w ankiecie wygrał server TP. Myślę, że powinien być server ! Only Steam !, oraz stałe map cycle: de_, czasami jakiś cs_, bardzo rzadko lub wogóle awp_ (bez fy_): Ponieważ: 1. Wieczorem/w nocy grają same haxy/boty, a wtenczas nie ma adminów. 2. Raz byłem u kuzyna, a on akurat grał na tym servie (niestety na wh/ESP), i gdy padł, patrzał na innych graczy. Ci gracze (NS) namierzali w sam środek kółka i strzelali przez kilka ścian. Na dobre okazało się, że tylko 1 albo 2 NS nie używali haxów (pozdro ksw, BLADE itd. ). Btw. ten kuzyn dostał bana (perma) za esp, a ma stałe IP, więc już na tym servie nie gra. Aż mnie krew zalewa, jak widzę, co niektóre NS wyczyniają. Same haxy, więc niech chociaż jeden server (TP) jest Only steam. 3. BF2 można zostawić dla ns + s, chyba. Bynajmniej ze względu na ogarniających na ns (blade, ksw, ~Live, sorry jeśli kogoś pominąłem). 4. Map cycle stałe, ponieważ botki wybierają ciągle mapy fy_, awp_ itp. A i tak po 5-10 minutach wpisują rtv i zmieniają. To jest moje zdanie, myślę, że ktoś się z nim policzy. Pozdro kanapka! Edited November 28, 2010 by kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 chetnie bym zagral na war3ft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Już nie mówcie, żebyście zagrali cośtam, bo ankieta była, i wygrał TP (bodajże 9 głosów), 2 miejsce War3 (6 głosów?). Link do ankiety (temat bd zamknięty - koniec głosowania): http://forum.thegames.pl/sugestie-i-pomysly/1521-nowy-server-jaki-ankieta.html pozdro kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Helloł, kanapka, nie rozpędzaj się, to że była ankieta nie znaczy, że to jest decydujący wynik, może to było zapoznanie się jak co chciało być wgrane. Nie bądź proszę taki do przodu, bo bardzo nie trawię takiego zachowania, nie masz tutaj bóg wie jakiej władzy więc proszę hamuj się troszkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Jaki serwer będzie, to już nie nam decydować. To Zostawmy Thermall'owi, zapoznał się z naszymi opiniami, więc jego wybór będzie prostszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Potwierdzam słowa Ynex'a ta ankieta to zapoznanie się z opinią graczy A kanapka chyba za bardzo się poczuł .. Takie komentarze zostaw dla siebie a nie rzucasz się za przeproszeniem wsza na grzebieniu... Decyzja należy do Wujka jaki serwer będzie, a nie do graczy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Kanapka liczy na to, ze dostanie admina jak się bedzie duzo udzielał. A swoją drogą to mam wrażenie, ze niewiele osób głosowało w ankiecie ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Kanapka liczy na to, ze dostanie admina jak się bedzie duzo udzielał. A swoją drogą to mam wrażenie, ze niewiele osób głosowało w ankiecie ;/ Sylweek - ja w żadnym wypadku nie liczę na admina, nawet go nie chcę. ... Btw. chcę się udzielać na forum itp. Co do Waszych zastrzeżeń (tak mi się wydaję) przyjmuję je z pokorą.. Dzięki za nie - człowiek podobno uczy się na błędach. 2. Masz rację sylweek, mało osób w ankiecie głosowało (bodajże 20/30) . pozdro kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 No to dobrze że przyjąłeś to do wiadomości .. Co do serwa satysfakcjonowałby mnie WC3 albo TP i w na takich serwerach mógłbym pomóc dokładając się pieniężnie oraz ciężką adminowską pracą :> Pozdrawiam Blancik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts