Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted (edited)

P.S. Chce zaznaczyc ze nikt z graczy poza mna i Sylwkiem nie zainteresowal sie turniejem...

wystarczy trochę poreklamować turniej na serwie to od razu zlecą się chętni

Pudzian - nie double-postój! używaj opcji edytuj!

Edited by macias
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

No ale troche inicjatywy i nie tylko ja i Mariusz bedziemy czynnie sie angazowac.Bo rozumiem, ze grono Szanownych Adminow w wiekszosci popiera ten pomysł, wiec teraz grajac na serwerze trzeba kilka dni poreklamować turniej (a przy okazji forum ;p) zeby przyciagnac chetnych. A do czasu ostatecznej daty konca zapisow ustalimy zasady, reguły i formułe turnieju. Warto żeby kazdy wypowiedział sie z sensem jak wg. niego moze to wygladac ;)

Pozdrawiam SyLweeK

PS. Mariusz co do listy graczy proponuje zebyśmy na Steamie lub na GG czy cos to ustalili zeby organizacja byla wzorowa :)

Edited by sylweek
Posted

Cały pomysł turnieju bardzo mi się podoba. Co do formy czyli Gracze VS Admini, jestem za Ynexem. Mariusz co do wybierania składów zgadzam się z Tobą. Proponuję teraz reklamować turniej na serverze i czekać na oficjalną decyzję Thermala.

Pozdrawiam Netro

Posted

Dokładnie duzo zalezy teraz od decyzji Thermala oczywiscie.Bo wydaje sie, ze forma Admini Vs. Gracze jest najlepsza opcja.Tak wiec apeluje do kazdego kto moze zeby reklamował turniej a także forum TheGames w celu uzyskania szczegółów

Posted

P.S. Chce zaznaczyc ze nikt z graczy poza mna i Sylwkiem nie zainteresowal sie turniejem...

Jak to nie? Ja codziennie sprawdzam czy czegoś nowego w sprawie turnieju nie ma :D

Też chętnie zagram, kilku graczy mogę też załatwić ;D

pozdrawiam MrDrops

Posted

Kilka będzie tchenksów teraz

Oczywiście jestem na tak w sprawie turnieju

sorry ze nie pisałem wcześniej ale czasowo czasem kiepsko

Ogólnie cieszy mnie bardzo wasze zainteresowanie oraz poddawanie nowych pomysłów.

Wydaje mi się że będzie trzeba postawić oddzielny serwer dedyka na kompie na ten turniej

Wiec jeżeli ktoś ma z tym doświadczenie to prosiłbym o ew testy takiego serwera

bądź ja nad nim w weekend pokombinuje

Posted

ja wolałbym zagrać na BF2 to raz

jeśli faktycznie bym się zapisał na turniej (chociaż za słaby jestem na to :P) to mam nadzieję, że dzień w którym on będzie to dzień weekendu, i tak i tak może mi coś wypaść... to dwa

popieram koncepcję maciaSa jeśli chodzi o plan turnieju, ale rzeczywiście, tak jak mówi Pudzian, potrzebne by było hasło to trzy... i to na tyle :P

Pozdro, konfro.

Posted

adhd dobrze mówi.. Trzeba postawić normalny serwer wgrać dobrego AMX'a. No i ofc napisać regulamin.. Tylko jaki typ tego serwa? FFA? TP? czy inny? Co do drużyn to myślę że po 6 starczy i jakiś 2 na rezerwie.. :)

P.S. jeszcze oczywiście na początku jakąś rozgrzewkę dać admini vs gracze np 5 rund a potem rozejść się do własnych drużyn ;)

Posted

Tak tylko z wgrywaniem nowego moda jest dużo zachodu. Najłatwiej by było walnać hasło na tego naszego servea ( serva thermala ) i popykać tam, na normalnym naszym modzie BF2. Tak chyba będzie i najłatwiej i najlepiej.

Posted

ja w końcu nie wiem co jest w planach.... mamy grać normalnego CSa czy BF2?

bo jeśli chcecie BF2 na innym serwie to z przerzucaniem rang i odznak może być troszkę problemów

Posted

A wiec oficjalnie:

1. Do 10 Października trwaja zapisy na turniej http://forum.thegames.pl/sugestie-i-pomysly/1255-zapisy-na-turniej-do-10-10-2010r.html

2. Po zakończeniu zapisów ja i Mariusz ustalamy składy, które ogłosimy na forum

3. Następnie dajemy 1 dzień czasu na zatwierdzenie składów przez graczy

4. Ustalamy terminarz.Najlepszy czas to oczywiscie sa weekendy, ale bedziemy konsultować dostępność z graczami ;)

PS.Mariusz jakbym o czymś zapomniał daj znać zrobię edita ;)

Posted
A wiec oficjalnie:

1. Do 10 Października trwaja zapisy na turniej http://forum.thegames.pl/sugestie-i-pomysly/1255-zapisy-na-turniej-do-10-10-2010r.html

2. Po zakończeniu zapisów ja i Mariusz ustalamy składy, które ogłosimy na forum

3. Następnie dajemy 1 dzień czasu na zatwierdzenie składów przez graczy

4. Ustalamy terminarz.Najlepszy czas to oczywiscie sa weekendy, ale bedziemy konsultować dostępność z graczami ;)

PS.Mariusz jakbym o czymś zapomniał daj znać zrobię edita ;)

hmmm proponował bym aby składy były ustalane na podstawie "random" przez osobę nie biorącą udziału w turnieju :) P.S. zapomnieliscie między 1 a 2 o regulaminie turnieju :P

Posted

Avaj Admini wybiora swoj sklad, a my z Sylwkiem wybierzemy nasze, i chcemy to zrobic obiektywnie jako ze orientujemy sie jak kto gra i jakie ma mozliwosci. Jezeli natomiast nie spodoba Ci sie sklad bedziesz mogl zrobic reklamacje, chyba ze masz jakies sugestie co do skladow to zapraszam po zakonczeniu zapisow ;)

Posted (edited)

No oczywiście każdy ma prawo głosu bo składy robimy dla Was nie dla mnie czy Pudziana. Ale wystarczy nam zaufać i sądze, że podzielimy sklady dobrze :) Na temat składów każdy ma prawo sie wypowiedziec i wezmiemy pod uwagę zdanie każdego ale zaznaczam, że co do składów ja i Mariusz mamy decydujące zdanie

Widze, że nie każdy zrozumiał więc powtórze: TYLKO GRACZE STEAM MOGĄ ZGŁOSIĆ SIĘ DO TURNIEJU

Edited by sylweek