macias Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) P.S. Chce zaznaczyc ze nikt z graczy poza mna i Sylwkiem nie zainteresowal sie turniejem... wystarczy trochę poreklamować turniej na serwie to od razu zlecą się chętni Pudzian - nie double-postój! używaj opcji edytuj! Edited September 30, 2010 by macias Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) No ale troche inicjatywy i nie tylko ja i Mariusz bedziemy czynnie sie angazowac.Bo rozumiem, ze grono Szanownych Adminow w wiekszosci popiera ten pomysł, wiec teraz grajac na serwerze trzeba kilka dni poreklamować turniej (a przy okazji forum ;p) zeby przyciagnac chetnych. A do czasu ostatecznej daty konca zapisow ustalimy zasady, reguły i formułe turnieju. Warto żeby kazdy wypowiedział sie z sensem jak wg. niego moze to wygladac Pozdrawiam SyLweeK PS. Mariusz co do listy graczy proponuje zebyśmy na Steamie lub na GG czy cos to ustalili zeby organizacja byla wzorowa Edited September 30, 2010 by sylweek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Cały pomysł turnieju bardzo mi się podoba. Co do formy czyli Gracze VS Admini, jestem za Ynexem. Mariusz co do wybierania składów zgadzam się z Tobą. Proponuję teraz reklamować turniej na serverze i czekać na oficjalną decyzję Thermala. Pozdrawiam Netro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Dokładnie duzo zalezy teraz od decyzji Thermala oczywiscie.Bo wydaje sie, ze forma Admini Vs. Gracze jest najlepsza opcja.Tak wiec apeluje do kazdego kto moze zeby reklamował turniej a także forum TheGames w celu uzyskania szczegółów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 P.S. Chce zaznaczyc ze nikt z graczy poza mna i Sylwkiem nie zainteresowal sie turniejem... Jak to nie? Ja codziennie sprawdzam czy czegoś nowego w sprawie turnieju nie ma Też chętnie zagram, kilku graczy mogę też załatwić ;D pozdrawiam MrDrops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 hmm ;> admin to też gracz wiec kilkunastu graczy sie interesuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted September 30, 2010 Author Report Share Posted September 30, 2010 Chodzi o to ze Admini powinni ustalic swoj sklad a my ustalimy swoj, jako gracze;> i po zapisach przedstawimy druzyny Czekajmy jednak na pozwolenie Thermala, bo od tego reszta zalezy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Kilka będzie tchenksów teraz Oczywiście jestem na tak w sprawie turnieju sorry ze nie pisałem wcześniej ale czasowo czasem kiepsko Ogólnie cieszy mnie bardzo wasze zainteresowanie oraz poddawanie nowych pomysłów. Wydaje mi się że będzie trzeba postawić oddzielny serwer dedyka na kompie na ten turniej Wiec jeżeli ktoś ma z tym doświadczenie to prosiłbym o ew testy takiego serwera bądź ja nad nim w weekend pokombinuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 btw chcecie żeby to był turniej BF2 (każdy gra na takich odznakach jakie ma) czy normalne FFA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted September 30, 2010 Author Report Share Posted September 30, 2010 Proponuje odznaki, kazdy przyzwyczail sie do takiej gry wiec moze zagrajmy na tym serwie tylko ograniczmy go na czas turnieju haslem? Co o tym myslicie? Thermal, moge rozpoczac zapisy druzyny graczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 no raczej że możesz:) przecież pomysł Mu się spodobał tylko myślę że admini też powinni się zapisać żeby nie było wątpliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Ja mogę zagrać i bez odznak Nie boję się wyzwań bez żadnych modów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 ja wolałbym zagrać na BF2 to raz jeśli faktycznie bym się zapisał na turniej (chociaż za słaby jestem na to ) to mam nadzieję, że dzień w którym on będzie to dzień weekendu, i tak i tak może mi coś wypaść... to dwa popieram koncepcję maciaSa jeśli chodzi o plan turnieju, ale rzeczywiście, tak jak mówi Pudzian, potrzebne by było hasło to trzy... i to na tyle Pozdro, konfro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adhd Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Ja na temat organizacji. Jeśli chcecie zrobic bf2 to będzie z tym więcej zachodu. Ktoś musi sprawdzac demko napisac regulamin, Teamspeak albo vt oraz serwer 12 slotowy z hltv. do tego strona z rankiem i nagrody. Mozecie wykorzystac pomysl z http://cs.umrzyj.com/turniej/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 adhd dobrze mówi.. Trzeba postawić normalny serwer wgrać dobrego AMX'a. No i ofc napisać regulamin.. Tylko jaki typ tego serwa? FFA? TP? czy inny? Co do drużyn to myślę że po 6 starczy i jakiś 2 na rezerwie.. P.S. jeszcze oczywiście na początku jakąś rozgrzewkę dać admini vs gracze np 5 rund a potem rozejść się do własnych drużyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Tak tylko z wgrywaniem nowego moda jest dużo zachodu. Najłatwiej by było walnać hasło na tego naszego servea ( serva thermala ) i popykać tam, na normalnym naszym modzie BF2. Tak chyba będzie i najłatwiej i najlepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 ja w końcu nie wiem co jest w planach.... mamy grać normalnego CSa czy BF2? bo jeśli chcecie BF2 na innym serwie to z przerzucaniem rang i odznak może być troszkę problemów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 a po cholerę robić nowy serwer? lepiej zostawić na naszym, proponowałbym zrobić nowy temat w którym odbędzie się głosowanie na to kto chce bf2 a kto normalke Pozdro, konfro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 Netro dobrze mowi, Wystarczy zalozyc haslo na te przypuscmy 3 dni turieju i zagramy bf2, szkoda roboty i czasu na stawianie nowego serwa ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 A wiec oficjalnie: 1. Do 10 Października trwaja zapisy na turniej http://forum.thegames.pl/sugestie-i-pomysly/1255-zapisy-na-turniej-do-10-10-2010r.html 2. Po zakończeniu zapisów ja i Mariusz ustalamy składy, które ogłosimy na forum 3. Następnie dajemy 1 dzień czasu na zatwierdzenie składów przez graczy 4. Ustalamy terminarz.Najlepszy czas to oczywiscie sa weekendy, ale bedziemy konsultować dostępność z graczami PS.Mariusz jakbym o czymś zapomniał daj znać zrobię edita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.mYm.sznek Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 ja jestem za tym żeby zagrać turniej tp:D pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 Przypominam ze do turnieju moga przystapic wyłacznie gracze STEAM.! POZDRAWIAM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 A wiec oficjalnie:1. Do 10 Października trwaja zapisy na turniej http://forum.thegames.pl/sugestie-i-pomysly/1255-zapisy-na-turniej-do-10-10-2010r.html 2. Po zakończeniu zapisów ja i Mariusz ustalamy składy, które ogłosimy na forum 3. Następnie dajemy 1 dzień czasu na zatwierdzenie składów przez graczy 4. Ustalamy terminarz.Najlepszy czas to oczywiscie sa weekendy, ale bedziemy konsultować dostępność z graczami PS.Mariusz jakbym o czymś zapomniał daj znać zrobię edita hmmm proponował bym aby składy były ustalane na podstawie "random" przez osobę nie biorącą udziału w turnieju P.S. zapomnieliscie między 1 a 2 o regulaminie turnieju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 Avaj Admini wybiora swoj sklad, a my z Sylwkiem wybierzemy nasze, i chcemy to zrobic obiektywnie jako ze orientujemy sie jak kto gra i jakie ma mozliwosci. Jezeli natomiast nie spodoba Ci sie sklad bedziesz mogl zrobic reklamacje, chyba ze masz jakies sugestie co do skladow to zapraszam po zakonczeniu zapisow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 (edited) No oczywiście każdy ma prawo głosu bo składy robimy dla Was nie dla mnie czy Pudziana. Ale wystarczy nam zaufać i sądze, że podzielimy sklady dobrze Na temat składów każdy ma prawo sie wypowiedziec i wezmiemy pod uwagę zdanie każdego ale zaznaczam, że co do składów ja i Mariusz mamy decydujące zdanie Widze, że nie każdy zrozumiał więc powtórze: TYLKO GRACZE STEAM MOGĄ ZGŁOSIĆ SIĘ DO TURNIEJU Edited October 2, 2010 by sylweek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts